Hodnocení firmy Wellmall s.r.o.

*
*
*
*
*
8 hodnocení
veronika
17.2.2023
*
*
*
*
*

Firma wellmall mne moc mile prekvapila. Objednavala jsem sklenenou policku do koupelny, ktera mela rozmer temer k nesehnani. Bohuzel mi prisla praskla, ale hned jsem kontaktovala reklamacni oddeleni a obratem mi byla zaslana policka nova. Prasklou jsem nemusela vracet a takovy rychly a mily pristup se moc nevidi. Druha policka dorazila v poradku :) takze doporucuji vsema deseti V.K

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomy
17.8.2017
*
*
*
*
*

Na koupelny a koupelnové doplňky jednička!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alan
15.8.2017
*
*
*
*
*

Tohohle dodavatele mam jiz provereneho. Za poslednich nekolik let se jednalo o muj jiz 4.nakup. Vzdy vse maximalne v pohode. Neuveritelne ceny pri porovnani s konkurenci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lomar
13.8.2017
*
*
*
*
*

Koupila jsem nedávno sprchový set. Doručení rychlé, cena více než skvělá. Velmi kvalitní zpracování a jednoduchá montáž.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
re.kb
12.8.2017
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost. Objednána vana. Ušetřeno hezkých 25%. Skladem, takže do dvou dnů byla vana doma. Je skvělá!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Richard
13.3.2017
*
*
*
*
*

Firma WellMall s.r.o. funguje bez výhrad. Objednané zboží dorazilo rychle a v pořádku. Po telefonu příjemné slečny co poradí s výběrem. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
nespokojený zákazník
11.3.2017
*
*
*
*
*

S firmou WellMall mám velice negativní zkušenost. Zakoupen nekvalitní sprch. box - výroba Polsko a při reklamaci zboží se chovají protiprávně, zkoušejí co se dá, obviňují ze všeho kupujícího. Rozhodně nikomu nedoporučuji!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
frank.walker
24.4.2016
*
*
*
*
*

S firmou WellMall mám velmi negativní zkušenosti, co se týká sprchových masážních boxů. Pomineme-li skutečnost, že již v dodávce byl vadný elektronický panel na ovládání světel, ventilátoru a rádia, pak dodaný masážní box je přímo ukázka nekvalitní výroby a vyhození peněz. To už kdyby jste těmi penězi zatopili, měli byste z toho užitek v podobě tepla. Ale zpět k věci. Dodávka nekompletní, chyběli pojistné šrouby na nožky pod vaničku (nebylo by třeba, kdyby závity byly samosvorné, ale nejsou). Materiál šroubků je tak "kvalitní", že po několika dnech je pokryt korozí (jednatel vám poradí všechno osilikonovat). Stejně tak kolejnice, údajně z hliníku, zvesela korodují (majitel vám bude tvrdit, že hliník přeci nekoroduje). Jednoduchý materiálový rozbor ukazuje, že jde o slitinu, která viděla hliník hodně z dálky (hliníku pod 10% objemově). Rada majitele je obtáhnout šroubky na kolečkách silikonem čímž se zamezí korozi na kolejničkách !!! Hadice k hlavici sprchy praskla po dvou dnech užívání (odpověď jednatele "není to box za 30 tisíc, tak co vlastně chcete"). Tlakové hadice praskly po necelém dvouměsíčním provozu (majitel řekne, že jste měl hadice do pravého úhlu a že máte velký tlak vody). Dle normy pro sanitární zařízení, musí tyto hadice vydržet tlak cca 9 bar a ve vodovodní síti je max. tlak 6 bar kvůli plynovým kotlům (pojistné tlakové ventily), Navíc máme doma vlastní studnu a tlak máme nastavený na 3 bary, takže hadice praskají při třetinové hodnotě tlaku !!! Takže tlakové hadice jsou naprostý zmetek. Konstrukce nosného kříže pod vaničku je z materiálu, který se deformuje při lehkém dotažení (měkký materiál a velmi tenké stěny). Horní okraj akrylátové vaničky je skoro jako z papíru. Můj 11-ti měsíční syn o váze 10 kg ho prohne při pouhém opření se o něj. Dolní plastový krycí panel není zarovnaný do roviny, má tvar zubatého ostří s vyvýšeninami přes 5 mm, takže to vůbec nedrží pod horním okrajem vaničky. Stačí sebemenší tlak na vaničku a panel odskočí (jednatel vám odpoví, že to není dělané na takovou zátěž), takže v tom můžete koupat kočičky a malé pejsky do hmotnosti 3 kg. Páková rozdělovací baterie přestane těsnit po pár měsících provozu (jednatel vám odpoví, že díky opravě prasklé tlakové hadice se uvnitř baterie něco hnulo a proto teče, nebo si to máte sám opravit a dotáhnout). Prostě děs a hrůza, reklamaci v žádném neuznávají. Vymyslí si všechno možné a nemožné, obviní vás ze špatné montáže (dělá-li vám to profi firma, tak jsou to zřejmě nešikovná nemehla a nic neumí), jen aby reklamaci neuznali. Shrnuto a podrženo, potřebujete-li se zbavit nadbytečných peněz, pak vřele doporučuji tento obchod. hcete-li si užít radosti ze sprchování a vodní masáže, pak velmi důrazně nedoporučji tento obchod a skutečně se obrátit na poctivé prodejce s kvalitním zbožím. Jinak totiž zažijete mnohá překvapení, téměř jako z Jiříkova vidění a nebude se stačit divit, co všechno za šmejdy se prodává a prezentuje jako kvalitní zboží.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Tovární 576
  • Svitávka
  • 679 32
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo