Studny & stavby Jiří Mikulec - Studnařské práce Pohořelice

Studny, čištění studní, závlahy, čerpadla

Provádíme veškeré studnařské práce. Hloubení nových studní, čištění a rekonstrukce studní, montáž čerpadel, hydrogeologické posudky, projekty studní a závlahových systémů. Dále nabízíme dodávku tenkostěnných skruží, pokládku zámkové dlažby, stavbu plotů i opěrných zdí. Zajistíme rozbor vody.

  • Zahradní 1239
  • Pohořelice
  • 691 23
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Studnařské práce

U nových studní dodáváme jak celé zakázky na klíč, tak pouze jednotlivé části dle přání zákazníka.

Při dodávce na klíč vyhledáme vhodné místo pro studnu, vypracujeme projektovou dokumentaci včetně hydrogeologického vyjádření. Podáme potřebné žádosti o stavební povolení.

Následně provedeme vlastní realizaci studny a další související práce, pokládku zámkové dlažby,  montáž čerpadla, závlahy, napojení studny na dům či chatu.

Průměr kopaných studní je ve většině případů 1m. Kopané studny realizujeme jako činnost prováděnou hornickým způsobem. Dostaneme se tak i do těžce dostupných míst, kde se těžká technika nedostane.

Čištění studní

U každé studny dochází k usazování sedimentů na dně studny i stěnách. Voda s sebou splavuje mechanické nečistoty (písek, bahno), další možnost znečištění studny způsobují netěsnosti v krytu a stěnách studny. Studna také přirozeně stárne a může dojít k náhodné kontaminaci. 

Prohlubování a rekonstrukce studní

Při poklesu hladiny podzemní vody, nebo nedostatečném přítoku je možné studnu prohloubit. Vzhledem k technice, kterou používáme se dostaneme do hloubek i přes 20 m. K prohloubení používáme tenkostěnné skruže různých průměrů 650, 750, 800, 850 mm.

Montáž čerpadel a domácích vodáren

Montujeme především ruční pumpy, čerpadla pro rodinné domy a chaty, čerpadla pro zavlažování a domácí vodárny. Montujeme klapky, sací koše, potrubí, filtry a úpravny vody. Vyměňujeme potrubí.

Závlahy zahrad

Závlahy dodáváme včetně návrhu závlahových systémů. Automatický zavlažovací systém se stará o zálivku vašeho trávníku sadu nebo skleníku. Dodáme vše potřebné a provedeme montáž zavlažovacího zařízení. Používáme automatický zavlažovací systém RAIN BIRD, který je variabilní a použitelný pro všechny typy zahrad. Naprogramovaná centrální ovládací jednotka se o celý režim postará za Vás. Provádíme zazimování závlahového systému.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo