Aleš Hronovský - Instalatérské práce Hradec Králové

Svěřte čištění kanalizace a ostatní instalatérské práce nám

Provádíme čištění kanalizací vysokotlakými (100litrů/150bar) a pružinovými stroji, prohlídky kamerou a určování tras. Dále dodáváme veškeré instalatérské práce (voda, topení, kanalizace) včetně výkopu vlastním bagrem. Zajistíme frézování stoupaček a jádrové vrtání.

  • Truhlářská 260/30
  • Hradec Králové - Věkoše
  • 503 41
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Instalatérské práce

Zabýváme se poskytováním kompletních instalatérských prací od dodávek rozvodu, montáže kotlů, kompletace, tak i drobné opravy, havarijní opravy, čištění kanalizací a dalších služeb.

Čištění kanalizace a odpadů

Umíme vyčistit kanalizaci od dřezů, WC, dešťových svodů, domovních přípojek až do průměru kanalizace DN 300. V rámci této činnosti dokážeme kanalizaci prohlédnout a případně přesně najít místo problému.

Výkopové a zemní práce

Provádíme dodávky výkopových prací. Vlastníme pásový bagr Komatsu 1,5 t do dvou metrů hloubky výkopu a traktorbagr JCB 3CX s dosahem 5,5 metrů a s možností nakládání na nákladní automobil.

Stavební práce

Dále provádíme kompletní stavební a zednické práce. Máme živnostenské oprávnění pro stavební činnost.V rámci stavební činnosti jsme vybaveni kompletní technikou hutnící, bourací, lešením, dopravními prostředky a spoustou další drobné techniky.

Jádrové vrtání

Provádíme jádrové vrtání do betonu a cihel a to až do průměru 212mm. Po jádrovém vrtání zůstává čistý řez a zeď se nemusí zednicky zapravovat.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo