Hodnocení firmy Lidl Česká republika, v.o.s. – Prodejny Lidl

*
*
*
*
*
75 hodnocení
Leona
9.7.2019
*
*
*
*
*

Retro týden v prodejně Lidl Prostějov Anenská ul. bych přejmenovala na "Retro den", alespoň co se týče některého z nabízeného sortimentu. Dnes ve 14.15 nejen že už neměly termixy, ale bohužel ani slané tyčinky Club, na které jsem se docela těšila. Po dotazu zda jsou tyto produkty skladem, mi bylo sděleno, že co už není v regálu není a už ani nebude. Takže smolíček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jmdoksy
24.6.2019
*
*
*
*
*

Prodejna na měsíc uzavřená. Už jsme se nemohli dočkat, až opět otevře. Čerstvost zeleniny, pečiva, to je opravdu zásadní. Ostatní zboží nakupujeme podle potřeby také a pokud něco nevyhovuje, reklamace bez problémů. Nakupujeme v Doksech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirka.k
13.6.2019
*
*
*
*
*

Koupil jsem si v Lidlu dva rozbrusy 230 které se po po dvou hodinách práce rozbily na reklamaci jsem je oba zabalil do jedné krabice a nalepil dva štítky zpátky mi přišla jen jedna a arogantní slovenka z firmyKompernass Handelsgesellschaft mbH která distribuuje Lidl výrobky mi řekla že jim tam přišel jen jeden a ať si klidně stěžuju kde chci!!! Fakt super jednání.Už si v Lidlu nic nekoupím !!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
karel
12.5.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den. V Lidlu nakupujeme rádi i když je okolo spousta dalších prodejen. Chodíme tam nakupovat pravidelně. Jediné co nám vadí a to dost hodně je kozí hlas Z.Mahdala. Prosím,něco s tím udělejte. Děkuji Karel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kvochova
13.4.2019
*
*
*
*
*

Vždy čerstvá zelenina i ovoce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Nikola
12.4.2019
*
*
*
*
*

Poslední dobou jsem čím dál víc naštvaná, protože čím dál víc věcí nesmyslně balí do plastových vaniček či igelitů (hlavně že mají papírové tašky atd). Dnes mě opravdu srazila na kolena prodávaná kopřiva v plastové krabičce. Je toto normální? Kopřiva, které je všude plno? Mrkev ve svazku také začali balit do igelitu, jablka místo aby byla na váhu, tak jsou taky po igelitu nebo na tácku. A tak bych mohla pokračovat. Pokud se tady chceme utopit v plastech, tak pokračujte. U mě ale lidl skončil a pokud se nezlepší, už mě tam nikdo neuvidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sarm63
4.4.2019
*
*
*
*
*

Vždy čerstvá zelenina a ovoce . Příjemná obsluba. Bez fronty u pokladny. Lidl Český Krumlov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Drahus.Stotzova
26.3.2019
*
*
*
*
*

Ráda nakupuji v LIDLU, kde je ovoce i zelenina v pěkném stavu. Snad by potěšilo, kdyby se ekologicky šetřilo třeba na přebalech z folie u mrkve a podobně. Specielně máme rádi italské dny a retro. Přejeme, aby se vaší firmě Lidl dařilo. S úctou Drahuš s rodinou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Žatec
21.3.2019
*
*
*
*
*

Jezdím do Lidlu hlavně nakupovat zeleninu a ovoce, je to čerstvé v regálech přehledné, pečivo , jogurty, sýry jsou také dobré a taky se mi líbí, že máte i bezlepkové věci a i jiný sortiment pod jednou střechou. Žatec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Esterchludova
19.3.2019
*
*
*
*
*

Zajimalo by me,z jakych hygienickych duvodu(jak mi bylo receno)nemuzu z prodejny odnest biologicky odpad,ktery se da vyuzit hlavne v zimnim obdobi pro domaci zvirata...proc to v jinych marketech jde??? Copak listi z kedluben je nejak kontaminovane? Nechapu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Nárožní 1359/11
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 158 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo