Hodnocení firmy OsmoDry s.r.o. - Vysoušení zdiva

*
*
*
*
*
43 hodnocení
Václav z Brandýsa n/L
5.8.2018
*
*
*
*
*

Jsem rád, že jsem získal reference na Vaši firmu Osmo Dry ohledně odvlhčení zdiva tímto přístrojem. V porovnání cen při injektáži zdiva nebo u drenáže kolem domu je Osmo Dry nejméně finančně nákladná a nejméně invazivní, navíc je instalace za chvíli hotová. Takže to byla jasná volba. Při prvním měření vlhkosti a nyní po 8 měsících se vlhkost snížila o 3/4.Navíc přístup techniků i komunikace se zaměstnanci firmy je opravdu na jedničku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana.Touskova
15.7.2018
*
*
*
*
*

S prací a přístupem všech pracovníků firmy OsmoDry s.r.o.jsme byli velmi spokojeni. Po kontrolním měření ,byla vlhkost zdiva o 8,5% menší než před půl rokem.Řešení tohoto problému můžeme vřele doporučit! Hana Toušková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
stanislav.musalek
30.5.2018
*
*
*
*
*

S výsledkem, jakož i s přístupem pracovníků firmy OsmoDry jsem spokojen. V mém případě ohodnocuji pěti hvězdičkami.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
mariekovacova
30.5.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme firmě OsmoDry za odstranění vlhkosti v domě.Přistup zaměstnanců je velmi přijemný .Děkujeme Kováčovi Ostrava

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sbs@artex-nova.sk
14.5.2018
*
*
*
*
*

Rodinný dom bol postavený v roku 1920, vlhkosť ozaj veľká, stavebný zásah by bol riskantný. Každý rok sme opravovali omietky, skúšali sme vrtať otvory na odvetrávanie - nepomohlo. V septembri 2017 bol namontovaný OsmoDry, ďalšie meranie bolo v máji 2018, kleslo z 65% na 3%. Perfektná komunikácia s dodávateľom, do pár dní po oslovení, resp. prezretí stránky OsmoDry, prebehla komunikácia, návšteva a v krátkej dobe realizácia. Som veľmi spokojná. Doporučujem OsmoDry každému, kto má problém s vlhkosťou muriva. Cena v porovnaní s tým, keby sme vykonali stavebný zásah je oveľa nižšia. Ďakujem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
vlčata
8.5.2018
*
*
*
*
*

Po 9 měsících byla provedena zkouška odvlhčení od instalace přístroje OSMO-DRY.Došlo k výraznému snížení vlhkosti o necelých 10%, jsme velmi spokojeni s provedenými pracemi i přístupem všech pracovníků, můžeme jen VŘELE DOPORUČIT ! ! ! Děkujeme Vlkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
otellerova
14.4.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, včera byla provedena zkouška odvlhčení po 1/2 roce od aplikace OSMO-DRY,došlo k výraznému snížení vlhkosti o 8%,jsem velmi spokojena s provedenými pracemi i vstřícným přístupem všech pacovníků.Řešení této komplikace tímto způsobem mohu jen VŘELE DOPORUČIT! Tellerová Olga

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
emingrova
6.4.2018
*
*
*
*
*

Byla jsem velmi spokojena - jednak s vysušení nemovitosti, tak i vstřícným chováním všech pracovníků kteří nám jednak namontovali přístroj a jednak nyní provedli kontrolní měření. Mohu tuto firmu jen doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Regionálne múzeum Mojmírovce
28.3.2018
*
*
*
*
*

Vlhkosť v našom múzeu po pol roku výrazne klesla. Ďakujeme za pomoc pri odvhlčovaní našej krásnej historickej budovy.Regionálne múzeum Mojmírovce, Slovenská republika.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
romanbruna
20.3.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den. S vysoušením jsem spokojen, nastalo zlepšení o 8% za půl roku. Technik byl velice příjemný a udělil mi dobré rady. Hezký den Brůna. Dávám 5 hvězdiček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0021:00
  • Út 9:0021:00
  • St 9:0021:00
  • Čt 9:0021:00
  • 9:0021:00
  • So 9:0021:00
  • Ne 9:0021:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo