Hodnocení firmy Trigema a.s. - Development a nové byty Praha

*
*
*
*
*
12 hodnocení
patrik.hroch
22.11.2017
*
*
*
*
*

koupený byt v letňanech a vše v naprostém pořádku. Dům sice není z nejkrásnějších, ale na druhou stranu šlo o velmi vhodnou koupi. Byt patřil mezi nejlevnější v lokalitě a vypadá to, že vybavení je na stejné úrovni, jako byty v domech, které jsem zvažoval. Byl v průběhu výstavby problém s oddálením nastěhováním, naštěstí se vše zažehnalo a po nastěhování si nemůžu vůbec na nic stěžovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
valeryproctorowska
7.11.2017
*
*
*
*
*

dobre baraky

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Ovcansky Jiri
20.10.2017
*
*
*
*
*

v pohodě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Martina.sedlakova.111
27.9.2017
*
*
*
*
*

Nic moc architektura, ale v ramci prahy porad jedno z nejlepsich!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Micermakova
6.9.2017
*
*
*
*
*

Po komunikační stránce spokojenost a bydlení na kvalitní úrovni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vit novotny
29.8.2017
*
*
*
*
*

zatím si na jednání developera nemohu stěžovat, veškeré jednání při nákupu nového bytu v měcholupech probíhá korektně. Trochu nás trápí cena, ta je asi ale přemrštěná v celé Praze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lusinda
25.8.2017
*
*
*
*
*

Jako vlastník nového bytu v projektu SMART Nové Butovice bych hodnotila celkový přístup spol. Trigema za profesionální. S bydlením jsem naprosto spokojená.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
mor-ka_12
24.8.2017
*
*
*
*
*

Koupený byt v Nových Butovicích, až na pár drobností spokojenost. Kvalita bytu vyšší než jsem čekal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milanpecka
1.3.2017
*
*
*
*
*

Stavebními dělníky poškozené dveře na balkoně. Nebylo zapsáno do protokolu při předpřejímce. Nyní nechtějí uznat, i když uznávají, že se jedná o jejich chybu. Neustále se dokola odvolávají na protokol, kde není nic uvedeno. To bych musel při předpřejímce chodit a každou malou nečistotu zkoušet, jestli to náhodou není nějaká malá oděrka, nebo jako v našem případě nečistota, která nelze běžným způsobem odstranit. Přístup fakt špatný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lnevole
12.2.2017
*
*
*
*
*

Přidám svoji zkušenost z přelomu října a listopadu 2016 při jednání o koupi bytu 3kk v projektu BLV (Horní Měcholupy), konkrétně s panem Jarošem. Měl jsem s ním schůzku v pátek odpoledne v15h. Do následujícího úterý jsem se měl rozhodnout a do středy jsem měl zaplatit zálohu. Nicméně druhý den po schůzce jsem na internetu zjistil, že se cena všech 3kk bytů b BLV zdvihnula přes noc o 200.000 Kč a 2kk o 100.000 Kč, aniž by mě na to upozornil. Tak jsem v sobotu volal a pak poslal SMS, jestli se to týká i mě, bez odpovědi do pondělí. Pak bylo nabídnuto, že pokud se rozhodnu do středy, je to za starou. Ve smlouvě ale byly zajímavé věci, kromě standardní nevyváženosti ve prospěch developera i odkaz, že podmínkou kolaudace objektu je dostavba vodovodu na Kozinec.To potvrdily i stránky PVK, kde to viselo už 2 roky. Tak jsem se na to ve středu zeptal a vodovod prý už byl dostavěn, klidně lze odstranit ze smlouvy. OK - tak proč strašit klienty?...je vidět pečlivost. Další telefonická otázka ve středu směřovala na dodržování hygienických norem v oblasti elektromagnetického pole, protože v objektu zůstává trafostanice (a výměníková stanice) pro kus sídliště. Hluk prý OK. Tak jsem musel zopakovat, že se ptám na elektromagnetismus v okolí TS. Prý zjistí. Odpověď přišla ve čtvrtek : "technickou informaci k trafostanici bohužel nemáme k dispozici, ale hygiena by to jinak nepovolila"...mě muselo napadnout, kde je dostupná informace (proaktivní přístup) a já jsem požádal TRIGEMU o detail věcných břemen k trafostanici, to mi p. Jaroš poslal pak v pondělí další týden. Čekáním na odpovědi z jeho strany jsem přišel o možnost koupit byt za původní nižší cenu, tak jsem se na namachrovanou TRIGEMU vykašlal. Nejlepší hláška pana Jaroše vypovídající o jeho přístupu - při komentování mé flexibility při sjednávání schůzky:"Kupujete byt za x milionů, což je dost závažná věc, tak byste se měl přizpůsobit...."

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Bucharova 2641/14
  • Praha 5 - Stodůlky
  • 158 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0019:00
  • Út 8:0019:00
  • St 8:0019:00
  • Čt 8:0019:00
  • 8:0016:30
  • So 9:3015:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo