Hodnocení firmy RPS Czech znalecká kancelář

*
*
*
*
*
39 hodnocení
L.K.
3.6.2021
*
*
*
*
*

Už 2x mi pomohli vyřešit škodu, při mnou nezaviněné dopravní nehodě. Velké díky panu Kosteleckému a dalším lidem z RPS czech. L.K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M.J.
22.2.2021
*
*
*
*
*

Okamžitá pomoc, bezproblémová spolupráce. Odtah auta zařízen na minutu přesně po vyšetření nehody. Náhradní auto mi dali k dispozici hned potom. Jako bonus po vrácení auta, mě ještě pan Valenta (NJ) odvezl do autobazaru pro vyzvednutí nového auta. Děkuji! M.J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
j.cibus
2.2.2021
*
*
*
*
*

Chtěl bych tímto poděkovat zaměstnancům brněnské pobočky fy RPS za velkou ochotu a pomoc, kterou mi poskytli po autohavárii u OC Globus. Brno - Ivanovice. Havárie, kterou jsem nezpůsobil , byla pro mne šok a o to více si cením lidského přístupu zaměstnanců fy RPS a jejich, kterou tímto doporučuji. J.C. Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
zurich.zurich
8.1.2021
*
*
*
*
*

Ke konci minulého roku, tj. 2020 se mi stala na území města Brna nehoda, kterou jsem nazavinil. Tehdy jsem se poprvé setkal s firmou RPS Czech s.r.o., kterou prezentoval svým profesionálním jednáním pan Petr Kuhn. O vše kolem nehody se postaral, a to včetně odtahu vozu do servisu, zapůjčení vozu Renault Kadjar a vyřízení mojí opravy v servisu a jednání s pojišťovnou. Jeho kolega z firmy pan Jiří Rozmahel je rovněž člověk na svém místě. Díky těmto dvěma lidem mi odpadlo řešení spousty věcí se kterými nemám žádné zkušenosti. Mohu říci, že tuto firmu mohu komukoliv doporučit kvůli její profesionalitě a lidskému přístupu. Děkuji Vám oběma pánové a moc a moc děkuji za to, že jsem Vás mohl poznat a vidět při Vaší práci. Ing. Radim Suchánek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petjoh
15.11.2020
*
*
*
*
*

S RPS Czech jsem se setkal poprvé u nehody, když do mě narazil zezadu jiný automobil. A velmi mi tenkrát pomohli. Vysoce profesionální jednání od zástupce firmy mi pomohlo celou situaci zvádnout správně, ve velmi krátké době a v pohodě, bez stresu. Nebylo nic opomenuto, zařídili zapůjčení náhradnáho vozidla a byli nápomocní až do úplného vyřízení opravy měho vozu. Bez nich by to tak jednoduché nebylo. Velké díky této firmě. Určitě doporučuji je kontaktovat při jakékoliv dopravní nehodě. Petr J.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ondra.jiricek
9.11.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, mohu pouze doporučit. Měl jsem dopravní nehodu (né mou vinou) obrátil jsem se na firmu RPS Czech ohledně zapůjčení náhradního vozidla. Pujčené vozidlo Škoda Karoq. Veliká ochota a pochvala panu Valentovi, který svou práci děla opravdu s láskou a ochotou. Samozřejmě i zázemí společnosti a ochota personálu je na super ůrovni. Opravdu nemusíte mít strach, že budete muset platit něco za pronájem vozu atd. Auto dostanete čisté s plnou nádrží a dálniční známkou a tak ho také vracíte zpět. S pozdravem Jiříček O.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lch76
27.10.2020
*
*
*
*
*

Chtěli bychom poděkovat panu Kuhnovi a celému kolektivu RPS za vyřízení všech záležitostí kolem dopravní nehody. Vše za nás vyřídili s pojišťovnou,peníze přišly rychle a ještě zapůjčili vozidlo a to vše zcela zdarma. Ještě jednou velké díky Ladka a Marek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
holanova.zlatuse
24.10.2020
*
*
*
*
*

Dostali jsme se do retězové havárie. Ne naší vinou. Zástupce RPS Nový Jičín p. Valenta nám ochotně pomohl a nabídl jejich služby. Byl velmoc ochotný, vstřícný a příjemný. Vyřídil za nás všechny náležitosti a nabídl náhradní vozidlo, za což jsme byli velmi vděčni, protože bez auta bychom byli bezradní. Za vše moc děkujeme a doporučujeme všem, kteří se dostanou do takové situace. Holaňovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mona.sladek
27.8.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, chtěli bychom moc a moc poděkovat p. Kuhnovi za jeho profesionální, vstřícný, lidský přístup. V červenci jsme měli nehodu, s pojišťovnou hrozná zkušenost, ale zkušenost s RPS Brno skvělá. Pan Kuhn vše rychle vyřídil, zařídil a pomohl nám , ještě jednou obrovské díky! Pokud se vám někdy něco stane určitě se nebojte na RPS s důvěrou obrátit. Děkujeme , Lilákovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lubomír Kaplan
21.6.2020
*
*
*
*
*

Naprosto skvělá zkušenost! V květnu v Brně o moje auto zavadil motorkář a utrhl přední nárazník. Při sepisování protokolu s viníkem za mnou zastavilo nehodové auto RPS Czech s výstražnými majáky. Jen tam stálo a nikdo mi noc nenabízel. Ještě jsem nikdy nevyplňoval protokol o nehodě, tak jsem se šel zeptat pána ve voze, zda to mám správně. Poradil mi, že by měl viník napsat do protokolu svoji rukou, že uznává vinu a podpíše se. Zástupce RPS Czech na místě byl pan Kühn. Nabídl mi možnost zajištění náhradního auta a opravy v jejich smluvním servise Auto Pospíšil v Brně. Zpočátku jsem měl velkou nedůvěru, abych nepadl do spáru lovce nehod a netahali ze mě jen peníze. Riskl jsem to a jel s ním do servisu a pro náhradní vůz. Vše pak probíhalo naprosto profesionálně. Servis, předání náhradního auta, komunikace, vyřízení škody s pojišťovnou. Jediný zádrhel bylo podepsání Smlouvy o nájmu náhrandního vozidla na vyšší částku než běžně proplácejí pojišťovny. Vše ale dopadlo dobře, vše proplatila pojišťovna viníka (Allianz) a já neměl žádnou spoluúčast. Velké díky!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 596 410 304
fax:
+420 597 579 577
e-mail:
info@rpsczech.cz
web:
www.rpsczech.cz/
  • Těšínská 236
  • Šenov
  • 739 34
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo