Hodnocení firmy Zahradnictví Petro - prodej rostlin

*
*
*
*
*
135 hodnocení
sansnomF
7.7.2020
*
*
*
*
*

Objednal jsem 3 druhy oleandrů, k tomu jsem musel přiobjednat další rostliny, aby byl splněn limit 300 Kč. Oleandry v rozporu s nabídkou došly jen dva, oba napadené a neduživé. Z fuchsie bohužel dorazil jenom šrot, a to jsem vysolil za poštovné a balné 170 Kč! Je velmi smutné, že se stále píše a mluví, jak je důležité podporovat české výrobky, a na druhé straně se netrestají ti, kteří tady jen parazitují na jiných.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mira
20.6.2020
*
*
*
*
*

objednali jsme 10 kusů pelargonií různých druhů a vše bylo vyřízeno k naší úplné spokojenosti. Navíc zásilka došla na druhý den, perfektně zabalená a nepoškozená. Služby Zahradnictví Petro hodnotíme velmi pozitivně a nevadí ani, že jsme až na jihu Moravy 300 km vzdáleni. Příště si rádi opět něco ze široké nabídky vybereme a necháme zaslat. Díky... .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav
31.5.2020
*
*
*
*
*

Naprostá katastrofa. Objednávka u téhle firmy je sázka v loterii. Nehraje se tam na to jaké druhy kytek si objednáte. Prostě Vám zabalí kytky které jim přijdou pod ruku a po dvou měsících odešlou. A zpětná vazba? No tak to nefunguje vůbec. "Až budeme mít čas, tak Vám odpovíme." Objednávka zde byly zbytečně vyhozené peníze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lin66
24.5.2020
*
*
*
*
*

Nezdravé rostliny, děravé listy..něco neměli, volali zda mohou náhradní, několikrát jsem se utvrzovala, zda se rostliny liší pouze barvou listu a ničím jiným, byla jsem ujištěna že ano a nebyla to pravda...Ze ženšenů jsem musela jeden hned vyhodit, měl napadené listy. Bylinky se vzpamatovávají dodnes, ještě nevím, zda přežijí. Co ale vím, že tam už neobjednám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dolenec.vrkoslav
14.5.2020
*
*
*
*
*

Pozor na toto zahradnictví!!! Dodávají nekvalitní sazenice, surfinie strašné, jeden zvadlý, malý ,slabý proutek - nezakořeněné. Druhou objednávku jsme měli muškáty. Po třech nedělích jsme se dotazovali na jejich dodávku a se zlou jsme s e potázali. Paní Petrová byla nepříjemná do telefonu a nakonec nám řekla, že už muškáty nemá, i když od nich byla potvrzená objednávka. Toto zahradnictví už nikdy!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
karel-moravec
14.4.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, objednané rostliny dorazily ve velice pěkném stavu, krásné velké rostliny, dobře zakořeněné - žádné nitě s jedním kořínkem, dobře zabalené, takže se během dopravy vůbec nepomačkaly. Jsem velice spokojena. Děkuji Alena Moravcová - zakázka 22079

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jirina.smitakova
9.4.2020
*
*
*
*
*

Miniaturní sazeničky balkonovek přišly, když byly noční mrazy. Muškáty žluté,, měly plíseň, tekla z nich voda. Ostatní sazenice měly 2-3 cm !!!!!! Hned jsem to psala paní petrové, ta mi napsala, že se se obávala mrazů a že když něco zajde, že mi vrátí peníze, nebo pošle nové sazenice. Do týdne 5 muškátů zašlo.. Podle slibu jsem nárokovala peníze. Samozřejmě po několika urgencích nic... Je to nesolidní zahradnictví s nesolidními lidmi!!! Pokud nechcete vyhodit peníze, nenakupujte zde. Já musím jít koupit znovu vše.Muškáty i ostatní balkonovky, protože ty podchlazené, miniaturní by mi vykvetly až na podzim. Jiřina Šmitáková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
verbikova.lenka
27.5.2019
*
*
*
*
*

Rostliny z množárny nekvalitní bez řádného zakořenění,přemokřené a malé.Za cenu jakou prodávají by člověk předpokládal,že budou schopné dalšího růstu. Do týdne nepřežila ani jedna rostlina.Reklamaci vyřidit nechtějí.Stále dokol a píšou,že reakce na jejich rostliny jsou kladné a toto se jim ještě nestalo. Neseriozní firma,kde nakoupovat znamená vyhodit peníze oknem. Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
maruska
21.5.2019
*
*
*
*
*

Poslali mi nezakorenené pelargonie-zo siedmich prežili dve---žiadna odpoved ani po mesiaci-žiadna reakcia ani ospravedlnenie--je mi to ľuto

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
v.tichy
18.5.2019
*
*
*
*
*

Děs a hrúza, objednal jsem si pelargonie vzpřímené a dorazily přesně v mnou zadaném termínu (to je snad jediné pozitivum mé objednávky). Jinak dodané rostliny jsou příkladem toho, jak šmejdi okrádají zákazníky velmi nekvalitními produkty. Pokud nechcete být zklamáni a cítit se podvedeni tak prostřednictvím internetu nic v zahradnictví Petro neobjednávejte.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Staré cestě 3741
  • Mělník
  • 276 01
  • 100 m za zahradním centrem Jukl
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo