Chaty Pod Knížecí Trojanovice – útulné ubytování Beskydy

Zažijte skvělou dovolenou v Beskydech s rodinou i přáteli

Hledáte místo, kde byste chtěli strávit rodinnou dovolenou? Objednejte si ubytování v plně vybavených chatách v Beskydech. Trojanovice jsou ideální základnou k výletům nebo sportovním a turistickým aktivitám. Můžete grilovat, zažít dobrodružství v horském lanovém parku či se povozit na čtyřkolkách.

  •  
  • 744 01 Trojanovice
  • mapa

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Ponořte se do lůna hor: výlety, sport a večerní posezení u grilu

Objevte příjemné ubytování v Beskydech, které si užijte v létě i v zimě. V šesti našich chatách najdete v přízemí obývací pokoj, kuchyňku s veškerým vybavením, sprchový kout a WC. V podkroví se pohodlně vyspíte v některé ze dvou ložnic – páry na dvoulůžku a děti v malém pokojíku. Chvíle odpočinku můžete trávit na zastřešené verandě a terase s posezením a venkovním krbem. A vaše ratolesti mezitím budou řádit na skluzavce či travnatém hřišti.

Celý chatový areál leží v lehce kopcovitém terénu na okraji lesa. V zimě se k němu autem dostanete pouze se sněhovými řetězy. Lahůdkové sjezdovky na okolních kopcích vám ale nabídnou lyžařské zážitky, na které nikdy nezapomenete.

Když rodinnou dovolenou, tak v Beskydech

Dovolená v Beskydech prostě stojí za to. Ubytování v chatách a chalupách v turisticky atraktivní části Beskyd totiž nabízí spoustu možností, jak si aktivně odpočinout. Vyznavači letních radovánek se mohou vydat do blízkého aquaparku nebo za dobrodružstvím do horského lanového parku Tarzánie. Ti odvážnější si nenechají ujít sjezd na terénní koloběžce z Pusteven po Knížecí cestě až ke spodnímu nástupnímu místu oblíbené lanovky.

Na naučných stezkách Radegast a Čertův mlýn se seznámíte s přírodními a historickými zajímavostmi vrcholů a hřebenů Radhošťské hornatiny. Slyšeli jste o nové stezce Beskydské nebe? Nenechte si ujít bezmála stometrovou lávku v korunách stromů ve výšce šestnácti metrů.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo