Hodnocení firmy OsmoDry.cz s.r.o. - Vysoušení zdiva

*
*
*
*
*
71 hodnocení
Niemiec.Karel
16.5.2024
*
*
*
*
*

Niemiec Karel Dne 15.8..2023 mi byl po konzultaci a vysvětlením zástupcem firmy OSMODRY panem Jakubem Strašákem namontován přístroj na odvlhčení a provedení 2 kontrolních vrtů v suterénu. Po kontrolním měření a navrtání 2 kontrolních vrtů dne 15.5.2024 bylo zjištěno snížení vlhkosti zdiva. S výsledkem odvlhčení zdiva na RD jsem spokojený. Přístupem zástupce firmy OSMODRY Patrikem Číhalem jsem byl velmi spokojený, na všechny otázky mi ochotně odpověděl. OSMODRY mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hoghovci
12.2.2024
*
*
*
*
*

Nám v pivničnych priestoroch rodinného domu prístroj na odstránenie vlhkosti nepomohol, mali sme ho jeden rok na skúšku no bohužiaľ nepomohlo.Týmto príspevkom chcem poďakovať profesionálnemu prístupu p.Jakuba Strašáka veľmi milý ,odborný ,ústretový prístup …vrátenie peňazí prebehlo do 2 dní bez problémov .Doporučujem vyskúšať !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
j.stefanicakova
12.2.2024
*
*
*
*
*

Ja mám tiež vlhké pivnice, oslovila som firmu, všetko sa vykomunikovalo, prístroj namontoval - v mojom prípade však nebolo dosiahnuté garantované 20 % odvlhčenie, asi mám ešte nejaký iný problém - zamestnanec prišiel, hneď po výsledkoch zo vzorky skonštatoval, že ponechávať si prístroj v mojom prípade nemá význam... čo ma teda mrzí. Hneď si vyžiadal č. účtu a do 3 dní som mala peniaze (cca 1000€ - 50% záloha) na účte. Firma je korektná, žiadne prehováranie, aby som si prístroj nechala. Odporúčam, za pokus to vždy stojí....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hana578
16.1.2024
*
*
*
*
*

V prosinci jsme se přestěhovali do staršího domu. Když se začalo topit, tak se začala tvořit plíseň. Mysleli jsme, že je dům vlhký, proto jsme požádali firmu OsmoDry o pomoc s vyřešením problému. O firmě jsem se dozvěděla z reklamního letáku. Reagovali okamžitě. Ozval se technik p. Vévoda, který přijel. Po odvrtání vzorků zdiva na 4 různých místech a po vyhodnocení vzorků řekl, že v našem případě instalace přístroje nic nevyřeší, že je potřeba zateplit dům. Velice si cením profesionálního přístupu a rady, jak máme problém vyřešit. Firmu doporučuji a děkuji. Princová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jana Syn.
6.11.2023
*
*
*
*
*

Vlastním dům, který pronajímám, v domě byl problém s vlhnoucím zdivem, dům je starý a zdi jsou částečně z pacáku a hydroizolace je již nefunkční. Uvažovali jsme o podřezání, případně o vybourání podlah a odstranění omítek a nahrazení sanačními a do podlahy dát hydroizolaci. Toto řešení by bylo velmi nákladné a hlavně v domě by se během oprav nedalo bydlet. Jsem proto ráda, že jsme vyzkoušeli Osmodry. Původně jsem tomu moc nevěřila, ale po cca 10 měsících od instalace je dům téměř suchý.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sumemi178
19.6.2023
*
*
*
*
*

Dobrý deň, môj problém je ,že sa mi začala tvoriť posledné štyri roky pleseň na severnej strane domu postaveného v roku 1938 na tzv. sypaných základov z hlinenej tehly. Problém som začal riešiť so susednou firmou , ktorá nehnuteľnosť odkúpila a spravila tam aj terénne úpravy , údajne podľa stavebnej dokumentácie a aj stavebného dozoru. Moje argumenty i napriek fotodokumentácie neakceptovali a tvrdili , že vlhnutie mi spôsobuje vlhnutie zo základov. Oslovil som teda firmu OsmoDry.cz s.r.o. a výsledok? Moja hypotéza sa zhruba po polročnom meraní prístroja potvrdila , ale čo si najviac cením bolo deklarované vrátenie zálohy. Cením si u spomínanej firmy dochvíľnosť , profesionalitu a v neposlednej rade i odbornú spoluprácu zo zákazníkom. Vrelo doporučujem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jaromir.kovar
24.2.2023
*
*
*
*
*

Před půl rokem jsem našel na internetu firmu na odvlhčení OsmoDry. Přesvědčila mně profesionalita obchodníka, který dokázal vysvětlit princip a nabídl, že nám systém nainstalují, zaplatím 50% ceny a po půl roce udělají testy na účinnost a pokud bude vše v pořádku, uhradím zbytek ceny. Kdyby testy nedopadly, by mi vrátili peníze a odnesli si zařízení. Nakonec jsem to instaloval doma a i ve firmě a z původní vlhkosti cca 9% a 12% byly za půl roku méně než 3%, což je přirozená vlhkost zdí. Doporučuji díky účinnosti zařízení a serioznosti firmy a nakonec nic neriskujete. Za vysušení zdiva děkujeme. Jaromír Kovář

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
janvernerr
9.11.2022
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost s výrobkem, procesem a výsledkem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
zahradnik.j
1.4.2021
*
*
*
*
*

Vše v pořádku, po 8 měsících nižší vlhkost ve zdivu. Stěny musíme bohužel opravit sami

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
jana-sirotkova
7.1.2021
*
*
*
*
*

Spokojenost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo