Hodnocení firmy Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

*
*
*
*
*
10 hodnocení
marie246
4.6.2017
*
*
*
*
*

Rychlé ,příjmné,bezproblémové jednání vašeho zaměstnance.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Zdeněk Florián
17.2.2017
*
*
*
*
*

Velmi vstřícní, úžasná obsluha. Děkuji. Zdeněk Florián

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mon
3.2.2017
*
*
*
*
*

Máte všichni pravdu, jsou arogantní, nekomunikují vůbec, neodpovídají na žádné dotazy a když tak arogantně odseknou ! Jsem ohledně pracovního úrazu žádala několikrát o odškodnění trvalých následků nechtějí platit, samé nesmyslné výmluvy a lži, měli by je opravdu zrušit !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
drbohlavzd
18.12.2016
*
*
*
*
*

Vážení pracovníci výše uvedené pojišťovny pracující pod vedením Ing. Radmily Dočekalové event. Ing Oldřichem Konvalinou. Vaši vedoucí jsou skutečné odborníci, ale bohužel ne pro řídící a organizátorskou a manažerskou činnost. Již třetím rokem je mi jejich jmény prostřednictvím emailu zasílána upomínka na uhrazení povinného ručení motorového vozidla, která bylo již uhrazeno (týden před upomínkou). Každým rokem na to upozorňuji a pokaždé mi byla přislíbena náprava. Jak je vidět, zmatený systém pokračuje vesele dál, čili pravá ruka neví co dělá levá. Doporučuji, když na to nestačíte, přenechte své pozice schopnějším. Příště se obrátím osobním dopisem se stížností na generálního ředitele, popřípadě na předsedu představenstva Vaší společnosti. S veškerou úctou Váš nespokojený klient Zdeněk Drbohlav Urxova 214 500 06 Hradec Králové tel: 420 773 034 755 e-mail: drbohlavzd@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Iva Synáková
4.11.2016
*
*
*
*
*

S tak mizernou komunikací se opravdu setkáte málokdy. Operátorka není schopna odpovědět na třikrát vznesený dotaz, zda mohu výpověď smouvy poslat mailem. Místo prostého NE mě opakovaně zahrnuje šroubovanými větami, z nichž to nakonec vyplývá. Zdá se, že jde o linku, kterou platí i zákazník s neomezeným tarifem a pojišťovna se tak snaží z lidí vytáhnout každou korunu. (To sice nevím, ale za jakých jiných důvodů trvá přes minutu, než se vůbec dovolám živého člověka? A proč hovor, který by mohl trvat cca 30 vteřin, trvá přes 5 minut? A pokud je tomu tak, jak je možné, že se na placený hovor nikde neupozorňuje?) Znechucení, hnus. S Kooperativou už nikdy víc! Styďte se.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
581761050
17.8.2016
*
*
*
*
*

Neskutečně špatná komunikace ze strany pojišťovny co se týká nemocí z povolání. Také jsem dostala vynadáno, že si dovoluji otravovat k vůli informacím. Zdržuji a informace si mám vyhledat v zákoníku práce sama. Čekat na zavolání ... minimálně 14 dnů, nechápu...nějaký pořadník či co? Zrušit a dát je dělat manuálně na pás úkolem aby věděli, co je to práce, to by je neskutečná arogance přešla raz dva !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mil.kozak
5.8.2016
*
*
*
*
*

Jednoznačně nejhorší pojišťovna působící na našem trhu.A arogance (věřím,že ne všech) jejich pracovníků je úžasná.I když byla pobočka otevřena od 8:00 a já jsem přišel v 8:15,tak mě bylo dost nevybíravě sděleno,že nemám otravovat tak brzy..............

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
andelovamarie
18.7.2016
*
*
*
*
*

Nemám slov,nejhorší,jediné co by pomohlo lidem ,je zrušit pojištovnu Kooperativu a zaměstnance poslat k lopatám je to neskutečná banda lhářů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petr.suransky
12.5.2016
*
*
*
*
*

Drží slovo.Již 25 let zaří na pojišťovacím nebi jako stálice a média se o ní vyjadřují v superlativech.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
martandostal
7.12.2015
*
*
*
*
*

Na můj dotaz z 18,11 mi dosud nikdo neodpověděl-co dodat?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Pobřežní 665/21
  • Praha 8 - Karlín
  • 186 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo