Hodnocení firmy OsmoDry s.r.o. - Vysoušení zdiva Dřínov

*
*
*
*
*
56 hodnocení
edo
4.10.2019
*
*
*
*
*

Dobrý deň, Super. Išiel som do spolupráce s firmou OsmoDry na blink -nemal som referencie-nepoznal som nikoho známeho čo by mi ich doporučil. Prvý kontakt, návšteva, montáž, 1/2 roka používania, kontrola vlhkosti -výsledok sa dostavil, To je to najhlavnejšie. Radosť dívať na ich profesionalny prístup. Doporučujem, pretože mám s OsmoDry tie najlepšie skúsenosti. Odvlhčovali sme starú 50ročnú neodizolovanú prístavbu pri rodinnom dome. e.z.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr Klatovy
24.9.2019
*
*
*
*
*

Firmu Osmodry jsem našel na internetu a po telefonickém kontaktu jsem si sjednal prohlídku mého objektu.Jedná se o bytový dům ve městě , kde mám přízemní byt, který vykazuje ve dvou místnostech na venkovní stěně vlhkost do výše cca 80 cm. Po změření vlhkosti v lednu 2019, vlhkost zdiva 11,2 %,tak po měření v září 2019 je vlhkost zdiva 2,91%, což je hodnota suché zdi.Přístup techniků byl na velmi na vysoké úrovní.Doporučuji jak firmu tak i jejich přístroj. Děkuji Bílkovi, Klatovy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ing. Karel Tichý
26.6.2019
*
*
*
*
*

Po instalaci přístroje OsmoDry během půl roku byl náš starý rodinný dům prakticky zcela odvlhčen. Zmizel i nepříjemný zápach a plísně. Pracovníci firmy se chovali slušně a vstřícně. Jsem velmi spokojen a vřele doporučuji všem, kteří mají s vlhkostí v baráku problémy. Jen cena je nepříjemně vysoká. Na druhé straně však se tato investice vyplatí. Ing. Karel Tichý 373 71 Rudolfov tichy.tichy@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Alena Slavíková
20.5.2019
*
*
*
*
*

Velká spokojenost a dobrá spolupráce se všemi včetně techniků. Vlhkost se nám za půl roku snížila v prádelně o 50 % a ve zbývajících prostorách sklepa cca o 25% , opravdu doporučuji všem co mají problémy s vlhkostí v domě. Ještě jednou díky A.,S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
marianosianova
12.4.2019
*
*
*
*
*

Mária Nosianová. Spokojná. Funguje to. Pán Přecechtěl bol perfektný.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vsladek49@gmail.com
6.4.2019
*
*
*
*
*

Som spokojný.Po ôsmych mesiacoch od prvého merania bolo 10,5 mi vlhkosť klesla na 5,5. Je vidieť, že múry schnú. Prístup zamestnancov pri ich práci bol profesionálny. Verím že hodnoty časom budú ešte nižšie. Dom bude mať už 90 rokov. Odporúčam túto metódu vysušovania muriva. S pozdravom Sládek.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Alena
4.3.2019
*
*
*
*
*

Chtěla bych poděkovat firmě OsmoDry za odstranění dlouholeté vlhkosti ve zděné chatě. Jednání se zástupci firmy bylo odborné a velice vstřícné. Na základě mých zkušeností mohu firmu OsmoDry jenom doporučit. Žižková - Libohošť

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Vladislav Bednařík
9.12.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, v měsíci květnu, když bylo slunečno a teplo, jsme si nechali namontovat OsmoDry přístroj, při měření po půl roce v prosinci, kdy bylo venku vlhko a teplota kolem 0 st. naměřené hodnoty byl o polovinu lepší než před započetím vysušování zdiva. Naše očekávání bylo splněno. Je to nejjednodušší způsob vysušení zdiva. Vladislav Bednařík

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Petr Machovec
19.11.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den,s firmou OsmoDry jsem jako většina lidí,kteří s ní přišli do kontaktu velmi spokojen. OsmoDry mi bylo doporučeno člověkem,který již jejich služby využil. Přístup,seznámení s jejich technologií i samotné měření a namontování odvlhčovače proběhlo perfektně. Po ročním využívání OsmoDry a novém přeměření,hodnoty vlhkosti výrazně klesli,což je vidět i pouhým pohledem. Za mě tedy firmu OsmoDry mohu vřele doporučit. S pozdravem Petr Machovec,Ledvice.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne4
blankahamrlikova
15.10.2018
*
*
*
*
*

Diky osmodry mame v rodhnnem dome po roce suche prostredi,obleceni nezapacha plisni a vlhkosti.Vse je az neuveritelne!!! Firma ma neskutecne solidni jednani poskytujici celozivotni zaruku.Byla to pro mou rodinu velice stastna volba.Mam i po problemech s pruduskama.Hamrlikova Blanka Libis

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo