Hodnocení firmy ČSOB Pojišťovna, a.s.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
martinovska.z
2.3.2021
*
*
*
*
*

Nejhorsi pojistovna, s jakou jsem se kdy setkala!! Vypoved na pojisteni vozidla podana v cervnu 2020 jejich obchodnimu makleri. Auto v cervnu 2020 prodano, prepsano a pojisteno u jine pojistovny. V srpnu chteli najednou platbu. Poslala jsem jim kupní smlouvu, přepis auta atd, tak se jeste omluvili. Najednou v prosinci 2020 prijde pohledavka neexistujiciho dluhu!!! Neustala korespondence, telefonaty. Jiz ani neziju v CR a neustale s nimi musim resit tohle!! Pokazde mi psal nekdo jiny, maji tam neskutecny neporadek!! Jak se mam branit??

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
p.herceg
14.2.2021
*
*
*
*
*

Než poslat jednu upominku radeji hned dluh predat vymahacske agenture. Neupozorni Vas, nezavolaji i kdyz kontakt maji. Menili jsme pojisteni majetku (v ramci CSOB) a na zanikle smlouve vznikl dluh par stovek. Prisel jeden mail, kde byla informace o zaniku dane smlouvy. Kdyz si clovek neotevre prilohu ani se z celeho emailu nedovi, ze ma nejaky dluh. A to jsem se ani nedovedel, kdyz jsem byl na pobocce osobne. Absolutne jich to nezajima, poslou excel pravnikovi a hotovo. smlouva číslo 6145068216

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
luciepilbauerova
6.1.2021
*
*
*
*
*

Ani jednu hvezdicku si nezaslouzi. Bohuzel musim vyuzit pravnich sluzeb ohledne blbosti a lenivosti pracovniku CSOB. PROSIM NEVYUZIVEJTE JEJICH SLUZEB!!! Jenom okradaji obcany.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
miwagner
4.11.2020
*
*
*
*
*

Za 10 let jsem 3x měnil přední okno a teď naposled mi vykradli a poničili auto zloději.Vše jsem řešil s pojišťovnou od toho si platim pojistku a v tu chvíli už nejsem vhodným klientem a proto mi na základě poslední pojistné události vypověděli smlouvu.Hold dokud platíš a nic nechceš tak je vše OK,ale běda pokud chceš uplatnit pojistné plnění to už je špatně.Jsem sklamán a nikdy bych tuto pojišťovnu nikomu nedoporučil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jestrabka
24.9.2020
*
*
*
*
*

Pojišťovna která z vás akorát tahá prachy a neplní!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
peter.machac
12.8.2020
*
*
*
*
*

Klasická velká pojišťovna.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Neznámý uživatel
9.4.2020
*
*
*
*
*

14.3. mi klient ČSOB nedal přednost.. Nic moc se nestalo a s autem se tak nějak jezdit dá, hlavně přes den. Nesvítí mi světlo u řidiče a blinkr taky ne, tudíž v noci nic moc... 23.3. skoro ve 14:00 hod. přišel e-mail, že likvidačním šetřením bylo zjištěno, že oprava by byla nehospodárná ,,totálka’’.. Dokonce jsem měla možnost náhradního auta (ovšem jen do 24.3.) - jeden den 😄😄 27.3. jsem obdržela e-mail o ukončení internetové aukce a že prosí číslo účtu, na který se následně vyplatí vypočítané pojistné plnění... A od té doby jako by se po nich slehla zem.. Na zákaznické lince tvrdí neustále to samé - je to v řešení u pana likvidátora tak že to můžu max. urgovat.. 3 urgence a nic plus jsem jejich likvidátorovi psala e-mail (6.4.), taky nic.... tuhle pojišťovnu bych nechtěla ani za zlaté prase, komunikace nulová.. jsem zvědavá za jak dlouho plnění vyplatí, když mají na všechno času dost..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Hana
14.11.2019
*
*
*
*
*

Plnění trvá dlouho, vymýšlejí si dodání lejster která už jste poslali, když to pošlete, za 10 dní se ozvou, že to předali, pak dlouho nic a znovu další.... Běh na dlouhou trať a když si dovolíte zavolat, jediná odpověď - je to v řešení...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
m.stajner
20.5.2019
*
*
*
*
*

Nedoporučuji, dlouhá čekací lhůta na odškodnění, na obsloužení po telefonu čekám cca 10 minut a více. Špatná komunikace při řešení škoděních událostí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
11.8.2018
*
*
*
*
*

mám uzatvorené postenie u čsob kde som si nechala poistit aj vážne choroby...myslím si,že to bola chyba...zistili CN III čo je tažké predrakovinové štádium samozrejme išla von deloha a poistovne sa to zdá málo,pretože stav nebol vážny a poslali mi papier,že stanovená diagnoza neodpovedá rozsahu poistného krytia...asi som to mala nechat zájst do štádia,ked to nechám tak a budem mat rakovinu...každopádne už premýšlame o inej poistovni a poistke...takže za mna čsob NIKDY!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Masarykovo náměstí 1458
  • Pardubice - Zelené Předměstí
  • 530 02
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo