Trepp-Art – dřevěné schody a zábradlí

Spolehněte se na nové nerezové zábradlí

Postavíme perfektní dřevěné schody pro váš dům. Schody navrhneme, vyrobíme i dodáme. Vyrobíme také nerezové zábradlí, vše na míru zákazníkovi. Nabízíme široké možnosti výběru materiálu a provedení. Návrh vašeho nového schodiště provedeme zdarma. Spolehněte se také na prodlouženou garanci kvality.

tel:
+420 461 319 065
fax:
+420 461 319 078
e-mail:
trepp-art@trepp-art.cz
web:
www.trepp-art.cz
  • Olomoucká 760/55
  • Moravská Třebová - Předměstí
  • 571 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Dřevěné schody na míru

Naše společnost působí na trhu od roku 2002. Již od svého vzniku se orientuje na výrobu zakázkových dřevěných schodů. Díky kvalitě našich produktů a služeb jsme pronikli i na zahraniční trh a v současné době jdou více než dvě třetiny naší produkce do zemí jako je Rakousko, Itálie nebo Německo. Navázali jsme spolupráci s mnoha západoevropskými schodišťovými společnostmi a díky tomu jsme se stali jedním z významných výrobců schodišť v Evropě.

Dřevěné i nerezové zábradlí

Ideálním pomocníkem pro naši komunikaci a zadání zakázky je tzv. konfigurátor 3D na našem webu. Sami si v něm můžete porovnat vyráběné typy schodišť a variant dřevěného či nerezového zábradlí. My pak na základě vašeho poptávkového formuláře zdarma provedeme návrh nového schodiště. Po odsouhlasení je vyrobíme, dodáme a namontujeme. K samotné výrobě jednotlivých stavebních prvků používáme masivní lepené desky tloušťky 40 či 50 mm z buku, jasanu, dubu či borovice. Mezi našimi zákazníky jsou oblíbenými materiály i javor nebo smrk. Všechny desky splňují vysoká kritéria na stabilitu a pevnost konstrukce.

Pokud vám samotné dřevěné schody připadají materiálově jednotvárné, skvěle je doplní nerezové zábradlí. Kombinujeme ale také dřevěná a nerezová schodišťová zábradlí. Nabízíme široký výběr madel, výplní, sloupků a ukončení. Postavíme vám zadlabané, třmenové nebo sedlové schody. Nelekneme se ani zakázky na ocelové a vřetenové schodiště. Naše dřevěné schody se stanou nepostradatelným designovým prvkem vaší domácnosti.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo