Hodnocení firmy HT DVEŘE s.r.o.

*
*
*
*
*
45 hodnocení
Mvana
4.2.2020
*
*
*
*
*

Neskutečně dobře odvedená práce . Montéři i vytřeli chodbu i v bytě precizní zarovnání hran . Praha 8

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jitka.holotova
2.12.2019
*
*
*
*
*

Dnes mi byly namontovány dveře Magnum. Jsem velmi spokojená,dveře jsou krásné a práce montérů profesionální. Děkuji .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
seky
24.9.2019
*
*
*
*
*

Nemohu doporučit kvůli přístupu a plánování firmy, která očividně na den připravila více konfliktních objednávek. Práce domluvená na 7:30 započla až kolem 16 hodiny. S tím, že informace si bylo potřeba obvolat a čas se víceméně neustále odkládal, takže celý den jsem pouze čekal s nejistotou kdy a jestli vůbec práce začne. V mé situaci tedy zahozený den dovolené. K samotné montáži však nemám jedinou připomínku. Pan Kučera odvedl prvotřídní práci a byl nesmírně ochotný zakázku dokončit i do pozdních večerních hodin.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
HT DVEŘE s.r.o.
HT DVEŘE s.r.o. 30.9.2019

Dobrý den pane Sekero, ano tato situace nás velmi mrzí. Bohužel pan Kučera, které ho tu mimochodem chválíte, měl neplánovaně složitý servis před Vaší montáží. Je naší vinou, že jsme Vám dopředu nezavolali a celou Vaši montáž neodložili na jiný den. Nikdo nemohl tušit, že servis bude složitější a montážník musel na firmu a zpět (nemohl nechat zákazníka bez dveří s rozdělanou prací). Pan Kučera nabídl montáž na následující den (ve svém volnu), nakonec proběhla v daný den, jen později, velmi profesionálně. S Vámi jsme byli v kontaktu po celý den (montážník také). Byl jste o všem informován. Věřte, že nám jde vždy o spokojenost zákazníka a omlouváme se za vzniklé komplikace. Tato situace byla velmi výjimečná a ojedinělá. Doufám, že dveře jsou v pořádku a budou Vám sloužit k Vaší spokojenosti. V případě jakéhokoliv problému s dveřmi, se neváhejte na nás obrátit.

Libuše Pecháčová
20.9.2019
*
*
*
*
*

Rozhodli jsme se s manželem, že si vyměníme vchodové dveře u bytu. Projela jsem dost firem na internetu a hledala informace, tato firma mě oslovila, neboť celý postup výměny byl zdokumentován a věděla jsem co očekávat, pro mě tato informace měla rozhodující. S prací montérů jsem byla naprosto spokojená, práce byla odvedena rychle, precizně bez nejmenších problémů. Bylo vidět, že mají velké zkušenosti. Ještě jednou děkuji paní Capuozzo a přeji další spokojené zákazníky. Libuše Pecháčová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vlachjiri90
18.9.2019
*
*
*
*
*

Poptal jsem firmu HT DVEŘE pro vymenu panelovych dveri a ukazalo se to jako nejlepsi volba. Pani Capuozzo je skvela, mila a profesionalne poradila, co v moji situaci bylo nejlepsi reseni :) Samotna instalace probehla naprosto v poradku. Na monterech bylo videt, ze je to bavi a nedelaji to poprve :) meli paradni pristup, vse mi vysvetlili a krasne zacistili. Budu urcite doporucovat dal :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evinka.duskova
22.8.2019
*
*
*
*
*

Dnes 22.8.2019 mi firma HT dveře přijela namontovat dveře Magnum. Vše proběhlo v naprostém pořádku, sem velice spokojená jak s dveřmi, tak s celkovým jednáním firmy a velmi milou obchodní zástupkyní paní Kristinou Capuozzo z Prahy 9 Harfy, která okamžitě reagovala a vše ihned zprostředkovala. Dveře jsou perfektní a mohu všem jen doporučit. Eva Dušková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jezekhifi
16.8.2019
*
*
*
*
*

Dne 26.7.2019 proběhla montaž dveří Delta magnum 56/k od fi HT dveře, u mě, musím říct velmi kvalitní dveře, s montážníkama maximální spokojenost, psát zde ,že po sobě uklidily je jasné. Jinak doporučuji všem, vyměnit cylindrické vložky za jiné, protože tenhle polský šunt je nanic (cylindrické vložky). Já použil Tokoz pro 300 Richter Czech EURO Xstar EXR. a bezpečnost je ted maximální. Prostě HT dveře jsou moc a moc kvalitní firma. Za mě jednoznačně doporučuji. Jenom malá nepřesnost, na netu HT dveře píší u modelu Magnum zamykací body 14, ale doopravdy je jich 13. Hlavní zámek má 4 čepy 3 a 3 a přídavný 3, a to je přece 13.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
thea.palmer19
25.7.2019
*
*
*
*
*

Naprd, vykradli nas behem 2 minut, bezpecnostni vlozky udajne tridy 3 ci 5 dle jejich webu ale jsou to obycenjne vlozky ktere bumpingem otevre kdokoli. Na jejich webu tvrdi, ze odolne proti bumpingu. Bez kvalitnich magnetickych klicu nema smysl utracet za dvere. Bohuzel nam je nikso nenabidl a pri instalaci tvrdili, ze jsem jako v safu. Ted pojistovna ma problem neco vyplatit protoze dvere nebyly na prvni pohled poskozene.. Vse je lez. Mame 3 Magnum dvere a budeme menit na jine od profi firem s vlozkou ktera je bezpecnostni!! Vse je to jen podvod s polskym certifikatem a dvermi..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
HT DVEŘE s.r.o.
HT DVEŘE s.r.o. 19.8.2019

Dobrý den,  chtěli jsme ověřit Váš případ, ale neevidujeme vás v našem systému. V případě že máte zájem o reklamaci vyplňte tento formulář https://www.htdvere.cz/zamecnici/servisni-a-reklamacni-formular/ , Jiří Vyklický, HT Dveře s.r.o., jednatel

thea.palmer19
25.7.2019
*
*
*
*
*

Ht dvere Magnum jsme poridili troje. Spokojenost az do doby, kdy nam vykradli byt jednoduchym bumpingem, proti nemuz jak tbrdi HT na svych strankach jsou zamky odolne, coz je lez. Dvere otevrou behem pul minuty a nez se nadejete mate byt vykradeny. Vlozky jsou pouze trida 3 a velmi jednoduche. Kdyby dokonce v jejich poradne na strankach netvrdili, ze zamek je trida 5-viz priloha coz je hola lez, a informovali zakazniky, ze jedine magneticke zamky a jeste jedna varrianta zamku ktere nam poradili v prodejne Sezam na Praze 5, je ochrani pred vyloupenim bytu, ktere jeste ani neni patrne okem a pak je problem s pojistovnou, jelikoz bumping zamek viditelne neposkodi... Kdyz HT dvere, jedine s dalsimi dvema zamky, ktere jsme poridi za 14000,-...bez kvalitnich zamku a ne tech, s nimiz dvefe dodavaji vyhazujete sve penize!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
holoubek.ales
11.6.2019
*
*
*
*
*

Nejprve jsem si byl dveře i zárubně prohlédnout v pobočce na Praze 9 Harfa. Paní Kopecká, byla moc milá a vše mi ráda vysvětlila, dokonce jsem se dozvěděl, že v paneláku musí být protipožární dveře a to je pouze Magnum. Po třech měsících, co jsem našetřil zbytek peněz, stačilo zavolat. Paní během několika dnů přijela zaměřila a dohodli jsme termín montáže, cca 14 dní. V den montáže přijeli pánové a pak se odehrál profesionální koncert sehranosti (přesně jak je to v instruktážním videu na stránkách HT dveře). Vše trvalo od 8 00 ráno do cca 15 30 ten samý den. Vůbec mi nevadilo si připlatit za sloučení zámků na jeden klíč. Největší výhodu o proti konkurenci vidím, kompletní servis: vybourání staré zárubně, osazení nové a nainstalovaní dveří. Co jsem si zjišťoval u konkurence musel bych si zajistit svého zedníka, nebo použít jejich smluvního cca za 10 000 kč :-( Můžu 110% doporučit. Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří tento tip podnikání dotáhl k dokonalosti a především paní Kopecké a jejímu týmu za skvělé jednání a práci. Ať se daří. Holoubek A. Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Šlapanická 1459/12
  • Brno - Slatina
  • 627 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 13:0018:00
  • Út 9:0012:00 13:0017:00
  • St 9:0012:00 13:0018:00
  • Čt 9:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle dohody možno i mimo otevírací hodiny!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo