Techair, spol. s r.o. – prodej a servis kompresorů

Objevte kompresory Orlík, Atmos a Fiac za nejnižší ceny

Sháníte pro svůj podnik bezpečná zařízení pro stlačování vzduchu? Vyberte si je u nás. Zajišťujeme prodej kompresorů Orlík, Atmos, Fiac či Aircraft. Nabízíme filtry, filtrační sety a sušičky vzduchu, pneumatická nářadí nebo revize tlakových nádob. Provádíme opravy a servis kompresorů.

tel:
+420 732 131 954
fax:
+420 226 013 649
e-mail:
techair@techair.cz
ICQ:
438853673
skype:
techair.cz
web:
www.techair.cz
facebook:
www.facebook.com/Techair
  • Ústecká 694
  • Česká Třebová - Parník
  • 560 02
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

*
*
*
*
*
0 hodnocení
Ohodnotit

Více informací

Prodej a servis zařízení na stlačování vzduchu

Potřebujete do průmyslové výroby spolehlivé kompresory, filtrace nebo sušičky vzduchu, a to včetně náhradních dílů a rychlého servisu? Pak se bez nás neobejdete. Nechte si od nás poradit, jaké aparáty či sety jsou pro vaše technologie nejvhodnější. Zajišťujeme nejen prodej a servis kompresorů s garancí nejnižší ceny, ale také revize tlakových nádob, prodej pneumatického nářadí a infrazářičů.

Koupit si samozřejmě můžete i kompresorové oleje či speciální oleje pro pneunářadí. Nebo odpouštěče a separátory kondenzátu. Provozujeme i půjčovnu kompresorů, nářadí, filtrační a sušicí techniky.

Pístové a šroubové kompresory Orlík, Atmos nebo Fiac

Víte o nějakém jiném specialistovi na prodej kompresorů Orlík, Atmos, Fiac, Aircraft nebo MGF, který vám dokáže spolehlivě poradit, jaké zařízení vám bude nejlépe sloužit? Navíc vám zajistíme i dodávku podpůrných systémů, bez kterých se vaše výroba neobejde.

Pro průmyslové využití jsou skvělé pístové kompresory Orlík nebo Atmos, do kancelářských budov tiché jednotky Aircraft a pro řemeslníky třeba mobilní kompresory Fiac. Nebo si vyberte šroubové či bezolejové kompresory s nízkou hlučností a dlouhou životností.

Sháníte specialistu na generální opravy kompresorů nebo montáže rozvodů vzduchu? Obraťte se na nás. A to i v případě kompletní realizace kompresoroven včetně projektové dokumentace. Třeba se vám budou hodit i naše finanční služby, díky kterým můžete naše technologie získat prakticky ihned.

AKCE

Otevírací doba

  • Po 7:0015:30
  • Út 7:0015:30
  • St 7:0015:30
  • Čt 7:0015:30
  • 7:0015:30
  • Máme právě otevřeno

Produkty

zobrazit celou nabídku

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo