Hodnocení firmy Zahradnictví Petro - prodej rostlin

*
*
*
*
*
100 hodnocení
pavla.hajd
22.8.2017
*
*
*
*
*

stránky vypadají přehledně a velmi pěkně, zaráží mě však jedna podstatná věc a tou jsou nesprávně napsané názvy rostlin (latinské názvy). Podílel se na tvorbě seznamu alespoň jeden zahradnicky školený pracovník? děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katka
22.6.2017
*
*
*
*
*

Do zahradnictví jsem se druhý den dovolala a po vysvětlení se domluvila, že mi naučtované rostlinky pošlou příští týden ( nebo vrátí peníze) že si mohu vybrat i náhradu za vyškrtnou rostlinku z objednávky..... ale přišlo paní normální, že zahradnictví nedá vědět, že některé rostlinky už nejsou. Snad tedy vše dopadne dobře, což by mě velice potěšilo. Katka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Katka
20.6.2017
*
*
*
*
*

V došlém balíčku chyběly rostlinky, které jsem si doobjednávala...ale cena za ně byla započítaná do celkové částky. Obratem jsem zahradnictví kontaktovala e - mailem, ale za celý den nikdo ze zahradnictví nereagoval. Stejně tak mi nedali vědět, že jednu rostlinku už nemají (vyškrtnuta z objednávky)... ráda bych si místo ní vybrala nějakou jinou, neboť jsem počítala s tím, že dojde vše. Některé rostlinky jsou opravdu malé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Renata
12.6.2017
*
*
*
*
*

12. 6. 2017 10. 5. 2017 mi byla doručena zásilka s muškáty. Z devíti doručených mám k dnešnímu dni pouze tři rostliny. Některé nebyly životaschopné a další uhynuly v průběhu měsíce. Rostliny byly malinké s jedním nebo dvěma lístky. Můj nejhorší nákup pře internet.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Táňa
7.6.2017
*
*
*
*
*

Velká nespokojenost.Již nikdy víc.Objednala jsem si surfinie ,milion bels.Uvedla jsem termín dodání,den před termínem žádný e-mail,tak jsem volala do zahradnictví a paní mě řekla že moji objednávku o 14 dní odložili,že nemají všechno,a když jsem se ptala ,jestli za 14 dní to již budou mít,řekla že ne.Nechala jsem si poslat neúplnou zásilku a po otevření jsem se zhrozila,takové malé rostlinky nikde neprodávaji,bude trvat asi celé léto než pořádně narostou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Eva H.
1.6.2017
*
*
*
*
*

Včera mi došel balík s fuchsiemi a trvalkami, vše perfektně zabalené, menší rostliny v plastových uzavíratelných obalech, ostatní zabalené ve vlhkém papíru, aby nevyschly. Kvalitu rostlin bych ohodnotila také jako dobrou, vše dobře zakořeněné, sice některé fuchsie mají vytáhlé výhony, ale při množství jaké zahradnictví produkuje asi ani není v jejich silách všechny rostliny zaštipovat, aby byly pěkně rozrostlé, s tím se musí počítat. Balík přišel do druhého dne, takže bleskové dodání. Za mě velká spokojenost, určitě doporučuji a budu zde objednávat znovu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
gresakovag
31.5.2017
*
*
*
*
*

Posílám fotografií doručených petúnií, kdy mi paní ze Zahradnictví Petro napsala, že je zděšená, co od nich odešlo a že mi budou kompenzovat škodu. Já jsem byla šťastná, že si dokážou přiznat chybu i nést následky. Dnes jsem zjistila, že mi došla kompenzace ve výší 8% z celkové zakázky a paní píše, že je to kompenzace za malé rostlinky. Prosím udělejte si samy závěr, zda rostlinky na fotce jsou malé.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Kamila Procházková
30.5.2017
*
*
*
*
*

Objednávala jsem zde několik druhů fuchsií. Všechny byly precizně zabaleny a dorazily v pořádku. Rostliny byly zdravé a řádné prokořeněné. Za mě veliká spokojenost. Nyní jsem udělala další objednávku a doufám, že bude opět velice spokojena. Kolektivu zahradnictví Petro děkuji moc za krásné rostliny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Janadrozdik
29.5.2017
*
*
*
*
*

Kvalita za slušnou cenu. Objednala jsem si převážně různé pelargonie a dipladenie. Všechny rostlinky v naprostém pořádku navíc supr zabalené. 100% spokojenost, děkuju. :-) Jediný problem byla domluva s řidičem PPL, ale i to nakonec dopadlo dobře.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hanka
17.5.2017
*
*
*
*
*

Objednala jsem si pelargonium zonale - rostlinky perfetně zabalené, max. 5 - 10cm vysoké a některé neduživé. Pevně doufám, že z nich něco bude. Fuksie vytáhlé - tak doufám také! Balení perfektní, rostlinky horší kvalita - nicméně ty které jsem chtěla jinde nemají. Tak držte palce, ať se podaří.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Staré cestě 3741
  • Mělník
  • 276 01
  • 100 m za zahradním centrem Jukl
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo