Hodnocení firmy TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení

*
*
*
*
*
36 hodnocení
lukesovazaneta
15.4.2024
*
*
*
*
*

Nejlepší obchod s vlasy vůbec! Vždy jsem maximálně spokojená, komunikace je na jedničku s hvězdičkou. První vlasy jsem si zde objednala cca před deseti lety a dnes jsem si objednala další. Děkuji a DOPORUČUJI!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Jana.M
8.3.2024
*
*
*
*
*

S vlasy jsem velmi spokojena. Mam zkusenost snad s kazdym eshopem u nas, a nikdo jiny nenabizi takto kvalitni vlasy. Jednu sadu vlasu mam dokonce 10 let a porad je v top stavu a to se jedna o blond odstin.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Martina Brehovska
4.12.2023
*
*
*
*
*

Hodnotím produkt EURÓPSKE ROYAL VLASY NA PÁSU, ktoré som kúpila najskôr na trese a teraz kupujem aj na tape in a musím povedať, že som neskutočne prekvapená takou úžasnou kvalitou vlasov! Označenie „kráľovské vlasy“ ich asi najlepšie vystihuje. Recenziu píšem zámerne až po troch mesiacoch používania a som úplne nadšená!!. Také vlasy som kupovala za vyššie ako 1000 EUR a často neboli ani v takej kvalite, ako tieto za zlomok ceny. Ďakujem krásne za takto kvalitné vlasy, som odteraz Vašou stálou zákazníčkou a odporúčam naozaj denne všetkým svojim priateľom, čo mi v jednom kuse obdivujú vlasy, pretože sú jednoducho nádherné. Ďakujem aj za neskutočnú ochotu pri výbere, ste najlepší!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dita.kara
16.6.2023
*
*
*
*
*

Děkuji za další nádherné vlásky, ty nejlepší v ČR! Moje poslední Clip in z topvlasů mi vydržely krásné celé dva roky a to při denním nošení, takže za mne ta nejlepší a i dlouhodobá investice. Kochám se krásou nového odstínku, děkuji tisíckrát za pomoc s výběrem, hrdě nosím a všem doporučuji! Připojuju fotku, zbožňuji i to luxusní balení. Vaše zákaznice Dita K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Helca.C
8.6.2023
*
*
*
*
*

Dobrý den, obdržela jsem dnes vlásky a jsem neskutečně nadšená. Jsou nádherné, hebké, přesně můj odstín barvy a k tomu krásně zabalené. Musím pochválit i celou komunikaci s paní Veselou, poradila, vždy velice mile reagovala a doručení rychlé. Určitě se sem vrátím. Jednoduše skvělé! Helena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
hertej1
25.4.2023
*
*
*
*
*

Vlasový rychlopás vypadal nádherně. Koupila jsem ho v lednu a chtěla dokoupit sponky, které mi paní i po ujištění neposlala. Je konec dubna a vlasy po umytí a použité vlasové kosmetiky vypadají, jako jeden chumel, který nejde vůbec rozčesat. Vlasové pásy používám již několik let, ale takový dred se mi ještě nestal. Je mi to líto, jelikož jsem za vlasy něco zaplatila, ale ještě více mne mrzí, že je ještě párkrát umyji a po rozčesání se výrazně zkrátí a zeslábnou. Herinková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení
TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení 28.4.2023

Dobrý den, musím reagovat, protože mě moc mrzí Vaše nespokojenost, kterou se dovídáme až takto přes negativní hodnocení. Mohla jste nás kontaktovat, naše klientky mají totiž vždy full servis a možnost úprav příčesků na míru i po koupi. Fakt, že máte s vlasy problém po takto krátké době není rozhodně v pořádku a je potřeba ho řešit. Nabídli bychom Vám jak možnost reklamace, tak i možnost regenerace vlasů u nás na firmě, protože vždy je chování vlasů ovlivněno péčí, která nemusí být vhodně zvolená. Vlasy bychom Vám pak vrátili zregenerované, jako nové a zcela zdarma. Pokud se objeví nějaké negativní chování vlasů, většinou to bývá přípravky, které jsou navržené na lidské rostoucí vlasy...V případě problémů však zasíláme našim klientkám Silky Sprej navržený přímo naším Londýnským výrobcem zcela zdarma, stejně jako posíláme zdarma náhradní sponky. Posílali jsme i Vám zdarma do vlastních rukou. Sponky jste si ale nevyzvedla na poště a balíček se nám vrátil zpět. Rádi pošleme tedy znova. Prosím Vás tedy, abyste se na nás směle obrátila a Vaši nespokojenost obratem vyřešíme. Naše vlasy vydrží krásné i roky, jen je potřeba zvolit vhodnou péči, při které budou vlasy prospívat a s kterou Vám ráda pomohu. S přáním krásného dne, Jarmi Veselá

martina.hruba
28.2.2023
*
*
*
*
*

Chtěla bych moc poděkovat za naprosto profesionální přístup, úžasnou komunikace a především za kvalitní vlasy, v které jsem na clip in ani nedoufala! Prve jsem neodhadla správný odstín a obrátila jsem se na slečnu s prosbou o konzultaci,. Byl mi okamžitě vybrán vhodný odstín, dokonce nabídnuta úprava clip in sady na míru, aby se mi sada lépe rozměrově a co do počtu pásků nosila Výměnu i úpravu jsem měla zdarma! S takovým vřelým přístupem jsem se nesetkala a velmi za něj děkuji! Obdržela jsem nádherné husté vlasy v luxusním balení, voňavé jako značkový parfém, opravdu jsem ještě nevyšla z úžasu a jsem nadšený zákazník, který se musí podělit o recenzi. Doproučuji všem a děkuji ještě jednou za trpělivost a ten nejlepší nákup!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Lucie K.
13.2.2023
*
*
*
*
*

Jako vždy vše dokonalé! Moc děkuji skvělé paní Jarmilce za velmi milou spolupráci ..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka.nasibulinova
2.11.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den. Prodloužené vlasy nosím cca 15 let. Nikdy jsem nenašla kvalitnější, příjemnější a s mými vlasy autentičtější clipy, děkuji, Profesionální rady od Vás - skvělé. Přeji spokojené klientky pyšnící se korunou krásy od Vás. S přáním pevného zdraví Lenka Nasibulinová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
pemz
25.6.2020
*
*
*
*
*

Petra Vlasy mám tři měsíce jsou naprosto užasné. Clip in používám už 7let ,ale tady jsem objednala poprvé a ted už vím, že né na posledy. Komunikace s p. Veselou naprosto skvělá vše vám vysvětlí,jak s vlásky zacházet a jak se o ně starat . Jsem vážně moc spokojená děkuji :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Kranichova 1072/18
  • Šumperk
  • 787 01
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo