Hodnocení firmy Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky

*
*
*
*
*
21 hodnocení
Michaela Dušková
9.1.2020
*
*
*
*
*

Člověk chodí na cvičení s dětmi a VZP všude píše jak tomu napomáhá prispivanim.. kulové vztahuje se to jen na plavani.. odcházím od nich protože je to nejhorší varianta pojištění

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiri.kusacenko
18.10.2019
*
*
*
*
*

Navštívil jsem 2 pobočky v Plzni a neví vůbec nic. Tragedie tahle pojišťovna. Osobně se domnívám, že záměrně je tolik papírování aby dotyčnej raději mávl rukou a nic od nich nechtěl. Hlavně aby v termínu dostali platbu. Neskutečný prasečinec. Česká pojišťovna, Kooperativa úplně jiná liga. není třeba vykácet les na to aby jste dostali to na co máte podle smlouvy nárok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anna
26.9.2019
*
*
*
*
*

Již rok se pokouším zrušit své zdravotní pojištění u této pojišťovny. V srpnu jsem vyplnila nespočet papírů, doložila všechny dokumenty a byla jsem pracovnicí na pobočce ujištěna, že na základě tohoto bude mé pojištění v nejbližších dnech zrušeno. 2 týdny na to jsem poštou obdržela novou průkazku, telefonicky jsem na to pracovníky upozornila a byla jsem ujištěna, že se jedná pouze o systémovou chybu. Dnes jsem si chtěla ověřit, že již nejsem vedena v jejich systému. Pochopitelně, že jsem. Takže pokud chcete zažít rok nesmyslného papírování a mluvit s nejméně 20 úředníky, kteří Vám dají naprosto rozličné odpovědi, pak je VZP ta pravá pojišťovna pro Vás :))

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Anna
5.8.2019
*
*
*
*
*

Musím poděkovat paní Evě Šilhové, která nejen, že byla nesmírně milá a ochotná, ale také mi byla díky ní vrácena velká částka o kterou bych jinak přišla, protože bohužel nikdo jiný ( a to jsem byla u spoustu krát u VZP) mě na tuto "chybu", která se stala neupozornil

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.strempekova
26.6.2019
*
*
*
*
*

Rada by som poďakovala za skvelé jednanie a prístup VZP v Brne konkretne paní Eva Šilhavej . Nikdy som sa s takým jednaním nestretla. Skvelé viac takých ľudí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana
7.8.2018
*
*
*
*
*

Hodnotím rychlou reakci na můj dotaz, vstřícné jednání a zdvořilost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kareljirinaplzak
25.5.2018
*
*
*
*
*

Na této pobočce jsem v minulosti uzavřel několikráte cestovní připojištění.Letos jsem se poprvé pokoušel pojištění uplatnit.Navštívil jsem celkem tři zdravotní zařízení v USA ve státě Michigan/ žlučníkový záchvat/. Cestovní pojištění od VZP nešlo nikde uplatnit. Při uzavírání CP jsem se na pobočce ptal,zda-li v případě nutného ošetření budu muset platit hotově.Bylo mi řečeno,že malé částky zaplatím a po návratu domů mi VZP náklady proplatí.Při větších úhradách pošle VZP zdravotnímu zařízení zálohu a vyrovnání zařídí sama.Toto však VZP odmítá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jhjsv1967
10.5.2018
*
*
*
*
*

Osobně s VZP mám dobré zkušenosti. Už několik krát jsem upozorňoval na nekalé praktiky lékařů převážně v Jindřichově Hradci kteří si obzvláště připisují výkony , které nikdy nepraktikovali a vždy s 100% VZP zasáhla ku mé spokojenosti. Co se týká recenzí, které si stěžují ..., je nutno podotknout obzvláště u aktivních občanů OSVČ, že dluhy které si nadrobili, je jejich osobní vizitkou, a VZP má dle zákona si i zpětně prověřit pojištění klienta. Zjistí-li např. dluh z roku 1994 , je dle zákona oprávněna vyžadovat nápravu, jako u mojí osoby. Jinak jsem i v registraci Moje VZP, které každému doporučuji, neboť má o všem přehledné, zda je dlužník, zda má všechno zaplacené, jaké výkony prováděl lékař atd,atd.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan
8.5.2018
*
*
*
*
*

VZP velmi nedoporučuji. Tato pojišťovna neodpovídá na cílené dotazy, spíše odvádí pozornost od tématu. Zahrne vás akorát argumenty, proč neodpovídat na váš dotaz. Dokonce jsem zjistil, ze poskytuje citlivé údaje pacientů dalším osobám. Samozřejmě bez souhlasu pacienta. Pokud uvažujete o změně pojišťovny, doporučuji spíše některou ze zaměstnaneckých pojišťoven. VZP je akorát banda lemplů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
klimesmartin
19.4.2018
*
*
*
*
*

Je to opravdu delší doba ale stal se mi takový příběh, když jsem byl samoplátce. Požádal jsem o smazání svého dluhu u mladé úřednice. Ta mi přislíbila okamžitě řešení situace a bezdlužnost. Po roce mi přišla zásilka s oznámením že mám okamžitě uhradit celou částku včetně dalších penále. Osobně jsem se dostavil na stejné pracoviště a postarší úředníci jsem vysvětlil situaci že jsem tuto situaci řešil před rokem a že mi její kolegyně byla přislíbena pomoc. Zajímavá byla Její reakce odpověděla mi že na tomto pracovišti nikdy žádná mladá kolegyně nepracovala. Nejzajímavější bylo to že příchozí zprávy o neuhrazení dlužných částek byly pokaždé jiné výši a to v nižší vyšší a pak neustále chodily dokola. Zaregistroval jsem se k jiné pojišťovně a po zhruba čtyřech letech kdy jsem se při registroval zpět mi začali chodit opět zásilky s neuhrazený mi částkami. Teto pojišťovně nevěřím a nehodlám se k ní vrátit ani po zhruba 20 letech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Orlická 2020/2
  • Praha 3 - Vinohrady
  • 130 00
  • centrála
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0015:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0015:00
  • 8:0014:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo