Hodnocení firmy OsmoDry.cz s.r.o. - Vysoušení zdiva

*
*
*
*
*
63 hodnocení
zahradnik.j
1.4.2021
*
*
*
*
*

Vše v pořádku, po 8 měsících nižší vlhkost ve zdivu. Stěny musíme bohužel opravit sami

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jana-sirotkova
7.1.2021
*
*
*
*
*

Spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tibor.bury
26.10.2020
*
*
*
*
*

Chcem vyjadriť spokojnosť s komunikáciou, realizáciou a prístupom f.OsmoDry s.r.o.cz.Po oslovení firmy a telef.kontakte všetky dohodnuté termíny platili.Technik volal pred realizáciou ,dohodli sme termín čas všetko sedelo Ok.Pri realizácii prezentoval princíp prístroja prečo ho inštaluje na dané miesto a ako vyhodnocuje vzorky.Pri podpise zmluvy zodpovedal všetky moje otázky.Po pol roku klesla vlhkosť o polovicu, takže spokojnosť.Moja skúsenosť s f.OsmoDry je veľmi dobrá . Zároveň som spokojný s doterajším výsledkom a odporúčam toto riešenie aj f.OsmoDry CZ.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
vera
26.8.2020
*
*
*
*
*

V polovině listopadu jsme si nechali nainstalovat systém OsmoDry do našeho staršího domu. Po 10 měsících kontrolního měření se potvrdila účinnost tohoto systému a vlhkost zdiva velmi poklesla, což jsme pozorovali i bez měření. Tuto metodu můžetme doporučit i vaháhajícím. Ševčíkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
v.prachar
19.4.2020
*
*
*
*
*

Delší dobu jsme měli problémy s vlhkostí zdiva, díval jsem se na různé možnosti odvlhčení a našel jsem i informace k osmodry. Zavolal jsem tam a domluvil si konzultaci.Přijeli změřili a domluvili jsme instalaci. Při instalaci proběhlo další měření a po cca 6 měsících poslední kontrolní měření. Dneska to je už rok a půl od instalace a musím říct, že víc jak půl roku jsem nenašel vlhkou stěnu. Všichni z OsmoDry byli velmi vstřícní a nesetkal jsem se s jakýmkoliv problémem. Všechny mé otázky byly zodpovězeny. Rozhodně tuto firmu doporučuji, tento produkt opravdu funguje. Děkuji OsmoDry

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomdvoracek
8.2.2020
*
*
*
*
*

Po koupi staršího domu se již celých 5 let potýkáme s vlhkostí způsobující plísně a opadávání zdiva. Podřezání zdiva by bylo dosti nákladné a proto jsme hledali jiný způsob vysoušení zdiva, až jsme našli na internetu firmu OsmoDry.cz s.r.o., která nabídla ideální řešení pro náš problém. Po zaplacení vratné zálohy nám přístroj nechali vyzkoušet. Po 7 měsících proběhlo kontrolní měření, které ukázalo snížení vlhkosti zdiva z 9,01% na 5,4%. Proto nám přístroj po doplacení zbytku ceny zůstává a pracuje dál. Ochotu pracovníků a rychlé a bezproblémové jednání můžeme vřele doporučit. Děkujeme Dvořáčkovi Víska

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav Přívratský
15.1.2020
*
*
*
*
*

Rád bych poslal kladné reference na vysušení bytového domu ve Chvalči, kde jsem odstavil ve sklepě kotel na pevná paliva a následně se začaly na vnitřní nosné stěně objevovat mapy po vzlínání vlhkosti. Po instalaci přístroje OsmoDry po kontrolním měření za 10 měsíců jeho provozu klesla vlhkost o neuvěřitelných 80%. Přístroj budu používat dál a mohu konečně provést opravu omítek použitím firmou doporučené sanační termoomítky. Všem majitelům starších nemovitostí bez řádné provedené izolace základů tento systém vřele doporučuji. Předcházet by mělo odvodnění kolem objektu drenážním systémem. Jaroslav Přívratský

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
edo
4.10.2019
*
*
*
*
*

Dobrý deň, Super. Išiel som do spolupráce s firmou OsmoDry na blink -nemal som referencie-nepoznal som nikoho známeho čo by mi ich doporučil. Prvý kontakt, návšteva, montáž, 1/2 roka používania, kontrola vlhkosti -výsledok sa dostavil, To je to najhlavnejšie. Radosť dívať na ich profesionalny prístup. Doporučujem, pretože mám s OsmoDry tie najlepšie skúsenosti. Odvlhčovali sme starú 50ročnú neodizolovanú prístavbu pri rodinnom dome. e.z.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Petr Klatovy
24.9.2019
*
*
*
*
*

Firmu Osmodry jsem našel na internetu a po telefonickém kontaktu jsem si sjednal prohlídku mého objektu.Jedná se o bytový dům ve městě , kde mám přízemní byt, který vykazuje ve dvou místnostech na venkovní stěně vlhkost do výše cca 80 cm. Po změření vlhkosti v lednu 2019, vlhkost zdiva 11,2 %,tak po měření v září 2019 je vlhkost zdiva 2,91%, což je hodnota suché zdi.Přístup techniků byl na velmi na vysoké úrovní.Doporučuji jak firmu tak i jejich přístroj. Děkuji Bílkovi, Klatovy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ing. Karel Tichý
26.6.2019
*
*
*
*
*

Po instalaci přístroje OsmoDry během půl roku byl náš starý rodinný dům prakticky zcela odvlhčen. Zmizel i nepříjemný zápach a plísně. Pracovníci firmy se chovali slušně a vstřícně. Jsem velmi spokojen a vřele doporučuji všem, kteří mají s vlhkostí v baráku problémy. Jen cena je nepříjemně vysoká. Na druhé straně však se tato investice vyplatí. Ing. Karel Tichý 373 71 Rudolfov tichy.tichy@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo