Hodnocení firmy HT DVEŘE s.r.o.

*
*
*
*
*
36 hodnocení
holoubek.ales
11.6.2019
*
*
*
*
*

Nejprve jsem si byl dveře i zárubně prohlédnout v pobočce na Praze 9 Harfa. Paní Kopecká, byla moc milá a vše mi ráda vysvětlila, dokonce jsem se dozvěděl, že v paneláku musí být protipožární dveře a to je pouze Magnum. Po třech měsících, co jsem našetřil zbytek peněz, stačilo zavolat. Paní během několika dnů přijela zaměřila a dohodli jsme termín montáže, cca 14 dní. V den montáže přijeli pánové a pak se odehrál profesionální koncert sehranosti (přesně jak je to v instruktážním videu na stránkách HT dveře). Vše trvalo od 8 00 ráno do cca 15 30 ten samý den. Vůbec mi nevadilo si připlatit za sloučení zámků na jeden klíč. Největší výhodu o proti konkurenci vidím, kompletní servis: vybourání staré zárubně, osazení nové a nainstalovaní dveří. Co jsem si zjišťoval u konkurence musel bych si zajistit svého zedníka, nebo použít jejich smluvního cca za 10 000 kč :-( Můžu 110% doporučit. Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří tento tip podnikání dotáhl k dokonalosti a především paní Kopecké a jejímu týmu za skvělé jednání a práci. Ať se daří. Holoubek A. Praha

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vladimír Ž
15.5.2019
*
*
*
*
*

V pobočce na Praze 9 jsme si v dubnu objednali bezpečnostní dveře. Nejprve jsme dostali kompletní výklad k vlastnostem dveří a rozsahu montáže, poté nám byl potvrzen termín dodání a montáže ještě v dubnu a nakonec byla provedena rychlá a bezproblémová dodávka s montáží. Skvělá práce celého týmu! Vladimír Ž

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
karinpavel
10.5.2019
*
*
*
*
*

V DUBNU 2019 MI BYLA PROVEDENA VÝMĚNA DVEŘÍ.RYCHLÉ JEDNÁNÍ,RYCHLÁ PRÁCE A ŠIKOVNÍ MONTÉŘI. DĚKUJI.PÓDOVÁ KARIN KARVINÁ

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Roman1968
7.4.2019
*
*
*
*
*

Tento týden mi firma během rekonstrukce nainstalovala Dveře Premium.Kvalita práce,domluva i rychlost a profesionalita provedení mně velice překvapily...Vše prostě na 100%.Doporučuju!!!!Roman

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sprincek
1.4.2019
*
*
*
*
*

20.3.2019 nám přijeli vyměnit dveře a jsem velice spokojený. Borci byli příjemní a věděli přesně co dělat. Kvalita dveří je dobrá. Jsem rád, že jsem si vybral ht dvere

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
hanulebohm
14.3.2019
*
*
*
*
*

Výborná práce,seriozní jednání Děkujeme.Bohmovi Výstavní 14 Brno 60300

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
13.3.2019
*
*
*
*
*

Super

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
roman.randa
13.2.2019
*
*
*
*
*

Včera došlo k výměně vchodových dveří v našem panelovém bytě. Firma skvěle komunikovala a vyšla vstříc našim požadavkům, přičemž montáž proběhla naprosto bezproblémově za pouhé 4 hodiny, vč. vybourání původní a osazení nové zárubně. Pracovníci firmy p. Uher s kolegou postupovali profesionálně a potřebný úklid byl nutný jen v minimálním rozsahu. Doufám, že dveře Magnum nám budou sloužit dlouhou dobu. Firmu vřele doporučuji. Roman Řanda, Praha 6

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
A.M.
21.12.2018
*
*
*
*
*

Nejlepsi vyber co jsem mohla udelat, tak vyrat HT dvere na vymenu za me stare. Jsem zacala resit vymenu dvere v prubehu rekonstrukce, docela zpozdene a potrebovala jsem rychle jednani. HT jsem se objevila pres internet a zacala kontaktovat veskery pobocky o zjisteni terminu a dalsich informace. Narazila jsem nakonec na Prahu 9, pani Kopecka zodpovednou osobou za tuto pobocku a to bylo presne co jsem potrebovala. Jasna, rychla a hlavne bezproblemova domluva, pani Kopecka byla tak hodna ihned se mi ozvat s terminem co byl jeste letos. Tyden pred terminem, znovu me kontaktovala s domluvou mereni. Prijel pan od firmy nacas a vymeril moc rychle a strucne domluvili jsme na vsechno dodatecne co potrebuju a nepotrebuju. Transparentni pristup a ceny, to je bezkonkurencni. Co vidite na webu, to dostanete. Chcete vic? Klidne dodaji a ihned vam reknou kolik. Jsem nakonec vybrala protivopozarni a bezhlucni a vubec nelituju za doplatek kvalita a luxusni vzhled. Prijeli kluci v den "montazi" a kluci byli stejne profesinalni jak pani Kopecka a pan co byl na vymeru. Byli tam cca 5-6h, ale delali vsechno poradne. Pred prace prepravili prostor aby nebyl bordel. A peclive sundali a namontovali dvere. Hlavne byli moc prijemni a neudelali bordel ani po byte. Mela jsem tam ze stavby pana a mezi sebou domluvili o detailech. Jeste jednou vec chtela jsem vytknout, pri rozvrhu a obj, pani Kopecka byla pecliva a oznamila me o zmenech v jejich standartech (barve pruhu), presto ze o tom bylo upresneno v objednavce, Nektery lidi to poradne nectou a potom nadavaji na firmu presto HT maji proste transparantni pristup ke vsemu. Profesionalni jednani a moc jednoduchy proces podepsani dila a platby. Dvere jsou luxusni, zamek uplne perfektne funguje a koukatko na prani postavi kamkoliv. Jejich standarty jsou top. Do budouci nic jineho nez HT nevyberu a vsem nasledne doporucuju tuto firmu VSEM, a hlavne jednani s pobockou na Praze 9 (pani Kopeckou) co ma NEJ pristup. Moc vam dekuji! 100% spokojenost!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Hlaváčkovi
23.11.2018
*
*
*
*
*

Spolupráce s firmou HT dveře byla naprosto profesionální a kvalitní. Byli jsme odborně informováni o typech a funkcích dveří. Termín montáže domluven dle našich potřeb a její průběh naprosto bezproblémový, vše probíhalo dle harmonogramu, včetně předání. Byli jsme velmi spokojeni a určitě doporučíme firmu dalším lidem. Děkujeme, Hlaváčkovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Šlapanická 1459/12
  • Brno - Slatina
  • 627 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 13:0018:00
  • Út 9:0012:00 13:0017:00
  • St 9:0012:00 13:0018:00
  • Čt 9:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle dohody možno i mimo otevírací hodiny!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo