Hodnocení firmy CK Fede, s. r. o.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
25.11.2017
*
*
*
*
*

Vynikajici CK Fede muzu jen doporucit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lukáš 123
24.5.2017
*
*
*
*
*

S CK Fede jsem cestoval již mnohokrát a nikdy jsem nezaznamenal žádný problém. Tuto CK mohu jen doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miroslava Šašinková
18.5.2017
*
*
*
*
*

Považuji firmu FEDE za velmi korektní, která vždy dodrží smluvní podmínky a pokud se chybička vloudí, klienty vždy odškodní. Patříme mezi stálé zákazníky, kteří začínali s firmou před více než dvaceti lety se zimními pobyty v italských Dolomitech a postupně, jak se nabídka rozšiřovala, využíváme i letní dovolené. Kdyby takových spolehlivých cestovek bylo více, nezůstávaly by některým zákazníkům oči pro pláč a nedůvěra pak někam vycestovat. Zkrátka s FEDE TO JEDE!!! Přeji ať se i nadále daří a neztrácejte víru v dobré zákazníky. S pozdravem Mgr. Šašinková, spokojená klientka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
alča
18.5.2017
*
*
*
*
*

Yvetta a její zájezdy s u p e r !!!Byli jsme spokojení úplně všude, prostě paráda!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sdneboska
18.5.2017
*
*
*
*
*

Jsme dlouholetými klienty CK Fede a vždy jsme byli s jejich službami velice spokojeni. Absolvovali jsme s nimi jak letní dovolené (ostrov Ischia), tak zimní lyžování (Aprica) a vždy to bylo super. Destinace i ubytovací kapacity včetně služeb jsou perfektně vybrány a hlavně prověřeny. Takže CK Fede vřele doporučujeme. Sylva a Miloš Dneboských

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klas
17.5.2017
*
*
*
*
*

Jezdím na hory do zahraničí již mnoho let, protože v ČR si již nezalyžuji… CK Fede jsem využil již mnohokrát a nemůžu si stěžovat. Jasně, vždy se najde něco, co se dá zlepšit a Fede jde a zlepší! Loni jsem navštívil níže zmiňovanou oblast „Marilleva-Folgarida“ bydlel jsem hned vedle „Marilleva 900 hotel Sporting Raveli“. Při zakoupení skipasu na všechna střediska v okolí zahrnující i Passo Tonale, můžu fandům lyžování jen doporučit pro dobrou dostupnost všech okolních středisek. V hotelu parádní kuchyně a prostě špičkové wellness! Díky CK Fede za pomoc při cestování do nové oblasti. Klas

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiri.karban
17.5.2017
*
*
*
*
*

Jezdíme s CK Fede již 15 let každý rok v zimě do Itálie na lyžování, nejčastěji do Dolomit.. Služby jsou vždy na vysoké úrovni, v případě problému delegát poradí i pomůže. Lyžování je perfektní, prakticky žádné fronty na vlecích, sjezdovky jsou vždy upraveny a hlavně je hodně sluníčka. Určitě doporučuji. Jiří Karban

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ws22
16.5.2017
*
*
*
*
*

Byli jsme se zájezdem i službami velmi spokojeni. Všechno vyšlo na jedničku. Určitě pojedeme zas. Lenka Suchánková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
m.beloch
16.5.2017
*
*
*
*
*

Každoročně jezdím s celou mojí rodinou lyžovat do Itálie a to výhradně s CK FEDE. Nabízejí vždy velice zajímavé lokality a dokonce byli ochotni mi telefonicky poradit aby se to co nejvíce přiblížilo mým požadavkům. Děkuji celému týmu FEDE a jen tak dál. Běloch Miroslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Eva Lhotská
16.5.2017
*
*
*
*
*

Hledáte-li lyžování v těch nejlepších lyžařských střediscích, zúčastněte se zájezdu s CK Fede, protože s Fede to vždy jede a hlavně máte vše po cestě i v místě zajištěno a dovolenou si užíváte bez starostí. Takže zima jedině z Fede. Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jeruzalémská 962/3
  • Hlavní město Praha - Nové Město
  • 110 00
  • Naše cestovní kancelář FEDE je asi 40 metrů od zastávky tramvaje Jindřišská.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo