Hodnocení firmy Lidl Česká republika, v.o.s. – Prodejny Lidl

*
*
*
*
*
61 hodnocení
Kvochova
13.4.2019
*
*
*
*
*

Vždy čerstvá zelenina i ovoce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Nikola
12.4.2019
*
*
*
*
*

Poslední dobou jsem čím dál víc naštvaná, protože čím dál víc věcí nesmyslně balí do plastových vaniček či igelitů (hlavně že mají papírové tašky atd). Dnes mě opravdu srazila na kolena prodávaná kopřiva v plastové krabičce. Je toto normální? Kopřiva, které je všude plno? Mrkev ve svazku také začali balit do igelitu, jablka místo aby byla na váhu, tak jsou taky po igelitu nebo na tácku. A tak bych mohla pokračovat. Pokud se tady chceme utopit v plastech, tak pokračujte. U mě ale lidl skončil a pokud se nezlepší, už mě tam nikdo neuvidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sarm63
4.4.2019
*
*
*
*
*

Vždy čerstvá zelenina a ovoce . Příjemná obsluba. Bez fronty u pokladny. Lidl Český Krumlov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Drahus.Stotzova
26.3.2019
*
*
*
*
*

Ráda nakupuji v LIDLU, kde je ovoce i zelenina v pěkném stavu. Snad by potěšilo, kdyby se ekologicky šetřilo třeba na přebalech z folie u mrkve a podobně. Specielně máme rádi italské dny a retro. Přejeme, aby se vaší firmě Lidl dařilo. S úctou Drahuš s rodinou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Žatec
21.3.2019
*
*
*
*
*

Jezdím do Lidlu hlavně nakupovat zeleninu a ovoce, je to čerstvé v regálech přehledné, pečivo , jogurty, sýry jsou také dobré a taky se mi líbí, že máte i bezlepkové věci a i jiný sortiment pod jednou střechou. Žatec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Esterchludova
19.3.2019
*
*
*
*
*

Zajimalo by me,z jakych hygienickych duvodu(jak mi bylo receno)nemuzu z prodejny odnest biologicky odpad,ktery se da vyuzit hlavne v zimnim obdobi pro domaci zvirata...proc to v jinych marketech jde??? Copak listi z kedluben je nejak kontaminovane? Nechapu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
ASTIBOR
19.3.2019
*
*
*
*
*

Pravidelně si jezdím do Lidlu pro pečivo, jogurty, zeleninu, ovoce, prostě co zrovna v domácnosti chybí. Pro syna cyklistické vybavení, no prostě veškerý sortiment pod jednou střechou,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Klimesovajolana
18.3.2019
*
*
*
*
*

Jsem moc spokojená vše mi vyhovuje celá naše rodina chodíme nakupovat do Lidlu . Karlovy Vary

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kupuje
17.3.2019
*
*
*
*
*

OBLEČENÍ: pánské velikosti jsou jak na hrocha a obvykle mívají i XL a jsou většinou větší, než by odpovídalo velikostní tabulce, takže kupovat menší. To by mi nevadilo, už to vím, ale dámské oblečení většinou ani v XL nebývá a naopak podčíslované, takže podle tabulky třeba kupovat větší. Bohužel hezké oblečení největší L, což odpovídá tak M. Navíc mívá oblečení nesmyslně úzké rukávy a veliké výstřihy i u zimních trik a svetrů. A když mají občas ty XXX..L, tak jsou to děsné hadry pro důchodce. Jsem pěkně vyvinutá češka 103/76/99 a chci na sebe hezké šaty, bohužel u Lidla nelze. Asi je to navrženo pro vyžrané němce a ploché hubené němky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bronas
14.3.2019
*
*
*
*
*

začínám teprve jezdit. Tento týden už jsem nakoupila 2x. Líbí se mi jak je oddělené akční zboží, je to na jednom místě což je pro mě velké plus. Dnes jsem teda nemohla najít pomazánkové máslo, ale já se nevzdám a najdu ho jindy. Vím ,že nakupovat pondělky a čtvrtky je nesmysl . za mě super čerstvost, přehlednost a na pokladně to frčííí

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nárožní 1359/11
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 158 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo