Hodnocení firmy TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení

*
*
*
*
*
28 hodnocení
lenka.nasibulinova
2.11.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den. Prodloužené vlasy nosím cca 15 let. Nikdy jsem nenašla kvalitnější, příjemnější a s mými vlasy autentičtější clipy, děkuji, Profesionální rady od Vás - skvělé. Přeji spokojené klientky pyšnící se korunou krásy od Vás. S přáním pevného zdraví Lenka Nasibulinová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pemz
25.6.2020
*
*
*
*
*

Petra Vlasy mám tři měsíce jsou naprosto užasné. Clip in používám už 7let ,ale tady jsem objednala poprvé a ted už vím, že né na posledy. Komunikace s p. Veselou naprosto skvělá vše vám vysvětlí,jak s vlásky zacházet a jak se o ně starat . Jsem vážně moc spokojená děkuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marika_sk
15.6.2020
*
*
*
*
*

Najkrajšie nano tape vlasy, na aké som kedy narazila. Kupujem pravidelne a ďakujem krásně a zo srdiečka moc za darčeky, ktoré ako stála zákazníčka dostávam.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
katerina.pochobradska
8.1.2020
*
*
*
*
*

Vlásky jsou krásné, jemné a kvalitní. Jen barva mě trošku zklamala, ledová blond neodpovídá barvě na obrázku, je to klasická blond, ale šikovná kadeřnice to upraví.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bayerovaveronika9191
18.12.2018
*
*
*
*
*

Clip in nosím už cca tři roky, zde jsem objednala poprvé a musím říct, že už od nikoho jiného nechci. Co mě těší, že vůbec nic mě netaha. Necítím, že bych měla na hlavě něco navíc 😁 .. narozdíl od předešlých vlasů. Hlavně sponky mají silikon. Palec nahoru 👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra
30.11.2018
*
*
*
*
*

Za mne obrovská spokojenost, vlasy jsou zatím nejhezčí, co jsem kdy vyzkoušela, jsou stejné jako moje, necuchají se a vždy příjdou zdarma ještě dohuštěny ještě v delší délce. Vlásky jsem zprvu obdivovala u sestry, po té si začala také objednávat, dokonce i mamka občas půjčuje, nedovedeme si už bez nich představit kamkoliv vyjít :-D paní Veselá je navíc strašně ochotná vždy poradit a se vším vyhovět. Rozhodně mohu jen a jen doporučit!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Patricie N.
30.11.2018
*
*
*
*
*

Z vlásků jsem pokaždé naprosto nadšená! Vždy dostanu luxusní jemné lesklé vlasy bez suků, co se necuchají a opravdu vydrží stále krásné. Clip-in metodou prodlužuji svoje vlasy už více, než 10 let - můžu tedy za tu dobu říci, že jsem na trhu opravdu nenašla kvalitnější a krásnější vlasy a to jsem jich za tu dobu vyzkoušela už opravdu spoustu. Nakupuji už jenom tady a neměnila bych. Většinou si vyberu European Waves, východoevropské rovné, které jsou strukturou přesně jako moje jemné vlasy. Za mne tedy spokojenost veliká a co musím ještě pochválit, je úžasně milý a lidský přístup slečny/paní Jarušky, vždy vyhoví každému mému požadavku a přání, vlásky jsou mi následně sestaveny přesně na míru na zakázku (a musím se přiznat, že jsem občas dost náročná zákaznice, až se divím, že mi je vždy vše splněno a ještě mi s úsměvem a přáním krásného dne je přidán můj oblíbený ochranný sprej jako dlouholeté zákaznici zdarma) Moc děkuji a dále ráda doporučuji i kamarádkám. Patricie, Zlín

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
petra.porizkova
10.8.2018
*
*
*
*
*

Já jsem absolutně nadšená a jiné vlasy už nechci. Neskutečně vstřícné a ochotné jednání se zákazníkem a především perfektní a detailní konzultace a právě díky ní, jsem se nemusela bát změny a zkusila jsem ombré vlasy a já i moje okolí nadšené... .Přidávám foto. Děkuji ještě jednou za naprosto profesionální přístup. Vlasy už mají za sebou i dovolenou a moře, takže s klidným srdcem můžu potvrdit, že nejen hustota a provedení, ale i kvalita vlasů je bezkonkureční! Děkuji, máte ve mě novou stálou zákaznici.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michaela
31.5.2018
*
*
*
*
*

Absolutne katastrofální vlasy. Na začátku krásne a husté, pák cca po 3 týdnech zacuchané dredy. Ani zázračný sprej nic nezmohl. Čo se týče zákazníckého servisu, pani Veselá se snaží jenom ukecat zlou kvalitu vlasú. A Tyhle recenze mi přijdou, že je psala jedna osoba. Žeby ona sama???!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení
TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení 5.6.2018

Zákaznice - pokud u nás tedy vůbec nakupovala - nám udělila negativní hodnocení a tvrdí, že je po třech týdne s vlasy nespokojena, ráda bych jí veřejně odpověděla, že v takovém případě má nárok na reklamaci, protože s ními žádnou nespokojenost neřešila, tím pádem její hodnocení je opravdu za těchto okolností sporné a nepravdivé, pakliže by se obrátila na naši zákaznickou podporu, měla by nárok na nové vlasy, pakliže by byla po tak krátké době jakákoliv nespokojenost.. Obávám se však, že zákaznice či konkurence chtěla jen poškodit dobré jméno naší firmy.

Nikola-Ptackova
31.12.2017
*
*
*
*
*

Vlásky jsem objednávala poprvé. Do týdne od objednání (před Vánoci) mi byl balíček doručen. Byla jsem opravdu nesmírně mile překvapena a potěšena vřelým přístupem paní Veselé. Pomohla mi jak s výběrem odstínu, tak i s doporučením délky údržby vlásků. Jsem opravdu nadšená - vlásky jsou úžasné a odstín naprosto sedl do mých vlastních vlasů. Paní Veselé patří velké uznání a díky za špičkový poradenský servis a přístup ke klientům. Rozhodně doporučuji i produkty na ochranu, které používám i pro své vlastní vlasy před úpravou a je to na nich hezky znát. Věřím že tohle není rozhodně poslední nákup :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kranichova 1072/18
  • Šumperk
  • 787 01
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo