Hodnocení firmy Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

*
*
*
*
*
6 hodnocení
florianova81
4.7.2018
*
*
*
*
*

dobrý den, bohužel máme s matkou špatné zkušenosti s oddělením plicní hypertenze, arogantní a drzé sestry, takové jednání matka jinde nezažila. h.florianová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ladachad
11.3.2018
*
*
*
*
*

Vážení, v rozmezí cca.od 5.3.2018 do 9.3.2018 jsem byl hospitalizován ve Vaší Všeobecné fakultní nemocnici v Praze Karlovo Náměstí. Nejdříve bych chtěl vyslovit celému lékařskému kolektivu,ošetřujícím zdravotním sestrám a obsluhujícímu personálu své velké poděkování za odvedenou vysokou profesionální lékařskou péči a také za vysokou lékařskou odbornost všech lékařů,která byla nám pacientům poskytnuta.Při mém pobytu jsem získal ke všem lékařům a zdravotním sestrám naprosto důvěru,což je pro pacienta velmi důležité pred mou operaci za mnou prisel pan doktor,ktery mi vysvetlil co a jak mi bude delat.jak doktori a sestry na oddeleni,kde jsem po operaci lezel byli k pacientum hodny a snazili se kaazdymu pomoct.timto chci vsem podekovaat a doporucit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
stepankaj
15.8.2017
*
*
*
*
*

DNE11.8.2017 JSEM BYLA OBJEDNÁNA NA BRONCHOSKOPII DO VFN KARLOVO NÁM.VYŠETŘENÍ NIC MOC PŘÍJEMNÉHO ALE PŘÍSTUP CELÉHO ZDRAV. PERSONÁLU VČ. P. PRIMÁŘE MUDR. VOTRUBY BYLO NAPROSTO DOKONALÉ.ÚŽASNÝ LIDSKÝ PŘÍSTUP CITLIVÉ CHOVÁNÍ NO PROSTĚ KLOBOUK DOLŮ PŘED VÁMI ! DĚKUJI

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MarusV
17.5.2017
*
*
*
*
*

Ve fakultní nemocnici jsem ležela téměř 14 dní a byla jsem překvapená profesionálním přístupem celého personálu, milým zacházením a neuvěřitelnou ochotou. Pracovat s nemocnými a většinou velmi nerudnými pacienty musí být opravdu náročná práce a je obdivuhodné, že to celý personál nemocnice zvládá s takovým přístupem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ilča
12.1.2016
*
*
*
*
*

Špičkové pracoviště, lékaři i setry. Zachránili nám dceru, navždy jim budeme vděčni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
adidaskk
17.11.2015
*
*
*
*
*

Vážení, v rozmezí cca.od 10.3.2015 do 23.9.2015 jsem byl hospitalizován ve Vaší Všeobecné fakultní nemocnici v Praze Karlovo Náměstí. Nejdříve bych chtěl vyslovit celému lékařskému kolektivu,ošetřujícím zdravotním sestrám a obsluhujícímu personálu své velké poděkování za odvedenou vysokou profesionální lékařskou péči a také za vysokou lékařskou odbornost všech lékařů,která byla nám pacientům poskytnuta.Při mém pobytu jsem získal ke všem lékařům a zdravotním sestrám naprosto důvěru,což je pro pacienta velmi důležité a zvláště u mé osoby,protože já jsem velmi depresivní typ.Dále chci uvést,že všichni lékaři,sestry a další personál byl k nám pacientům velmi srdečný,důvěryhodný a o vysoké profesionální odbornosti lékařů a sester ani nemluvím.Prostě česky řečeno jsou to ve svém oboru všichni profesionálové. Vážení přátelé na tyto lékaře,sestry,operátory a další může být Vaše VFN velmi hrdá,protože tito pracovnící dělají Vaši nemocnici jenom radost a čest a posilují tak dobrou pověst našeho zdravotnictví jak u nás tak si troufám říci jak v Evropě tak i ve světě. Ještě jednou Vám všem děkuji za poskytnutou lékařskou péči a jsem velmi šťasten a vděčen,že moje hospitalizace probíhala a bude ještě probíhat ve Vaší VFN v Praze Karlovo náměstí. Jeli-kož jsem věřící tak končím slovy Bůh Vám všem žehnej jak ve Vaší práci,tak i v osobním životě. S úctou k Vám Jiří Plíšek pacient z Aše.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • U nemocnice 499/2
  • Praha 2 - Nové Město
  • 128 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo