Hodnocení firmy CREDIT CZECH s.r.o.

*
*
*
*
*
16 hodnocení
jindrahorky
3.1.2018
*
*
*
*
*

Slušné jednání a dost brigád, prachy druhý den. Jen ty fronty někdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jirkasalac
17.10.2017
*
*
*
*
*

S agenturou mám pouze pozitivní zkušenosti. Na přepážkách vždy milé slečny, férové jednání a slušné mzdy. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
honzamalatek
25.8.2017
*
*
*
*
*

kdo potrebuje rychle penize a nehleda zadnou extra praci, tak vyhovujici

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
karelsousek
19.8.2017
*
*
*
*
*

Pro Credit delam necely pulrok a krome jedne zrusene brigady je vsechno jak slibovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
leosprinc
18.8.2017
*
*
*
*
*

pracuji teď o prázdninách, první výplata úplně v pohodě, můžu doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dalilua
3.4.2017
*
*
*
*
*

Pod firmou pracuji již dva roky a muzu doporučit peníze mám na úctu druhy den po splatnosti. Když nemohu přijít do prace omluvim se a zrusim žádný problém jsem stim neměla.Jsem rada ze mohu chodit di stále stejného obchodního centra a nejezdim nikde po Praze .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Bloody
20.3.2017
*
*
*
*
*

Dlouhé čekání na peníze, v praze jsou agentury co dávaj peníze 100% druhý den.. Musíte si hlídat zdravotní pojištění (pokud neděláte pořád každej den celej měsíc).Dobré když máte hpp a tady si brigádně přivyděláte a pak si jednou za rok necháte vrátit peníze za daň kterou vám agentura strhávala (daňové přiznání).Nebo ke studiu dobré..Jako hlavní práci to nedoporučuju...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
jnovy76
29.12.2016
*
*
*
*
*

Mám to jako přivýdělek při studiu, jsou to sice většinou jen práce v obchodě, ale neměl jsem zatím žádný problém, můžu doporučit. Honza

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Wiki22
20.10.2016
*
*
*
*
*

Kecaj :) ani s jedním nesouhlasím a za tři roky jsem neměla problém. Naopak, posílají peníze i dřív než mají. A za to co nabízejí na hodinu oni ... jinde neseženete ani náhodou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Recenze Bez Cenzury
1.10.2016
*
*
*
*
*

No, tady se vlastní lidi na těch recenzích také vyřádili jen co je pravda :) Takže, práci seženou o tom žádná. Pošlou vás na brigádu, kde jste dobrý a chválí si vás vedoucí. Poté se na agentuře dozvíte, že vás daná firma již nechce. Jak je to možné? Volám do dané firmy a je mi řečeno: "Credit Czech lže, mi o vás zájem máme nadále". Poté jsem pochopil, že se Credit Czechu hodíte na jinou práci, tak si vymyslí nějakou lež a předpokládají, že si to pitomej brigádník nezjistí. Hrozně neseriozní jednání. Ale je to již déle tak třeba se už zlepšili a vyměnili nezkušené slečny, co jim tam hačají a nic neumí ;) Za mě bohužel zkušenost špatná.. Doufejme tedy,že tuto mou pravdivou a 100% autentickou zkušenost nikdo nezcenzuruje například proto, že si daná agentura "něco platí" Děkuji Recenze Bez Cenzury

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne6
Přidat hodnocení
tel:
+420 284 083 300
fax:
+420 284 083 360
e-mail:
brigada@creditczech.cz
web:
www.creditczech.cz
  • Na Harfě 246/3
  • Praha 9 - Vysočany
  • 190 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0018:00
  • Út 8:0018:00
  • St 8:0018:00
  • Čt 8:0018:00
  • 8:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo