Hodnocení firmy PODA a.s.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
jokon
29.7.2020
*
*
*
*
*

Do změny softwaru pro ovládání TV jsem se službami firmy PODA byl spokojený. Ale to co nový software představuje je z prominutím hnus. Nevím kdo to navrhoval a následně schvaloval, ale asi ani jeden nemusí tohle nové ovládání používat.... Opravdu velké zklamání!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pajareca
28.5.2020
*
*
*
*
*

Internet je v pořádku,ale TV,to je úplně jiná písnička.Nový soft zapříčinil totální znechucení sledovat TV. Grafika je hrozná,některé funkce vlastně nelze ani použít.Programová nabídka vůbec nesouhlasí,je i časově posunuta,takže nahrávání pořadů,za které si PODA účtuje poplatky nelze na některých kanálech např. axn,využívat. Pro většinu starších budou změny ze strany pody obrovským zklamáním a velkou neznámou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Jana.pintrova
22.5.2020
*
*
*
*
*

V poslední době spokojenost klesá - pro starší ročníky je informovanost celkem nulová - pokud nemají uživatelé internet. To že se zrušila pobočka se lidé vlastně dozvěděli-až při naražení do zamčených dveří nebo po poznání-že je tam jiná firma. To že se předělával nový software - poznali až když nemohli pořádně zapnout televizi nebo hledali své programy . Protože sleduji televizi hlavně ve večerních hodinách-též se často stává v poslední době-že program na pár sekund "zamrzne" ...je to nepravidelné - ale několikrát do týdne a na různých stanicích. S ostatními službami snad problémy žádné nejsou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
tukan
20.10.2019
*
*
*
*
*

Hodnocení kladně, máme tři týdny zapojení, internet chodí bezvadně, jen na můj vkus hodně polských kanálu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ijacek.3
7.8.2019
*
*
*
*
*

Stabilní internet bez kolísání a výpadků. Rychlost není "až" rychlost je prostě daná. Tv se zpětným přehráváním které se neseká, mohu jej přetáčet sem a tam a nic se neděje. U UPC se mi to seklo a nejen, že jsem si to musel pustit od začátku, ale ono to nešlo ani přetočit! Cena stále stejná a ještě si užívám odměn pro stálého zákazníka, např. 50% slevu na FISKARS! Za mně SUPER!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
cervajz
22.7.2019
*
*
*
*
*

Jednání podomního prodejce p. Miroslava Panského si v ničím nezadá se ŠMEJDY prodávající hrnce, nebo zaručeně levnou elektřinu. Tento člověk se vám ihned cpe do bytu, odmítá cokoliv poslat na email, aby jste neměli možnost zjistit si skutečné informace. Zároveň vám neustále lže, poskytuje zavádějící, či nepravdivé informace, motá několik technických termínu dohromady za účelem vyvinout na vás nátlak, aby jste měli dojem, že vám vše brzy přestane fungovat, aniž by měl tušení jakou technologii využíváte. NEDOPORUČUJI a společnosti PODA pan Panský nedělá dobré jméno. Když jsem zasílal dotaz na jeho jednání na dva emaily nalezené na stránkách PODA, nedostal jsem ani po týdnu jedinou odpověď. Tím ve mne celá společnost vzbuzuje dojem, že je to tak běžné a raději se jim i v budoucnu vyhnu, než jednat se ŠMEJDY.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pancor
8.7.2019
*
*
*
*
*

Stabilní připojení, výběr TV programů podle svého. Smlouva na dobu neurčitou. Stabilní cena, bez toho, že bych musel rok co rok vyhrožovat odchodem k někomu jinému atd.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
14.1.2019
*
*
*
*
*

Praha - Modřany - obchodní zástupce PHDr. Viktor Kuželka, přístup - dostáváte slevu tak si uděláte čas kdy já chci. Není TV? No tak to jste nezajímaví! Arogantní neochota.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
libborrr
14.12.2018
*
*
*
*
*

Škoda že to nejde dát bez hvězdy. Jedním slovem AMATÉŘI. Instalace = Science-Fiction, to že má dojít technik na konzultaci než vůbec proběhne instalace, to pochopím, ale to, že pán mi již po 4 posune termín (v ten den kdy měl dojít) tak to už nepochopím. Navíc již ani nebere telefon a nemá slušnost zavolat na zmeškaný hovor. To asi vypovídá o všem. SLUŽBY ZRUŠENY. Recenze o této firmě NELHALY = nyní ta samá zkušenost..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pancor
25.10.2018
*
*
*
*
*

1. Rychlost 250/80Mbs je překračována, viz: http://rychlost.cz/vysledek/20184217850-f7e3/?fbclid=IwAR1fvjxd7tC-rkPGxrTiNjqLjnNWRNMxVQIESaaodV3HS9Y3Llz8LC_6vvo 2. TV funguje včetně zpětného přehrávání a ne jako u UPC kde jsem každou chvíli musel vstávat a resetovat STB, protože se to seklo (pokud to vůbec šlo) 3. Tv do mobilních zařízení 4. Věrnostní bonusy, bez toho, že bych tam musel mít věrnostní období. Smlouva je prostě na dobu neurčitou a mohu kdykoliv odejít. 5. Nezvyšují mně cenu každý rok, ani pod tak blbou záminkou, jako že mi navýší rychlost internetu. 6. Můžu si vybírat a měnit programy každý měsíc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • 28. října 1168/102
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0016:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0016:00
  • 8:0016:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo