Hodnocení firmy Důchodová poradna, důchodové poradenství - Mgr. Martin Kohoutek

*
*
*
*
*
18 hodnocení
pospisil92
19.2.2020
*
*
*
*
*

Dana Pospíšilová S Vašimi službami, které jste mi poskytoval jsem byla velmi spokojena a pomohly mně orientovat se v dané problematice a nakonec mi poskytly návod pro mé další rozhodování při odchodu do důchodu. Děkuji Vám za Vaše perfektní služby. .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
padujl
17.2.2020
*
*
*
*
*

Díky za vaše fundované poradenství. Pomohl jste mi se v té změti zorientovat a snad i správně rozhodnout. V aktuálním čase se těším na další spolupráci. S pozdravem PD

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mobhlidal
16.2.2020
*
*
*
*
*

S podklady od Mgr. Kohoutka jsem byl velmi spokojen a pro svůj odchod do důchodu jsem je využil.Ing.Obhlídal

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
austej
13.2.2020
*
*
*
*
*

Mohu jenom doporučit. Obdržel jsem velmi detailní zprávu s přehledem o výši důchodu podle věku a měsíci odchodu do důchodu s doporučením nejvýhodnější varianty. Finální obdržená výše důchodu se zcela kryla s vypočtenou. Každý, kdo zvažuje varianty odchodu do důchodu, zde dostane perfektní podklady pro rozhodnutí. Jiří Austerlitz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
m.zalesakova
12.2.2020
*
*
*
*
*

Maximální vstřícnost ze strany Mgr. Kohoutka, zdůvodnění a vysvětlení všech možností, které mohou nastat. Výpočet výše mého důchodu se lišil od reality o pár korun.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sigmundvilem
12.2.2020
*
*
*
*
*

Velmi pečlivě zpracované informace o možnostech při odchodu důchodu.Data podána srozumitelně a podrobně na příkladech, ideální pro snadné pochopení. Proto velmi spokojen. Doporučil jsem svým známým a nadále budu doporučovat. Vilém Sigmund

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ztous
11.2.2020
*
*
*
*
*

informacne podane a vypsane.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Roman Š.
9.2.2020
*
*
*
*
*

Pan Mgr. Martin Kohoutek mi pomohl v rozhodování o mém dalším působení po předčasném odchodu ze zaměstnání.Ocenil jsem,že informace které bych jinak musel hledat sám v mnoha právních předpisech,mi předal přehledně zpracované do jednoho dokumentu a navíc byly vypracovány cíleně pro mou osobu a situaci,ve které jsem se v tu chvíli nacházel.Údaje ze zprávy jsem využil i při návštěvě na OSSZ,kdy mi pomohly při argumentaci v jednání.Se službami pana Mgr. Martina Kohoutka jsem byl velmi spokojen a mohu je doporuičit. Roman Š.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Stanislav Rek
7.2.2020
*
*
*
*
*

Musím konstatovat, že poradenství je prováděno na vysoké profesionální úrovni a vypracovaná zpráva poskytuje kompletní přehled možností odchodu do důchodu a navržení nejvhodnější varianty. Velice doporučuji. Stanislav Rek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petrpivoda
6.2.2020
*
*
*
*
*

Velká spokojenost - výpočet na tři roky dopředu (díky v té době neznámým koeficientům do budoucna přibližný), na základě těchto informací jsem jako nejvýhodnější zvolil předčasný důchod ( o půl roku) a po těchto třech letech e-mailové dotazy na p. Kohoutka zodpovězeny zdarma, následný výpočet od ČSSZ o více než 300,- Kč měsíčně nižší než výpočet pana magistra, e-mailová konzultace, na ČSSZ napsaná žádost o vyloučení dob podle ..... a za měsíc přiznán důchod o těch více než třista korun, což je měsíčně, a do konce mého života celkem dost (pokud tady ještě nějakou dobu vydržím), takže profesionální práce a proto i maximální spokojenost. Petr Pivoda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Svatojánská 445
  • Telč - Telč-Staré Město
  • 588 56
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo