Hodnocení firmy OsmoDry s.r.o. - Vysoušení zdiva Dřínov

*
*
*
*
*
47 hodnocení
blankahamrlikova
15.10.2018
*
*
*
*
*

Diky osmodry mame v rodhnnem dome po roce suche prostredi,obleceni nezapacha plisni a vlhkosti.Vse je az neuveritelne!!! Firma ma neskutecne solidni jednani poskytujici celozivotni zaruku.Byla to pro mou rodinu velice stastna volba.Mam i po problemech s pruduskama.Hamrlikova Blanka Libis

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pazzy
26.9.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den přeji. Moc sice tak dokonale firmu neznám,ale pravda je taková ze jsem je měl doma taky na posouzení a hodnocení mého problemu a faktem je ze mi řekli že v mém případě není potřeba tento přístroj instalovat ze se jedná o vzdušnou vlhkost. Ať si pořídim odlaďovač. Pravdou je ze jsem je nakoupil a opravdu mi to problém vyřešilo a v baráku máme 50-65%vlhká což je úplně ideální. Tak myslím ze tato firma měla fajn přístup a radu kterou jsem vše vyřešil. Zase na druhou stranu mne mohli připravit o peníze načež to neudělali. Tak si nemyslím že by byli podvodníci. Přístup super tak ze jsou super.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
p.capil
9.9.2018
*
*
*
*
*

Vlastnim starši rodinny domek po rodičich,kde ve spodni časti domu mě trapila vlhkost venkovni zdi ze sousednim domem.Uz dřive jsem se snazil zed odvlhčit oklepanim omitky,spojenim vrty s vyplni odvlhčovaci tekutinou.Vlhkost přetrvavala,podřezavani nepřipadavalo v uvahu z nepřistupu,domy jsou zděma u sebe.Z internetu í doslechu z vesnice,kde OsmoDry funguje,přišla i mě pomoc vhod.Musim říct,že prvni dojmy z pohledu na zed nebyly dobre,i po půl roce,kdy došlo na měření.Venek zdi klame,vlhka omitka musi dolu,ale co je duležite,ze zdi vlhkost ubyla ze 13 procent 3 procenta.Tak co dodat,spokojenost s OsmoDry. S pzdravem Rostislav Capil Loučka u Val.Meziříčí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Alena Máčalová, Zlaté Hory
30.8.2018
*
*
*
*
*

30.8.2018 Vlastníme velmi starý dům, který byl vlhký. Každé tři roky jsme opravovali zduřelé omítky. Jsem velmi ráda, že jsme šli do vysoušení zdiva firmou OmoDry. Zdivo vysušené během devíti měsíců z 9% na 3%. Viditelně suché cihly po odvrtání vzorku. Solidní jednání, velmi milí pracovníci s ochotou vysvětlit a zodpovědět každou otázku. Tato firma u mě zvítězila pro své podmínky vzhledem k zákazníkovi - doživotní záruka . Máčalová Alena,79376 Zlaté Hory, Palackého 116

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Václav z Brandýsa n/L
5.8.2018
*
*
*
*
*

Jsem rád, že jsem získal reference na Vaši firmu Osmo Dry ohledně odvlhčení zdiva tímto přístrojem. V porovnání cen při injektáži zdiva nebo u drenáže kolem domu je Osmo Dry nejméně finančně nákladná a nejméně invazivní, navíc je instalace za chvíli hotová. Takže to byla jasná volba. Při prvním měření vlhkosti a nyní po 8 měsících se vlhkost snížila o 3/4.Navíc přístup techniků i komunikace se zaměstnanci firmy je opravdu na jedničku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana.Touskova
15.7.2018
*
*
*
*
*

S prací a přístupem všech pracovníků firmy OsmoDry s.r.o.jsme byli velmi spokojeni. Po kontrolním měření ,byla vlhkost zdiva o 8,5% menší než před půl rokem.Řešení tohoto problému můžeme vřele doporučit! Hana Toušková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
stanislav.musalek
30.5.2018
*
*
*
*
*

S výsledkem, jakož i s přístupem pracovníků firmy OsmoDry jsem spokojen. V mém případě ohodnocuji pěti hvězdičkami.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
mariekovacova
30.5.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme firmě OsmoDry za odstranění vlhkosti v domě.Přistup zaměstnanců je velmi přijemný .Děkujeme Kováčovi Ostrava

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sbs@artex-nova.sk
14.5.2018
*
*
*
*
*

Rodinný dom bol postavený v roku 1920, vlhkosť ozaj veľká, stavebný zásah by bol riskantný. Každý rok sme opravovali omietky, skúšali sme vrtať otvory na odvetrávanie - nepomohlo. V septembri 2017 bol namontovaný OsmoDry, ďalšie meranie bolo v máji 2018, kleslo z 65% na 3%. Perfektná komunikácia s dodávateľom, do pár dní po oslovení, resp. prezretí stránky OsmoDry, prebehla komunikácia, návšteva a v krátkej dobe realizácia. Som veľmi spokojná. Doporučujem OsmoDry každému, kto má problém s vlhkosťou muriva. Cena v porovnaní s tým, keby sme vykonali stavebný zásah je oveľa nižšia. Ďakujem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
vlčata
8.5.2018
*
*
*
*
*

Po 9 měsících byla provedena zkouška odvlhčení od instalace přístroje OSMO-DRY.Došlo k výraznému snížení vlhkosti o necelých 10%, jsme velmi spokojeni s provedenými pracemi i přístupem všech pracovníků, můžeme jen VŘELE DOPORUČIT ! ! ! Děkujeme Vlkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dřínov 148, 768 33

Kontaktní osoby

Newsletter

Pokud chcete dostávat novinky e-mailem

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo