Hodnocení firmy Penzion Jitka

*
*
*
*
*
7 hodnocení
Martin  Jandys Janda
18.3.2015
*
*
*
*
*

S ubytováním v Penzionu Jitka, jsme byly velice spokojeni. Krásné a klidné prostředí. Pani majitelka byla milá a ne žádná "arogantní dama" jak sem tu četl!!!! Maximalni spokojenost,!! Vždy se jsem rádi vrátíme. F.STADE, Janda.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Dita
14.11.2014
*
*
*
*
*

Dobrý den, tento penzion jsme navštívily s kamarádkou a vše bylo naprosto bez problémů. Klidné a čisté prostředí. Majitelé velice ochotní, vstřícní a znalí,co se týče doporučení restaurací nebo výletů po okolí.Byly jsme nadšené a rády se tam vrátíme. Všem doporučuji! Dita Krchová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
luciaj
21.10.2014
*
*
*
*
*

Podívejte, tak jako já respektuji názor, že se v tomto penzionu někomu líbilo a je v pořádku, že to tu napsal, stejně je v pořádku, že já se podělila o svoji zkušenost, ale špatnou. Na té si rozhodně trvám. Recenze je o zkušenostech, které máme každý jiné. Můj úmysl nebyl někoho urazit! Neřeším tady, že jsem nechávala část své drogerie v koupelně("drze" jsem si to dovolila proto, že jsme byli při příchodu informováni, že spolubydlící tam budou pouze do rána, další noc tam budeme sami a noví přijdou až v sobotu odpoledne), ale řeším, že pokud to byl problém pro paní majitelku, protože nikdo jiný se tam déle než pár hodin nezdržoval, měla přijít a říct. To neudělala! Kdyby to udělala, respektovala bych její přání. Takže je standartní raději vejít v naší nepřítomnosti do pokoje a věci přemístit! Řeším, že raději než, aby s námi mluvila, narušovala naše soukromí. Je teda asi i standartní vcházet do pokoje svých hostů zatahovat záclonu, protože jsem ji nechala z určitých důvodů odtaženou! Tož lidi, když jdete do hotelu, tak s touto službou počítáte, ale zároveň tam máte pojištění, proti různým situacím a navíc je na to i nějaký ubytovací řád ve kterém je na to upozorněno. Kde je na toto upozorněn klient tohoto penzionu, aby s tím počítal? Já se v penzionu ještě nesetkala s tím, že by si toto někdo dovolil. A pokud nám chtěli byť jen vyměnit prádlo, předem nás obeznámili, že vejdou do pokoje.Je teda i standartní, že paní majitelka viděla odcházet pryč mě i dceru a VLÍTLA tam na kamarádky, které zůstali doma, že si vodí návštěvy? Nic by na zeptání nebylo špatného, ale když se 70-letou paní někdo mluví jako se školačkou, to je také standartní? Moje kamarádka je ve svém věku "stará škola" a každé použité nádobí se ihned umývalo. Byla moc šikovná, nás mladší holky rozmazlovala. Opravdu se omlouvám za jednu skleničku nedopitou, která tam za 3 dny našeho pobytu zůstala na stole. Platili jsme hned po příchodu, uklízeli jsme po sobě, při odchodu jsme svlékly povlečení, nenarušovali jsme noční klid, zamykali jsme na požádání paní majitelky, nevodili si návštěvy a vůbec nenarušovali pořádek a klid. A zato jsme se skutečně cítili jako studenti na kolejích. Kde se s nimi nemluví, ale vyhazují se jim věci a chodí se jim do pokoje, protože něco není tak jak má být dle majitelky. Už z reakce paní majitelky na moji první recenzi je vidět, jak si váží klientů, kteří k ní zavítají. Kdyby mi už ve čtvrtek při příjezdu někdo řekl, jak se tam budeme cítit a jaké situace zažijeme, určitě bychom v ten čtvrtek odešli raději někam jinam. Dříve než jsem napsala svoji recenzi, poslala jsem email paní majitelce. Aby měla možnost se k tomu vyjádřit. Bohužel při odchodu, kdy jsme o tom chtěli mluvit osobně k nám zaujala zvláštní postoj a ani se s námi pomalu nerozloučila. Čekala jsem jaká bude reakce. Bohužel ani v nejmenším nebylo z odpovědi poznat, že je ji líto jak to všechno proběhlo. Pracuju v odvětví obchodu 11 let a vždy platilo ZÁKAZNÍK NÁŠ PÁN, pokud si chci zákazníka udržet. No, tady to asi neplatí! Každý ať použije svůj selský rozum! Na to tady ty recenze jsou!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
remina
20.10.2014
*
*
*
*
*

Musím reagovat na hodnocení paní Juráčkové,které mne velmi ,co by stálou klientku tohoto pensionu,pobouřilo.Samozřejmě,když není pronajmutý celý pension jedné rodině nebo lidem,kteří se znají,je logické,že si vše necháváme v pokojích a snažíme se nezasahovat do soukromí cizích lidí,kteří mají také právo mít uklizenou koupelnu,kuchyni a obývací pokoj bez cizích předmětů,svršků a drogerie.Někdo to prostě má jako samozřejmost,někomu to ani nedojde,když je upozorněn,což se stalo asi i v případě paníJuráčkové.My jsme byli ubytováni v pohodě,bez komplikací,s majitelkou jsme si i dobře popovídali,má přehled o všem a ubytování vřele doporučuji těm,kdo hledají klidné,čisté prostředí s milými majiteli.Děkujeme moc a rádi zase přijedeme a řekneme i známým a majitelům vzkazujeme,nic si z toho nedělejte,zavděčit se všem nelze ,vždycky se najde člověk,který má v povaze uškodit a slovem to jde nejlépe!Padousovi z Tábora

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mdkrat
20.10.2014
*
*
*
*
*

“Penzion jsem i s manželkou použil opakovaně a dle mého názoru slouží přesně k tomu,k čemu levný penzion sloužit má.Služby na úrovni,spánek klidný a nerušený,prostředí standardní,lokalita velmi klidná,přitom blízko centra.Chválíme.Jandorovi,Stříbro.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Lucia Juračková
13.10.2014
*
*
*
*
*

Dobrý den, v tomto penzionu jsme byli velmi nespokojeni. Ubytování je situováno v přízemí RD kam se dostanete kolem schodiště, které vede přímo k majitelům objektu. Samotné pokoje jsou součástí druhého "bytu" v přízemí a tudíž pokud je vás méně než 6 osob, abyste pokryli všechny 3 pokoje(tak jako jsme to měli my - 4 osoby, takže 2 pokoje) budete sdílet byt s cizími lidmi a míjet se s nimi v koupelně, kuchyni a obývacím pokoji. To by nebylo to nejhorší. Majitelka je arogantní dáma, která nejenže neumí jednat s lidmi, ale zasahuje do soukromí svých hostů. Mě osobně se například neustále přemísťovala drogerie z koupelny do pokoje. Z jakého důvodu majitelka vůbec vstupuje do míst, která momentálně pronajímá a nemá tam co dělat? A navíc v naší nepřítomnosti. Neviděli jsme, že by to bylo z důvodu úklidu. Plavky z koupelnového topení se mi objevily bez mého vědomí na zahradní šňůře. Věšel je tam majitel objektu! A to nemluvím o jednání s hosty. POZOR!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Penzion Jitka
Penzion Jitka 20.10.2014

V Hradci Králové je možností na ubytování spousta.Když byla pani tak maximálně nespokojena,jak popisuje,měla možnost ubytování zrušit a jít se ubytovat jinam.S radostí bychom jí vrátili peníze,protože nespokojenost byla vzájemná.Jezdí sem klienti opakovaně,to hovoří za všechno.Hodnocení p. Juráčkové považuji za urážku.

remina
23.6.2014
*
*
*
*
*

Milé,čisté,vlídné prostředí,ochotní majitelé,doporučuji všem,kdo hledá klídek a pohodu!!!!!díky!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Sportovní 525/27
  • Hradec Králové - Malšovice
  • 500 09
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo