TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení Šumperk

Splňte si svůj sen o krásných vlasech!

Nejlepší nabídka vlasů na prodloužení! Již více jak 15 let jsme předními prodejci v ČR. Nabízíme lidské vlasy v prvotřídní kvalitě Remy s dokonale plnými délkami a konečky vlasů. Clip in vlasy, nejhustší na trhu v gramážích od 100 do 230 gramů! Nabízíme exkluzivně i úpravy příčesků na míru!

  • Kranichova 1072/18
  • Šumperk
  • 787 01
  • mapa

Hodnocení

Více informací

Neváhejte a splňte si svůj sen o krásných vlasech!

Již mnoho let se zabýváme nejen prodejem vlasových příčesků, ale také jejich výrobou. Můžeme Vám nabídnout bezkonkurenční hustotu a originalitu vlasů na trhu! V našem e-shopu naleznete širokou nabídku Clip in vlasů, dále se specializujeme také na prodej Tape in vlasů. Vyberte si z řady trendy příčesků, culíků, módních ofin, vlasových tresů pro pásová prodloužení, vlasů s keratinem a nano rings.

Vlasy pro Vás připravujeme tak, aby se daly skutečně nosit, byly husté, přirozené, precizně vyrobené a aby dělaly radost Vám i Vašemu okolí. Všechny vlasy pro Vás důkladně kontrolujeme, dohušťujeme a řadu produktů vyrábíme. Naše nabídka vlasů je tedy zcela jedinečná. Nabízíme Vám plný servis co se následné úpravy příčesků týká, také možnost výroby Clip in sady na míru, přesně dle Vašich představ a požadavků.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo