Hodnocení firmy HT DVEŘE s.r.o.

*
*
*
*
*
48 hodnocení
Kohák Zdeněk
29.9.2020
*
*
*
*
*

Naprosto jsme byli spokojeni, jak s komunikací, tak s montáží. Jednali jsme s pobočkou Praha - Harfa, všichni byli ochotni, vyšli nám vstříc s termínem montáže i vybraným dekorem. Řemeslníci jsou rychlí, uklidí po sobě. Můžeme doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
beranek-tomas
2.7.2020
*
*
*
*
*

S dveřmi Magnum od firmy HT dveře jsem velice spokojen. Dveře Magnum dokáží utlumit hluk až 44 decibelů. Většina firem prodává dveře s útlumem jen kolem 30 db. Zvuky za dveřmi slyším hodně utlumené. Dveře jsou bezpečností a vypadají jako kdyby byly od trezoru. Domluva s paní Kristinou Capuozzo (dříve Kopeckou) proběhla v pořádku. Dostal jsem termín do 14 dnů. Přijeli v domluveném čase. Jejich práce byla profesionální. Vybourali staré zárubně a dali tam nové včetně vybetonování atd. 1.7.2020 mi přišla faktura na e-mail se splatností do 7.7.2020. Takže za dveře nemusíte předem platit, ale až po vykonání práce. A 2.7. 2020 mi přišel e-mail potvrzení o přijetí mé platby od firmy HT dveře. Dveře jsou také protipožární (dřevo, kov, ocelové pláty). S prací firmy jsem spokojen. Beránek T.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
klara.kadlecova
28.2.2020
*
*
*
*
*

Bezpečnostní dveře.. Dveře zámek Bohužel překonány bez poškození zámku a byt vykraden..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne4
Mvana
4.2.2020
*
*
*
*
*

Neskutečně dobře odvedená práce . Montéři i vytřeli chodbu i v bytě precizní zarovnání hran . Praha 8

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
jitka.holotova
2.12.2019
*
*
*
*
*

Dnes mi byly namontovány dveře Magnum. Jsem velmi spokojená,dveře jsou krásné a práce montérů profesionální. Děkuji .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
seky
24.9.2019
*
*
*
*
*

Nemohu doporučit kvůli přístupu a plánování firmy, která očividně na den připravila více konfliktních objednávek. Práce domluvená na 7:30 započla až kolem 16 hodiny. S tím, že informace si bylo potřeba obvolat a čas se víceméně neustále odkládal, takže celý den jsem pouze čekal s nejistotou kdy a jestli vůbec práce začne. V mé situaci tedy zahozený den dovolené. K samotné montáži však nemám jedinou připomínku. Pan Kučera odvedl prvotřídní práci a byl nesmírně ochotný zakázku dokončit i do pozdních večerních hodin.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
HT DVEŘE s.r.o.
HT DVEŘE s.r.o. 30.9.2019

Dobrý den pane Sekero, ano tato situace nás velmi mrzí. Bohužel pan Kučera, které ho tu mimochodem chválíte, měl neplánovaně složitý servis před Vaší montáží. Je naší vinou, že jsme Vám dopředu nezavolali a celou Vaši montáž neodložili na jiný den. Nikdo nemohl tušit, že servis bude složitější a montážník musel na firmu a zpět (nemohl nechat zákazníka bez dveří s rozdělanou prací). Pan Kučera nabídl montáž na následující den (ve svém volnu), nakonec proběhla v daný den, jen později, velmi profesionálně. S Vámi jsme byli v kontaktu po celý den (montážník také). Byl jste o všem informován. Věřte, že nám jde vždy o spokojenost zákazníka a omlouváme se za vzniklé komplikace. Tato situace byla velmi výjimečná a ojedinělá. Doufám, že dveře jsou v pořádku a budou Vám sloužit k Vaší spokojenosti. V případě jakéhokoliv problému s dveřmi, se neváhejte na nás obrátit.

Libuše Pecháčová
20.9.2019
*
*
*
*
*

Rozhodli jsme se s manželem, že si vyměníme vchodové dveře u bytu. Projela jsem dost firem na internetu a hledala informace, tato firma mě oslovila, neboť celý postup výměny byl zdokumentován a věděla jsem co očekávat, pro mě tato informace měla rozhodující. S prací montérů jsem byla naprosto spokojená, práce byla odvedena rychle, precizně bez nejmenších problémů. Bylo vidět, že mají velké zkušenosti. Ještě jednou děkuji paní Capuozzo a přeji další spokojené zákazníky. Libuše Pecháčová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vlachjiri90
18.9.2019
*
*
*
*
*

Poptal jsem firmu HT DVEŘE pro vymenu panelovych dveri a ukazalo se to jako nejlepsi volba. Pani Capuozzo je skvela, mila a profesionalne poradila, co v moji situaci bylo nejlepsi reseni :) Samotna instalace probehla naprosto v poradku. Na monterech bylo videt, ze je to bavi a nedelaji to poprve :) meli paradni pristup, vse mi vysvetlili a krasne zacistili. Budu urcite doporucovat dal :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evinka.duskova
22.8.2019
*
*
*
*
*

Dnes 22.8.2019 mi firma HT dveře přijela namontovat dveře Magnum. Vše proběhlo v naprostém pořádku, sem velice spokojená jak s dveřmi, tak s celkovým jednáním firmy a velmi milou obchodní zástupkyní paní Kristinou Capuozzo z Prahy 9 Harfy, která okamžitě reagovala a vše ihned zprostředkovala. Dveře jsou perfektní a mohu všem jen doporučit. Eva Dušková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jezekhifi
16.8.2019
*
*
*
*
*

Dne 26.7.2019 proběhla montaž dveří Delta magnum 56/k od fi HT dveře, u mě, musím říct velmi kvalitní dveře, s montážníkama maximální spokojenost, psát zde ,že po sobě uklidily je jasné. Jinak doporučuji všem, vyměnit cylindrické vložky za jiné, protože tenhle polský šunt je nanic (cylindrické vložky). Já použil Tokoz pro 300 Richter Czech EURO Xstar EXR. a bezpečnost je ted maximální. Prostě HT dveře jsou moc a moc kvalitní firma. Za mě jednoznačně doporučuji. Jenom malá nepřesnost, na netu HT dveře píší u modelu Magnum zamykací body 14, ale doopravdy je jich 13. Hlavní zámek má 4 čepy 3 a 3 a přídavný 3, a to je přece 13.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Franzova /65a
  • Brno - Maloměřice
  • 614 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 13:0018:00
  • Út 9:0012:00 13:0017:00
  • St 9:0012:00 13:0018:00
  • Čt 9:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Dle dohody možno i mimo otevírací hodiny!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo