Hodnocení firmy OsmoDry s.r.o. - Vysoušení zdiva Dřínov

*
*
*
*
*
59 hodnocení
v.prachar
19.4.2020
*
*
*
*
*

Delší dobu jsme měli problémy s vlhkostí zdiva, díval jsem se na různé možnosti odvlhčení a našel jsem i informace k osmodry. Zavolal jsem tam a domluvil si konzultaci.Přijeli změřili a domluvili jsme instalaci. Při instalaci proběhlo další měření a po cca 6 měsících poslední kontrolní měření. Dneska to je už rok a půl od instalace a musím říct, že víc jak půl roku jsem nenašel vlhkou stěnu. Všichni z OsmoDry byli velmi vstřícní a nesetkal jsem se s jakýmkoliv problémem. Všechny mé otázky byly zodpovězeny. Rozhodně tuto firmu doporučuji, tento produkt opravdu funguje. Děkuji OsmoDry

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomdvoracek
8.2.2020
*
*
*
*
*

Po koupi staršího domu se již celých 5 let potýkáme s vlhkostí způsobující plísně a opadávání zdiva. Podřezání zdiva by bylo dosti nákladné a proto jsme hledali jiný způsob vysoušení zdiva, až jsme našli na internetu firmu OsmoDry.cz s.r.o., která nabídla ideální řešení pro náš problém. Po zaplacení vratné zálohy nám přístroj nechali vyzkoušet. Po 7 měsících proběhlo kontrolní měření, které ukázalo snížení vlhkosti zdiva z 9,01% na 5,4%. Proto nám přístroj po doplacení zbytku ceny zůstává a pracuje dál. Ochotu pracovníků a rychlé a bezproblémové jednání můžeme vřele doporučit. Děkujeme Dvořáčkovi Víska

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav Přívratský
15.1.2020
*
*
*
*
*

Rád bych poslal kladné reference na vysušení bytového domu ve Chvalči, kde jsem odstavil ve sklepě kotel na pevná paliva a následně se začaly na vnitřní nosné stěně objevovat mapy po vzlínání vlhkosti. Po instalaci přístroje OsmoDry po kontrolním měření za 10 měsíců jeho provozu klesla vlhkost o neuvěřitelných 80%. Přístroj budu používat dál a mohu konečně provést opravu omítek použitím firmou doporučené sanační termoomítky. Všem majitelům starších nemovitostí bez řádné provedené izolace základů tento systém vřele doporučuji. Předcházet by mělo odvodnění kolem objektu drenážním systémem. Jaroslav Přívratský

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
edo
4.10.2019
*
*
*
*
*

Dobrý deň, Super. Išiel som do spolupráce s firmou OsmoDry na blink -nemal som referencie-nepoznal som nikoho známeho čo by mi ich doporučil. Prvý kontakt, návšteva, montáž, 1/2 roka používania, kontrola vlhkosti -výsledok sa dostavil, To je to najhlavnejšie. Radosť dívať na ich profesionalny prístup. Doporučujem, pretože mám s OsmoDry tie najlepšie skúsenosti. Odvlhčovali sme starú 50ročnú neodizolovanú prístavbu pri rodinnom dome. e.z.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Petr Klatovy
24.9.2019
*
*
*
*
*

Firmu Osmodry jsem našel na internetu a po telefonickém kontaktu jsem si sjednal prohlídku mého objektu.Jedná se o bytový dům ve městě , kde mám přízemní byt, který vykazuje ve dvou místnostech na venkovní stěně vlhkost do výše cca 80 cm. Po změření vlhkosti v lednu 2019, vlhkost zdiva 11,2 %,tak po měření v září 2019 je vlhkost zdiva 2,91%, což je hodnota suché zdi.Přístup techniků byl na velmi na vysoké úrovní.Doporučuji jak firmu tak i jejich přístroj. Děkuji Bílkovi, Klatovy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ing. Karel Tichý
26.6.2019
*
*
*
*
*

Po instalaci přístroje OsmoDry během půl roku byl náš starý rodinný dům prakticky zcela odvlhčen. Zmizel i nepříjemný zápach a plísně. Pracovníci firmy se chovali slušně a vstřícně. Jsem velmi spokojen a vřele doporučuji všem, kteří mají s vlhkostí v baráku problémy. Jen cena je nepříjemně vysoká. Na druhé straně však se tato investice vyplatí. Ing. Karel Tichý 373 71 Rudolfov tichy.tichy@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena Slavíková
20.5.2019
*
*
*
*
*

Velká spokojenost a dobrá spolupráce se všemi včetně techniků. Vlhkost se nám za půl roku snížila v prádelně o 50 % a ve zbývajících prostorách sklepa cca o 25% , opravdu doporučuji všem co mají problémy s vlhkostí v domě. Ještě jednou díky A.,S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marianosianova
12.4.2019
*
*
*
*
*

Mária Nosianová. Spokojná. Funguje to. Pán Přecechtěl bol perfektný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vsladek49@gmail.com
6.4.2019
*
*
*
*
*

Som spokojný.Po ôsmych mesiacoch od prvého merania bolo 10,5 mi vlhkosť klesla na 5,5. Je vidieť, že múry schnú. Prístup zamestnancov pri ich práci bol profesionálny. Verím že hodnoty časom budú ešte nižšie. Dom bude mať už 90 rokov. Odporúčam túto metódu vysušovania muriva. S pozdravom Sládek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena
4.3.2019
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat firmě OsmoDry za odstranění dlouholeté vlhkosti ve zděné chatě. Jednání se zástupci firmy bylo odborné a velice vstřícné. Na základě mých zkušeností mohu firmu OsmoDry jenom doporučit. Žižková - Libohošť

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo