Hodnocení firmy Satke, s.r.o.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
k.rybarova
12.4.2021
*
*
*
*
*

S firmou Satke jsme velmi spokojeni již řadu let. V případě potřeby jsou pracovníci firmy vždy zákazníkovi rychle k dispozici. Jsou spolehliví, ochotní a vstřícní. Několikrát jsme firmu doporučili i naším známým a byli rovněž vždycky spokojeni se servisní službou. Přejeme firmě Satke, aby i nadále pokračovala ve své úspěšné činnosti a měla mnoho spokojených zákazníků taj jako dosud.. Manželé Rybářovi, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jan Kouřil
3.4.2021
*
*
*
*
*

S panem Satkem spolupracuji už asi 15let.Dvě koupená auta,pravidelný servis vždy k mé maximální spokojenosti. Spousta zkušeností,kvalitní poctivá práce a na všem se dá domluvit. Všem vřele doporučuji Jan Kouřil Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jiri.skoupy
3.4.2021
*
*
*
*
*

Od pana Satkeho mám třetího Opla s žádným vozem jsem neměl vážnější problémy, převážně se vídáme jen kvůli výměně oleje a kvůli údržbovým opravám. Můžu jen vřele doporučit a už nekolikrát jsem i doporučil. S pozdravy Jiří Skoupý

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel Š.
2.4.2021
*
*
*
*
*

Rád bych přidal hodnocení na firmu Satke, s.r.o. Jsem jejich letitým zákazníkem, koupil jsem si před lety u pana Satkeho automobil, prodej i následná péče (servis) o vůz je ze strany pana Satkeho na vysoké úrovni. Vždy je jednání spojeno s velkou ochotou a profesionalitou. Doporučuji. Pavel Š.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
nalsam
2.4.2021
*
*
*
*
*

Velmi spokojen...a není to jen fráze. Od roku 2009 jsem od firmy Satke zakoupil tři automobily. Pánové vždy odborně poradí, pomůžou s každým dotazem a problémem. Velikou výhodou pro nás uživatele je komplexní záběr firmy v péči o "svá" auta, kdy zákazníkům nejen prodají poctivý vůz, ale následně kdykoliv ochotně zajistí od diagnostiky až po servis čehokoliv. Doporučuji. Michal M. Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
darina.85
31.3.2021
*
*
*
*
*

Firma v dnešní době, co je opravdu spolehlivá a profesionální. Je vidět, že práci dělají srdcem. Koupila jsem Opel Mokka a jsem moc spokojená. Ať už s prohlídkou, servisem, přichystání všeho potřebného v dnešní nelehké době. Skvělý přístup, který bych chtěla vyzdvihnout. Kudy můžu, firmu doporučuji. A až budu zase potřebovat auto s radostí se na ně znovu obrátím. Více takových lidi. Moc Vám děkuji Darina Strnadová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dostál L.
27.1.2021
*
*
*
*
*

Těžko popsat pár slovy hodnocení této společnosti. V roce 2012 jsem si zde koupil svůj 1. automobil a pamatuji, jak jsem musel pana Satkeho přemlouvat. Nebyl so zcela jist, zda auto, které jsem si vybral je pro mě to pravé (Meriva A 1,7 CDTi 74kw). Požadovaný nájezd jsem měl kolem 10tis. Km za rok. Haha, překvapení ročně jsem na tachometru přidal kolem 25 - 30tis. Km. Po 8 letech mohu konstatovat přes 370tis. km a kromě zde vyměněné spojky, brzd a alternátoru jsem jen pouze nechal měnit motorový olej a filtry. Lepší auto jsem si tehdy nemohl koupit a auto je v dobré kondici do teď. Tato společnost nám přirostla natolik k srdci, že jsme zde postupně nakoupili již celkem 5 aut. Corsa 1,0 pro začínající řidičku (manželku), která byla následně vyměněno (auto, nikoliv manželka :-D ) za rodinné pro naše ratolesti (Zafira B 1,8 103kW). Corsu si vzala tchýně a nedá na ní dopustit, bratr také nepohrdnul značkou opel a nechal si zde sehnat Insigni 1,8 sedan 103kW a i já jsem v minuly rok vyměnil svoji Merivu A za Merivu B opět s motorem 1,7CDti - výrobce ISUZU s výkonem 96kW a velmi jsem zvědav, co bude naše další volba… Pane Satke, Zafira life ve velikosti L2….? Férovější společnost neznám. Servis i prodej aut je zde na vysoké úrovni a doufám, že se jim jednou podaří realizovat jejich sen => Nový autoservis. Ať se daří L. Dostál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
V. SKála
11.1.2021
*
*
*
*
*

Firma Satke je pro mě záruka naprosté spolehlivosti a profesionality, mám s ní dlouholeté zkušenosti a mohu ji jen doporučit. Pan Satke se svým synem, mně vždy jako zákazníkovi vyšli vstříc k mé naprosté spokojenosti. Zkrátka, jak mi v Brně říkáme: ,,Só to borci!” V. Skála

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Chamr Jiří
14.9.2020
*
*
*
*
*

V květnu 2020 jsem zde koupil Opel Adam, byl jsem velice mile překvapen obrovskou ochotou a profesionalitou obou pánů, zvláště, když mi asi po týdnu nějaký šmejd rozbil kamenem okno u řidiče. Pan Satke je okamžitě objednal z Německa a do pár dnů bylo za velmi slušnou cenu vyměněno.Opravdu všem doporučuji!!! Chamr Jiří Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Královi Litomyšl
17.2.2020
*
*
*
*
*

Zdravíme firmu Satke, jsme velmi spokojeni, jak s autem tak s milým a velmi profesionálním jednáním, děkujeme a zdravíme z Litomyšle. Zdena a Pepa Královi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Křižíkova 
  • Brno - Královo Pole
  • 612 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo