Jiří Boček – odvoz odpadu Praha

Přenechejte vyklízení bytu i sklepu profesionálům

Nabízíme odvoz sutě, zeminy, živice a komunálního odpadu. Dovoz štěrku, písku, kačírku, betonu, zahradní zeminy a stavebního materiálu. Vyklízení objektů - domy, sklepy, půdy. Zemní, bourací a výkopové práce. Zajistíme i naložení kontejneru. Přistavení kontejneru v Praze a okolí.

  • Na Větrníku 1611/6
  • Praha 6 - Břevnov
  • 162 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Odvoz stavební suti a odpadu

Naše společnost se zabývá kontejnerovou dopravou. Nabízíme vám nonstop služby po Praze a jejím okolí. Pracujeme nejen v pracovním týdnu, ale i o víkendech a svátcích. Na žádané místo jsme obvykle schopni přistavit kontejnery ještě v den kontaktování. Zavolat nám můžete, pokud potřebujete zajistit odvoz odpadu a stavební suti, bourací a zemní práce, či dokonce vyklízení bytů.

Vyklízení bytů, domů i kanceláří

Zajišťujeme vyklízecí práce. Pokud potřebujete rychle a levně zajistit vyklízení bytu, domu, sklepu či kanceláře, kontaktujte nás! Zajistíme kompletní vyklizení jakýchkoliv prostor, včetně následného odvozu odpadu na skládku.

Na vaše staveniště dovezeme také potřebné stavební materiály. Dovážíme písek, štěrk, zahradní zeminu, beton zavlhlý nebo v mixu, kačírek, recykláty a mulčovací kůru.

Kontaktujte nás kdykoliv a s jakýmkoliv dotazem! Jsme váš odborník na odvoz suti v Praze. V oblasti Prahy 6 navíc získáte na naše služby speciální slevy.

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo