Hodnocení firmy Zahradnictví Petro - prodej rostlin

*
*
*
*
*
122 hodnocení
Jaroslava, Most
1.9.2018
*
*
*
*
*

Zahradnictví Petro už nikdy! Pelargonie došly v květnu s centimetrovými kořínky, takže některé nepřežily, co přežily, začaly kvést až v době, kdy ostatní byly už dávno v plném květu, v jednom případě až teď koncem srpna. Zároveň - co bylo objednané, bylo fakturované, ale ve skutečnosti došly jiné druhy. S chryzantémami to bylo podobné - letos nevykvetou. Koncem července jsem firmě svou nespokojenost napsala, ale reakce žádná - ani vysvětlení, ani omluva.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
26.7.2018
*
*
*
*
*

v r 2018 se "Petro" výrazně zhoršilo, asi nemají personál. Navštívil jsem prodejnu osobně a rostliny byly naházené v regálech, podle čísel se to špatně hledalo, rostlinky polámané, mrňavé, personál mi s hledáním nepomohl. Nakonec mi donesli malinkaté rostlinky ještě z množárny, které se samozřejmě doma neuchytily. Takže tady už nenakupuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
fafilkova.kveta
13.6.2018
*
*
*
*
*

Velice příjemné a profesionální jednání. Rostlinky pečlivě zabaleny. Jediné zahradnictví z kterého všechny rostlinky rostou a daří se jim. Přeji hodně spokojených zákazníků.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
helsou
13.6.2018
*
*
*
*
*

V zahradnictví Petro oceňuji nejen levné ceny, ale i kvalitní rostliny. Sortiment fuchsií je nevídaný a každý si vybere. V sortimentu mají jak klasické fuchsie, které je nutné přes zimu uschovat, ale i mrazuvzdorné. Helena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dana
12.6.2018
*
*
*
*
*

Dnes 12.6.2018.mi přišel balíček od zahradnictví Petro, jsem naprosto spokojená. Měla jsem obavy po přečtení recenzí. Vyřízení, plus zaslání do týdne. Krásné sazeničky, skvěle zabalené a to jsem si v těchto vedrech mimo jiné ještě objednávala begonie. Navíc dárek tři voňavé muškáty.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
8.6.2018
*
*
*
*
*

nejhorší záslka květin, co jsme si kdy objednali,malé rostlinky, některé nezakořeněné, skoro polovina uhynula:(( zřejmě to, co neprodají v zahradnictví, pošlou poštou, Styděla bych za tu cenu prodávat Pár fotek té "krásy " zde dodávám jsem velice zklamaná,obchod nereaguje

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
3.6.2018
*
*
*
*
*

Absolutni KATASTROFA! Mesic se nic nedelo, mezi tim prodaly kvetiny ktere byly objednane, nakonec poslaly mene nez polovinu puvodni objednavky - postovne cca 25% objednavky. Na e-shopu osoba ktera se o toto stara rekla ze ona neni "na expedici" a zavesila telefon. Absolutne sproste jednani. Nejhorsi e-shop na internetu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ANUŠ
28.5.2018
*
*
*
*
*

Ani já jsem nebyla spokojená, fotografie v nabídce krásné, ale dodávka -ubohost! Za takové ceny a 2/3 květin přišly pryč! Už nikdy víc Zahradnictví Petro!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MARKÉTA
26.5.2018
*
*
*
*
*

Neuvěřitelné. Po měsíci a půl kdy byla udělaná objednávka a několikátém kontaktování zahradnictvi a příslibu doručení se nakonec dozvíte, když květiny stejně nedorazí, že je vlastně nemají. Nechápu, že ještě zahradnictví funguje. Absolutně z jejich strany žádná komunikace, kdy by především oni měli kontaktovat zákazníka a ne aby se zákazník doprošoval zda vůbec obdrží to co si objednal!!! A jednu hvězdičku dávám pouze z toho důvodu, jelikož bez ní nejde přidat recenzi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
prusovagabina
18.5.2018
*
*
*
*
*

Už nikdy více. Přišli mi úplně jiné barvy. Kvalita nic moc.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Staré cestě 3741
  • Mělník
  • 276 01
  • 100 m za zahradním centrem Jukl
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo