Hodnocení firmy Electra Tours, s.r.o.

*
*
*
*
*
106 hodnocení
novaspace
23.9.2019
*
*
*
*
*

Hotel Bali Beach - Kréta - 9/19 bezvadná delegátka, skvělá komunikace s CK! Vřele doporučuji, jedu rozhodně s touto CK znovu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
pajapuckov
3.9.2019
*
*
*
*
*

Dovolená 5-11.8 Studia Annex Margarita u hotelu Cavo D'Oro v Kalamaki na Zakynthosu - malé, špinavé, zapáchající a vybydlené pokoje, s plísní v koupelně, zaprané, flekaté povlečení a ručníky, tenká proleželá a promočena matrace. Delegátka vám jen poradí kam na výlet ale nic neřeší. Po podání reklamace CK nereaguje ani nekomunikuje tuto cestovku velice nedoporučuji.Zajezd zakoupen přes Invia.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarcula
15.7.2019
*
*
*
*
*

Ve dnech 6.-13.7. 2019 jsme navštívily ostrov Korfu. Sestra ZTP/P zde měla velké trávicí potíže. Oceňuji profesionální přístup delegátky paní Vlaďky Poláčkové, která ihned zajistila lékaře a přijela s ním. Paní Vlaďce posílám 5 hvězdiček. J. Nováková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana
15.6.2019
*
*
*
*
*

HORRIBLE EXPERIENCE WITH AGENCY ALSO WITH ELECTRA HOTEL! 4 star hotel?...Huge dissapointment :-( We were 2 adults and a 5 years old kid. Even though we paid for a room with 3 beds to the travel agency ELECTRA TOURS ( Through INVIA TRAVEL AGENCY) we got a room just with two single beds. We went to ask to the "reception" if they could change us a room as we paid for... Unfortunatelly they gave us a wet room in a basement, with no wi-fi signal. I guess non of rooms in a basement have wi-fi signal??? Rooms were cleaned just ones a week. For the first time I could see no shampoo,no shower gel, nothing...just tiny peace of soap in the bathroom. Towels were changed also just once a week!... Food is another chapter...basicly the very same food every day...you can choose between two meals in lunch time. But again we had also problem with food we paid! We paid for all incusive light but the ELECTRA TOURS made a mistake and got us half board food incuded... this was solved out second day... The only possitive experience was the staff in a hotel. Just few people, nice and friendly, working every sigle day from sunday to sunday. Beaches and sea are pretty dirty as well as the close area to the hotel. You have to walk further to see beaches a bit cleaner. This holiday wasn't definitelly worth it for the money we paied at all! My first and most probably the last experience with travel agency...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lupinekjan
24.4.2019
*
*
*
*
*

S dovolenou jsme byli moc spokojení, hotel Eri beach pro děti můžeme určitě doporučit. Lupínkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Veronika
31.10.2018
*
*
*
*
*

Přístup cestovní kanceláře včetně jejich delegátů je velmi zarážející. Nabízí zájezdy na které bych neposlala ani nepřítele. Pokud se na ně obrátíte s připomínkou ke kvalitě zájezdu, tak z Vás udělají lháře a všechno jste si vymysleli. Výklad pravidla náš zákazník, náš pán se zřejmě neshledal s pochopením a spíš si razí CK vlastní heslo: zaplať a od té doby nás nezajímáš. Přeji všem, kteří budou cestovat s CK Elektra Tours s.r.o., aby neměli žádný problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Paulina_voriskova
24.10.2018
*
*
*
*
*

Musím ocenit opravdu profesionální přístup Lucky (delegátky Rodos od této CK). Na ostrově se mi stal úraz (konkrétně zlomená noha) nikomu bych nepřála něco podbného řešit v zahraničí. Nejsme nijak valně jazykově vybavení. Postarala se o nás milionově.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
RadekPrazak
22.10.2018
*
*
*
*
*

Pro naši skupinu bezvadní dovolená, vyjeli jsme celá rodina, celkem 17. Koupili jsme Mallorcu s Ck Electra Tours. Cestovku jsem před tím neznal, recenze jsem nezkoumal, protože sto lidí sto chudí. U nás spokojenost, oblast Arenalu vřele doporučujem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hovorkova15ludmila
18.10.2018
*
*
*
*
*

Prostřednictvím Invie jsme byly se sestrou s cestovní kanceláří Electra Tours na Korfu v termínu od 7.9. do 17.9.2018 v hotelu Delfinia.Chci touto cestou  vyjádřit maximální spokojenost s delegátkou, paní Ing. Kateřinou Hájkovou, a ještě jednou jí takto poděkovat za opravdu profesionální přístup. I díky ní budeme na Korfu vzpomínat ještě dlouho a příští rok bychom se tam rády vrátily.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Radkastastna
16.10.2018
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat za skvěle organizovaný zájezd, služby delegátky paní Heleny a vůbec za vše, co zájezdu na Krétu - Bali, předcházelo. Moc ráda bych se příští rok vrátila do stejné destinace.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 222 517 889
fax:
+420 222 516 667
e-mail:
info@electratours.cz
web:
www.electratours.cz/
  • Vodičkova 736/17
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • So 9:0014:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo