Hodnocení firmy OsmoDry s.r.o. - Vysoušení zdiva

*
*
*
*
*
41 hodnocení
stanislav.musalek
30.5.2018
*
*
*
*
*

S výsledkem, jakož i s přístupem pracovníků firmy OsmoDry jsem spokojen. V mém případě ohodnocuji pěti hvězdičkami.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne4
mariekovacova
30.5.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme firmě OsmoDry za odstranění vlhkosti v domě.Přistup zaměstnanců je velmi přijemný .Děkujeme Kováčovi Ostrava

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne3
sbs@artex-nova.sk
14.5.2018
*
*
*
*
*

Rodinný dom bol postavený v roku 1920, vlhkosť ozaj veľká, stavebný zásah by bol riskantný. Každý rok sme opravovali omietky, skúšali sme vrtať otvory na odvetrávanie - nepomohlo. V septembri 2017 bol namontovaný OsmoDry, ďalšie meranie bolo v máji 2018, kleslo z 65% na 3%. Perfektná komunikácia s dodávateľom, do pár dní po oslovení, resp. prezretí stránky OsmoDry, prebehla komunikácia, návšteva a v krátkej dobe realizácia. Som veľmi spokojná. Doporučujem OsmoDry každému, kto má problém s vlhkosťou muriva. Cena v porovnaní s tým, keby sme vykonali stavebný zásah je oveľa nižšia. Ďakujem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne5
vlčata
8.5.2018
*
*
*
*
*

Po 9 měsících byla provedena zkouška odvlhčení od instalace přístroje OSMO-DRY.Došlo k výraznému snížení vlhkosti o necelých 10%, jsme velmi spokojeni s provedenými pracemi i přístupem všech pracovníků, můžeme jen VŘELE DOPORUČIT ! ! ! Děkujeme Vlkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
otellerova
14.4.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, včera byla provedena zkouška odvlhčení po 1/2 roce od aplikace OSMO-DRY,došlo k výraznému snížení vlhkosti o 8%,jsem velmi spokojena s provedenými pracemi i vstřícným přístupem všech pacovníků.Řešení této komplikace tímto způsobem mohu jen VŘELE DOPORUČIT! Tellerová Olga

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne7
emingrova
6.4.2018
*
*
*
*
*

Byla jsem velmi spokojena - jednak s vysušení nemovitosti, tak i vstřícným chováním všech pracovníků kteří nám jednak namontovali přístroj a jednak nyní provedli kontrolní měření. Mohu tuto firmu jen doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
Regionálne múzeum Mojmírovce
28.3.2018
*
*
*
*
*

Vlhkosť v našom múzeu po pol roku výrazne klesla. Ďakujeme za pomoc pri odvhlčovaní našej krásnej historickej budovy.Regionálne múzeum Mojmírovce, Slovenská republika.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne5
romanbruna
20.3.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den. S vysoušením jsem spokojen, nastalo zlepšení o 8% za půl roku. Technik byl velice příjemný a udělil mi dobré rady. Hezký den Brůna. Dávám 5 hvězdiček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne7
vkana
23.2.2018
*
*
*
*
*

Problém : Starší chata ve svahu pod lesem. Izolace stará nefunkční. Po konzultaci s firmou OsmoDry ,která po obhlídce nedávala velkou naději,bo chatka je pod svahem a voda ze svahu teče vždycky dolů. Přesto byla tato firma ochotná tuto možnost vyzkoušet. Zhruba po půlročním období zkouška prokázala , že předpoklady firmy se splnily . Vlhkost sice byla o něco nižší, ale to by celkový problém nevyřešilo. Velice děkuji firmě OsmoDry za vstřícné jednání a opravdu dodržení navracení zálohy. Vše proběhlo rychle a ke spokojenosti zakazníka. Jen. aby bylo takových solidních firem na našem trhu co nejvíce Ještě jednou děkuji a přeji firmě co nejvíce zdařených akcí. Vojtěch Káńa Trojanovice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
varga.gabriel2
14.2.2018
*
*
*
*
*

O firme sme sa dozvedeli z reklamného letáku, ktorý sme si našli v poštovej schránke. Informovali sme sa o spôsobe a metóde a zhodli sme sa že je to pre nás vhodná, najmenej "deštruktívna metóda". Prístroj nám priniesol očakávané vysušenie muriva v rohoch rodinného domu, s čím sme spokojní. Chceme poďakovať Vašim pracovníkom pp. Vloššákovi a Přecechtelovi, ktorí svojím fundovaným profesionálnym vystupovaním reprezentujú firmu na patričnej úrovni. Ďakujeme Vargovci, Veľký Biel SK

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne6
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo