Hodnocení firmy Subtropické zahradnictví Kruh

*
*
*
*
*
26 hodnocení
Vera
3.5.2021
*
*
*
*
*

Dobrý den, objednala jsem si sazenice jahod a přála si je obdržet, až bude vhodný termín k sázení. Přestože mrzlo a padal sníh v celé republice ještě do poloviny dubna, poslali mi sazenice v polovině března. Ze 150 ks sazenic možná přežije 7 ks (mohli jsme je zasadit až 18. dubna). Nedoporučuji si v tomto zahradnictví nic kupovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Subtropické zahradnictví Kruh
Subtropické zahradnictví Kruh 6.5.2021

Dobrý den, mrzí nás  pokud se někomu rostliny neujmou.  V tomto případě za to ale nemohou rostliny ani náš e-shop.  Uváděli jsme v eshopu, že sazenice jahod expedujeme od 8.března.  Stejnou informaci zákazník obdržel i v potvrzujícím e-mailu.   Pokud chtěl, mohl napsat a odeslání bychom odložili.   Jinak ale musíme dodržovat  slíbené termíny.  Expedujeme několik tisíc zásilek týdně a bohužel nelze se individuálně dotazovat, jestli můžeme zásilku poslat.  Pokud zákazník nenapíše jiný požadavek, tak expedujeme ve slíbeném termínu.   To že se jahody neujaly není vinou kvality sazenic.  Ty  byly zaslané v pořádku.   Pokud se ale ihned nevysadí, tak se pak každým dnem nevhodného skladování zvyšuje pravděpodobnost neujmutí.  Pokud je zákazník vysadil až po více než měsíci, tak je bohužel jasné, že se těžko mohly ujmout.  Přitom pokud počasí neumožnilo výsadbu, tak  stačilo  je nasázet  do květináčů  a pak se mohly vysadit klidně až za měsíc.    Myslím si tedy, že opravdu není problém  v našich službách ani v kvalitě sazenic.  Naše sazenice jsou opravdu kvalitní a pokud se  správně vysadí, tak již za několik týdnů plodí.   Pavel Beran, Subtropické zahradnictví Kruh.

faltovahank
3.11.2020
*
*
*
*
*

Dnes mi přišel stromek jabloně a opět ve špičkové kvalitě. Jako ovocnář člen VČOU tomu rozumím,neobjednávala jsem poprvé a stromek krásně zapěstovaný,ještě jednou děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jaroslavbezucha555
7.8.2020
*
*
*
*
*

Několikrát jsem si objednal různé výpěstky a vždy přišli vzorně zabalené a pěkné rostlinky.Vzor pro jiné zahradnictví. Jarda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
parmaren
22.6.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den,objednala jsem si sazenice jahod ,byly balené po 12 kusech,jedny jahody byly v počtu 10 ks dobré a 2 kusy vůbec nenarašily,z druhého balíčku je dobrých pouze 7 kusů a 5 také vůbec nenarašily. Jsem z toho smutná.Partyková Marie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
aqua.slezak
31.5.2020
*
*
*
*
*

Super: Mohu jen doporučit:::::

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tvrdikova9
26.4.2020
*
*
*
*
*

Objednávala jsem několikrát, vždy přišlo všechno v naprostém pořádku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mária Chytilová
9.4.2020
*
*
*
*
*

Objednané jahodníky a maliny mi byly dodány ve zdravém stavu krásně zabalené, jsem velmi spokojena. Dodavatele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Eva
18.9.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem si balkónovou kanadskou borůvku. Došla pěkně zabalená, rostlinka byla zalitá a krásně narostlá. Chválím toto zahradnictví, jen tak dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
souverka
11.7.2019
*
*
*
*
*

Objednavka rychle vyrizena.Rostliny- sibirsky jilm 2o ks perfektne zabaleno, pekne a zdrave rostliny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
aqua.slezak
16.6.2019
*
*
*
*
*

5 krát dotaz na chat. 3 krát mailem. Chápu , může být firma zaneprázdněna v plné sezoně, ale.......toto není komunikace- toto je fuckung po česku..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
Přidat hodnocení
  • Kruh 209
  • 514 01 Kruh
  • Zahradnictví se nachází v obci Kruh cca 6 km od Jilemnice.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0015:30
  • Út 9:0015:30
  • St 9:0015:30
  • Čt 9:0015:30
  • 9:0015:30
  • So 9:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Soboty pouze březen až říjen!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo