Hodnocení firmy STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav

*
*
*
*
*
54 hodnocení
zarsky.a
9.4.2020
*
*
*
*
*

Nespokojenost s eshopem z důvodu, že 9.1. byla uskutečněná objednávka, balík doručen 9.4., kde chyběla půlka objednávky z důvodu - vyprodáno. Za celé 4 měsíce se nikdo neozval, že zboží došlo! Co se týče zbytku objednávky, tak kvalita žádná sláva, pár kousku úplně suchých, přitom balík byl převzán okamžitě, nikde to nečekalo na vyzvednutí. Paní na infolince absolutně neschopná cokoliv řešit! Velmi jste mě zklamali...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hawlaskova.a
4.2.2020
*
*
*
*
*

Děkuji fa Starkl za omluvu a přislíbení náhrady při záměně jiné odrůdy rozrazilu,než byla objednána.Uvidíme na jaře,zda bude reklamace dokončena k mé plné spokojenosti.Alena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hawlaskova.a
3.2.2020
*
*
*
*
*

Objednala jsem si vloni několik rostlinek,které byly v dobré kondici,všechny se mi přijaly,ale byla jsem zklamaná ,když mi vykvetl rozrazil bílé barvy a měla jsem objednaný rozrazil vínové barvy heidekind,který mi vůbec nesedí v barevné kompozici trvalek.Jsem zklamaná.Objednávám si u více zahradních center,ale toto se mi ještě nestalo.Alena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 4.2.2020

Dobrý den, za záměnu se velmi omlouváme. Rostliny jsou naváženy nenakvetené a stane-li se případná záměna, je možné ji zjistit až když rostlina vykvete. Kontaktujte naše zákaznické oddělení pro řešení reklamace.

zuzanamill
5.1.2020
*
*
*
*
*

Hvězdy dolů dávám za nedokonalou komunikaci se zákazníky, přijetí objednávky potvrdí jen automat, dál se už nedozvíte, zda obdržíte všechno objednané zboží, pokud je zboží posláno, informace je na emailu nebo mobilu až v den dodání, proč je zboží posláno v závěru týdne tak, že ho pošta doručí až v pondělí a přes víkend balík leží na poště? Když to jde v jiných e-shopech, proč to nejde tady?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 6.1.2020

Dobrý den, je nám líto, vzhledem k množství denně expedovaných objednávek, je možné zákazníka informovat o expedici až v den odeslání, kdy je jisté, že byla zásilka expedována. Tato informace je uvedena v dodacích podmínkách. Páteční expedice je vždy zasílána se sobotním rozvozem. Rostliny jsou baleny tak, aby vydržely v balíku minimálně 5 dní bez újmy.

eduknoll
25.10.2019
*
*
*
*
*

Objednaný stromek přišel za dva dny.Měl moc pěknou a zastřiženou korunku a kořenový bal byl také slušný.Vše bylo perfektně zabaleno,dokonce jsem dostala i dárek v podobě tří kusů jahodníku a brožurku na pěstování.Jsem velice spokojená a pokud budu něco potřebovat,určitě nakoupím znova.Moc děkuji. Knollová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 30.10.2019

Dobrý den, paní Knollová, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme moc rádi, pokud nám zachováte svou přízeň.

petr.bautz
23.10.2019
*
*
*
*
*

Nekomunikují. Objednávka z července stále nepřišla. Takže ani nevím, jestli ještě existují a sezonu je v háji. To je ostuda.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 24.10.2019

Dobrý den pane Bautzi. Je nám velice líto, pokud došlo k nedorozumění - Vámi provedená adresa ze srpna 2019 obsahovala mimo jiné zboží expedované od konce října (jak bylo uvedeno jak na e-shopu během nákupu, tak v potvrzení objednávky). V současné době se již naváží sortiment vinné révy a bude tedy možné expedovat v následujících dnech také Vaši objednávku. Informace na Váš dotaz byla odeslána na Vámi uvedenou e-mailovou adresu, ale vrátila se nám jako nedoručitelná. Předáváme tedy celou situaci dál k prověření zákaznickému oddělení, které Vás bude kontaktovat alternativním způsobem. Věříme, že se celá situace vysvětlí k Vaší plné spokojenosti a zásilku obdržíte v souladu s dodacími podmínkami, tedy koncem října.

hanaavladik
6.8.2019
*
*
*
*
*

Ráda bych touto cestou chtěla poděkovat a zároveň popřát celému týmu jen to nej.Jiz po několikáté jsem si objednala keře, které vždy byly pečlivě zabalené, kořenový obal mokrý. Naprostá spokojenost. Pokud by mi nějaký keř uhynul, je to především moji neznalosti,zatím se mi tak ale nestalo.Jeste jednou přeji hodně moc štěstí celému zahradnictvi. Hanka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 13.8.2019

Dobrý den, velice děkujeme za hodnocení. Na rostliny poskytujeme záruku - v případě neprospívání rostliny se na nás obraťte. Využít lze také porady s našimi zahradníky, jak e-mailem, tak telefonicky.

info
1.7.2019
*
*
*
*
*

Dobry den: Jmenuji se Andrea Jorden a musim konstatovat ze uz bych si u teto firmy nekoupila ani snitlik. Kere rybizu presto ze meli 4 roky ty nejlepsi podminky 4 kere a misticka rybizu 2 cerne kere sotva na talirek. 2x ker angrestu presne pocitano 40 kulicek. Stale plodici jakody letos uz ani jedna no to bych lhala asi 20 malinkyxh jich tam bylo. A ctyri roky zivota v prdeli. S pozdravem temto sejdirum Mgr.Andrea Jorden

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 15.7.2019

Dobrý den, Vámi udané jméno v databázi neevidujeme. Nicméně, je-li s rostlinami problém, neváhejte se kdykoli obrátit na naše zahradníky, kteří Vám s pěstováním rádi poradí. Přejeme Vám pěkný den.

Jarmila
9.6.2019
*
*
*
*
*

U firmy Starkl objednávám již mnoho let. Téměř všechny rostliny se mi ujaly, nebylo to chybou zasílatele, ale spíš nevyhovujícím stanovištěm. Když se mi minulé jaro neuchytily některé jahody, tak po reklamaci mi bylo zasláno celé balení jahod úplně zdarma i bez poštovného. Velmi slušné jednání a vstřícnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 24.6.2019

Dobrý den, velmi děkujeme za Vaše hodnocení. Jelikož jsou rostliny živý materiál, může se stát, že se někdy neuchytí - prosto nás neváhejte kdykoli kontaktovat, nebude-li rostlina prospívat.

Eva
18.5.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den,9.5.2019 jsem dostala objednané rostlinky. Ne úplně v kondici.Substrát velice suchý a kytičky povadlé, dvě milionbels se mi nepodařilo již zachránit. To ostatní snad půjde..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav
STARKL zahradník - Zahradní centrum Čáslav 20.5.2019

Dobrý den. Je nám líto, pokud se jakékoli rostlině z dodané zásilky nedaří. Na veškeré rostliny ze zásilky máte záruku na ujmutí. Ozvěte se nám. Věříme, že vše vyřešíme k Vaší plné spokojenosti.

Přidat hodnocení
  • Kalabousek 1661
  • Čáslav - Čáslav-Nové Město
  • 286 01
  • Zahradní centrum STARKL se nachází ve Středočeském kraji, na silnici č. 339 cca 1 km od Čáslavi. Nejbližší vlaková zastávka - Čáslav (1,5 km), nejbližší zastávka autobusu - Čáslav - Kalabousek (100m). GPS: 49.9266431N, 15.3662969E
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:3018:00
  • Út 8:3018:00
  • St 8:3018:00
  • Čt 8:3018:00
  • 8:3018:00
  • So 8:3018:00
  • Ne 10:0018:00
  • Máme právě otevřeno

  • https://centrum.starkl.com/oteviraci-doba/!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo