Hodnocení firmy KAMARo hračky

*
*
*
*
*
9 hodnocení
dixi
7.12.2018
*
*
*
*
*

letos jsem byla ještě více překvapena kolik hraček tam mají, bezkonkurenční výběr...! a nově jsou teď zásilkovnou, což mi vyhovuje, bydlím totiž kousek...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
noname
26.7.2018
*
*
*
*
*

Po rekonstruci a zvětšení prodejny je zde ještě více místa a více hraček...:)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
janita.loquita
6.5.2016
*
*
*
*
*

Super obchod, velký vyběr hraček za příznivé ceny. Velká spokojenost!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
JanaS
5.5.2016
*
*
*
*
*

Obchod KAMARO je naprosto skvělý, spousta krásných hraček, za skvělé ceny. Prodavačky byly milé a velice dobře mi poradily. Určitě všem doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Linhart P.
3.7.2015
*
*
*
*
*

Využívám převážně nákupu přes e-shop a jsem maximálně spokojen. Velký výběr hraček, kde převážná většina je skladem. Rychlá komunikace, vyřízení objednávky ... též bych jako velké plus uvedl možnost zaslání zboží mmj. i na výdejní místa Uloženky - člověk tak výrazně ušetří na poštovném. Doporučuji všem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
ZLATKA B.
22.5.2015
*
*
*
*
*

tento obchod vřele doporučuj všem, co mají děti,skvělý sortiment pro miminka i velké děti,ceny velmi příznivé,personál velmi vstřícný a ochotný,jen více takových obchodu!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
milajur
22.5.2015
*
*
*
*
*

Přehledný a rychlý nákup za příznivé ceny,příjemná komunikace s personálem.Mohu jen doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
liduch1
21.5.2015
*
*
*
*
*

Snad největší a nejširší sortiment hraček za velmi příznivé ceny,výborný a přehledný e-shop,úslužný personál který předvede a doporučí hračky,výborná poloha obchodu ve středu města Zlína,ráda se sem vracím nakupovat,doporučuji i svým známým.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
vb
11.5.2015
*
*
*
*
*

Velký výběr hraček, přehledný eshop, rychlé vyřízení mé objednávky, na Uložence jsem si balíček vyzvedl již na druhý den a hlavně super ceny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Přidat hodnocení
  • Kvítková 552
  • Zlín
  • 760 01
  • Z kruhového objezdu směrem k Raiffeisen bance, Allianz pojišťovně, pod prodejnou koberců Franc.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:3018:00
  • Út 8:3018:00
  • St 8:3018:00
  • Čt 8:3018:00
  • 8:3018:00
  • So 8:3012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo