Hodnocení firmy MVDr. Ladislav Kuncl

*
*
*
*
*
11 hodnocení
13.3.2018
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat klinice za péči, které se dostalo našemu Ronovi. Bohužel nám v pátek ráno utekl. Hledali jsme ho všude. Podle všeho co jsem se do dnes dozvěděla, tak když ho pan v poúrazovém epileptickém stavu našel. Byla jen tato klinika ochotná jej ošetřit jelikož majitel byl v tu chvíli neznámí. Jeho stav byl hodně zoufalý. Nasadili mu hned antibiotika a uvedli do umělého spánku. Bojoval celou noc. Bohužel ráno svůj boj prohrál. Byl to mladý pes teď by měl tři roky. Nikdy nikomu neublížil. Bohužel k němu byl někdo tak krutý. Doufám, že spravedlnost existuje. Velmi děkuji klinice za nás, že našeho milovaného Ronika ošetřili a snažili se ho zachránit i přes to, že neznali majitele. Ostatní kliniky odmítli pomocí. Moc děkujeme. Ron už je doma a odpočívá v pokoji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Majda
13.3.2018
*
*
*
*
*

Na veterinární pohotovost jsem přijela po krátkém telefonátu ve 4,00hod.ráno s naším psem s podezřením na torzi žaludku, měl silně nafouklé břicho. Dle mého názoru - rázný a profesionální zásah doktorky Navrátilové která psa ihned odoperovala - pejsek přežil a je vpořádku. KAMARÁDI PEJSKAŘI ! Je to v Plzni jediná ordinace, kde doktoři drží stálou POHOTOVOST. Ostatní vterináři po telefonátu teprve vyjíždějí...Děkujeme

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
KB
5.11.2017
*
*
*
*
*

“Tuto kliniku jsem navštívila se svými psy asi 4x, vždy to byly akutní situace, kdy jsem se u nás na Karlovarsku marně snažila dovolat veterinární pomoci. Pokaždé jsem se zde setkala s paní Dr. Bučkovou - a vždy stejné: rychlá reakce, velmi příjemné jednání, ochota, velký zájem o zvíře, naprosto adekvátní zákrok nebo léčba. Takže 5x "*" :-) Děkuji :-)”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vlasta-skeble
12.9.2017
*
*
*
*
*

Tato klinika mi byla doporučená, že jsou to profíci,dala jsem na radu, splašila řidičku a jeli jsme.Moje fenka má vyoperovaný fibrosarkom, pooperační rána se otevřela a pro nedostatek kůže se již nedá sešít, rána cca 10x5 cm .Přivítala mě mladá slečna či paní, pečlivě si vyslechla celý příběh,který bravurně na PC sepsala,pak jsem jí ránu na fence ukázala, řekla mi, že to mám vyplachovat hypermanganem, pak fenku zavázala, řádně mě vysvětlila sumu k zaplacení a konec.Chtěla jsem s konzultovat léčbu Hemagelem , na to jen kroutila hlavou, ptala jsem se na názor na zacelování ran vlhkou cestou, opět jsem nedostala žádnou odpověď .Pro mě tedy byla cesta od Kraslic až do Plzně vcelku zbytečně utracených 682,- Kč plus náklady za dopravu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tereza Čiháková
1.2.2017
*
*
*
*
*

Profesionální přístup, příjemné prostředí, kvalitní péče. Já i můj králíček jsme velmi spokojeni :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
anonym
13.12.2015
*
*
*
*
*

S touto veterinou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Naše kotě potrhal cizí kocour a jeli jsme tam neobjednáni a i když zákrok (neplánovaně) trval hodinu, 14 dní jsme museli snad obden jezdit na kontroly a rána se bohužel musela znovu přešít, tak nikdo na nás nebyl ani jednou nepříjemný, vždy mi na všechny dotazy odpověděli a měli trpělivost mi ukázat, jak podávat kočičce kapačky a antibiotika, či jak čistit ránu a dreny. Jsem vděčná, že jsme jeli právě sem a kotě nám doktoři zachránili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lucie
17.9.2015
*
*
*
*
*

Jsou nejlepší a jsem spokojená, kdyby můj mazlíček uměl mluvit, tak Vám vše řekne, Lucka.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jana
1.6.2015
*
*
*
*
*

Úžasní, rychlí, profesionální a milí - všichni, nejen pan doktor, v akutním případě i při běžné péči.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Barry
18.5.2015
*
*
*
*
*

Za hodinu a půl vyšel z ordinace jeden čokl je plná čekárna a oni si pustí ještě známou s dalším čoklem, která přišla poslední. Pokud nevíte co s časem... Zajděte na veterinu sem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
fotovitek.vladislav
9.9.2014
*
*
*
*
*

Nevidím důvod proč zdůvodňovat! Plně postačí když navštívíte a uvidíte na vlastní oči profesionální, velmi slušné a korektní vystupování všech zaměstnanců. Čisté prostředí a podstatné je že i bezproblémové parkování. Ono také plně stačí vidět jak se o "naše miláčky" na klinice starají a to by asi mněli vidět ti, kteří ještě kliniku v Klajslovce nenavštívili. Vl. Vítek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 377 533 461
fax:
+420 377 541 120
e-mail:
veterinakz@volny.cz
web:
www.veterinakleisslova.cz
  • Kleisslova 228/7
  • Plzeň - Severní Předměstí
  • 301 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

  • V noci a o víkendech funguje pohotovost.!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo