Hodnocení firmy Lidl Česká republika, v.o.s. – Prodejny Lidl

*
*
*
*
*
76 hodnocení
leo.hm
31.1.2021
*
*
*
*
*

Chrudim lidl bezva díky Lenķa

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jan.kazda
7.5.2020
*
*
*
*
*

Velmi nepříjemný personál.Měla jsem podle pokladní špatně zakrytá ústa,jsem už v důchodovém věku a mladá pokladní mě peskovala jako malou holku.Nemohla jsem dýchat,tak ať nechodím nakupovat. Drzá a nevychovaná a kdyby se nařídil sebevětší nesmysl,jako jsou samozřejmě roušky ,tak tito lidé si v buzeraci vysloveně lebedí.Opravdu skvělý život v naší vlasti. Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
0703
2.12.2019
*
*
*
*
*

Lidl Staré město u Uherského Hradiště -- Lidi tož to je obchod, některé prodavačky se chovají jako ….. . U pokladen řady jdou 2 -3 pokladny, potom s vašim zbožím dělají jako s odpadem co jim tam dali ty pulty na 2 nákupy, tak buď si nemáte možnost překontrolovat co vám účtuje, nebo skládat nákup zpět do vozíku a v poslední době už vám ani účtenku nedají, někde to hodí a nezájem , takže jaké EET ? Nebo jak si vůbec překontrolovat zboží? Takže hrůza a děs , jenom nechápu že Německým majitelům to už nevadí,, vždyť v Německu se s tímto nesetkáte, ba ani v Polsku, jen v Čr má lidl takové jméno a to ani nepíši o kvalitě některého zboží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evamotlova
15.11.2019
*
*
*
*
*

Hodnotím Lídl jako společnost s nekvalitním potravinářským zbožím! Lídl v ČR je zásoben převážně polským zboží. Sýry, ryby, maso, hlavně krůtí......naposledy jsem koupila Naurica sleďové filety z Polska. Neskutečně odporné, slané, nedalo se to pozřít. Moje chyba, ve spěchu jsem si zapomněla přečíst etiketu Je zajímavé, že v DE v Lídlu téměř polské zboží nenajdete. Pro Čechy je to dobré a asi levné! Jediné co je v Lídlu slušné, je ovoce a zelenina. Nikdy bych ji nedala v soutěži 1.místo "prodejna roku." Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dusan.hesko
30.10.2019
*
*
*
*
*

Je mi záhadou, proč si doutníčky Bodega koupím v Německém Lidlu za 3.60 € a v Česku za 129 kč. Přitom kvalita v Čr je hnus-nedá se to kouřit. Němci 3x vyšší platy a cena o 30% nižší! Kdo dělá z ČECHŮ blbce? Kvalita nesrovnatelná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomvaly8
26.9.2019
*
*
*
*
*

Reklamace bot nevyřešena do 30 dnů. Peníze jsem neobdržel. Případ předávám obchodní inspekci. Nikdy více Lidl, jen naleštěné šunty a v kečupech dle reportáže pana Tuny nejvíce pesticidů :-( Kvalita zboží a služeb šla rapidně dolů, hlavní je zisk.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michal
29.8.2019
*
*
*
*
*

Problémy s reklamací, zboží reklamováno před více jak 2 měsíci a stále nedořešeno. Na reklamaci v prodejně jsem dal celou zakoupenou sadu zboží, bohužel z reklamace přišla sada nekompletní, na prodejně (jedná se o prodejnu v Přerově) stále říkají, že reklamační oddělení to zaslalo, ale jim to nedošlo, tak že je zkontaktují znovu, toto proběhlo asi třikrát a stále nic.. Naprostá nespokojenost, podal jsem podnět na zákaznickou podporu, jestli to nebude v kladném hodně brzo dořešeno, už mě tam nikdo neuvidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michera
9.8.2019
*
*
*
*
*

V Lidlu v Hradci Král. na Slezském Předměstí nakupujeme rádi pečivo a průmyslové zboží. Vadí nám neustálé otevírání a za okamžik zavírání jednotlivých pokladen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
AnnaHodna13
27.7.2019
*
*
*
*
*

Bydlim v Klatovech a prodejnu mam m oc rada, jen me vadi ze prodavaji potraviny z Polska. jinak jsme zpokojena. Hodná Anna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tymfotbal
21.7.2019
*
*
*
*
*

Online shop je děsný. Objednáte zboží. Přijde vám email s potvrzením a pak se znova přihlásíte na Lidl stránky a tam dáte přehled objednávek a tam vám ukáže že vaše objednávka není kompletní. Tak kliknete aby byla kompletní a tam vám ukáže že polovinu věcí nemají. Hrozný... Už neobjednávám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nárožní 1359/11
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 158 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo