Hodnocení firmy Lidl Česká republika, v.o.s. – Prodejny Lidl

*
*
*
*
*
74 hodnocení
0703
2.12.2019
*
*
*
*
*

Lidl Staré město u Uherského Hradiště -- Lidi tož to je obchod, některé prodavačky se chovají jako ….. . U pokladen řady jdou 2 -3 pokladny, potom s vašim zbožím dělají jako s odpadem co jim tam dali ty pulty na 2 nákupy, tak buď si nemáte možnost překontrolovat co vám účtuje, nebo skládat nákup zpět do vozíku a v poslední době už vám ani účtenku nedají, někde to hodí a nezájem , takže jaké EET ? Nebo jak si vůbec překontrolovat zboží? Takže hrůza a děs , jenom nechápu že Německým majitelům to už nevadí,, vždyť v Německu se s tímto nesetkáte, ba ani v Polsku, jen v Čr má lidl takové jméno a to ani nepíši o kvalitě některého zboží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evamotlova
15.11.2019
*
*
*
*
*

Hodnotím Lídl jako společnost s nekvalitním potravinářským zbožím! Lídl v ČR je zásoben převážně polským zboží. Sýry, ryby, maso, hlavně krůtí......naposledy jsem koupila Naurica sleďové filety z Polska. Neskutečně odporné, slané, nedalo se to pozřít. Moje chyba, ve spěchu jsem si zapomněla přečíst etiketu Je zajímavé, že v DE v Lídlu téměř polské zboží nenajdete. Pro Čechy je to dobré a asi levné! Jediné co je v Lídlu slušné, je ovoce a zelenina. Nikdy bych ji nedala v soutěži 1.místo "prodejna roku." Eva

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dusan.hesko
30.10.2019
*
*
*
*
*

Je mi záhadou, proč si doutníčky Bodega koupím v Německém Lidlu za 3.60 € a v Česku za 129 kč. Přitom kvalita v Čr je hnus-nedá se to kouřit. Němci 3x vyšší platy a cena o 30% nižší! Kdo dělá z ČECHŮ blbce? Kvalita nesrovnatelná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomvaly8
26.9.2019
*
*
*
*
*

Reklamace bot nevyřešena do 30 dnů. Peníze jsem neobdržel. Případ předávám obchodní inspekci. Nikdy více Lidl, jen naleštěné šunty a v kečupech dle reportáže pana Tuny nejvíce pesticidů :-( Kvalita zboží a služeb šla rapidně dolů, hlavní je zisk.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michal
29.8.2019
*
*
*
*
*

Problémy s reklamací, zboží reklamováno před více jak 2 měsíci a stále nedořešeno. Na reklamaci v prodejně jsem dal celou zakoupenou sadu zboží, bohužel z reklamace přišla sada nekompletní, na prodejně (jedná se o prodejnu v Přerově) stále říkají, že reklamační oddělení to zaslalo, ale jim to nedošlo, tak že je zkontaktují znovu, toto proběhlo asi třikrát a stále nic.. Naprostá nespokojenost, podal jsem podnět na zákaznickou podporu, jestli to nebude v kladném hodně brzo dořešeno, už mě tam nikdo neuvidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
michera
9.8.2019
*
*
*
*
*

V Lidlu v Hradci Král. na Slezském Předměstí nakupujeme rádi pečivo a průmyslové zboží. Vadí nám neustálé otevírání a za okamžik zavírání jednotlivých pokladen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
AnnaHodna13
27.7.2019
*
*
*
*
*

Bydlim v Klatovech a prodejnu mam m oc rada, jen me vadi ze prodavaji potraviny z Polska. jinak jsme zpokojena. Hodná Anna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tymfotbal
21.7.2019
*
*
*
*
*

Online shop je děsný. Objednáte zboží. Přijde vám email s potvrzením a pak se znova přihlásíte na Lidl stránky a tam dáte přehled objednávek a tam vám ukáže že vaše objednávka není kompletní. Tak kliknete aby byla kompletní a tam vám ukáže že polovinu věcí nemají. Hrozný... Už neobjednávám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr5891
17.7.2019
*
*
*
*
*

Lidl v Rudné u Prahy hnus dobytek zkažené jídlo a bordel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Leona
9.7.2019
*
*
*
*
*

Retro týden v prodejně Lidl Prostějov Anenská ul. bych přejmenovala na "Retro den", alespoň co se týče některého z nabízeného sortimentu. Dnes ve 14.15 nejen že už neměly termixy, ale bohužel ani slané tyčinky Club, na které jsem se docela těšila. Po dotazu zda jsou tyto produkty skladem, mi bylo sděleno, že co už není v regálu není a už ani nebude. Takže smolíček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nárožní 1359/11
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 158 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo