Hodnocení firmy TOP VLASY - Luxusní vlasy k prodloužení

*
*
*
*
*
36 hodnocení
Nikola V.
26.3.2017
*
*
*
*
*

Najväčšia spokojnosť, predávajuca neskutočne milá a ochotná. Vlasy vyzerajú úžasne, mám ich zatiaľ iba pár týždňov ale sú nádherné a na dotyk veľmi prirodzené. S takýmto ochotným prístupom aký mala pani Veselá som sa ešte asi ani nestretla. No radosť nakupovať :) Na všetky otázky odpovedala, poradila, odpisovala mi aj neskoro večer, určite odporúčam a objednám znova. Žiadny slovenský e-shop sa nechytá na pani Veselú :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
katka.rodriguez
11.10.2016
*
*
*
*
*

Vlasy nakupuji pouze zde, nechávám posílat do Španělska, protože tady lepší neseženu. Vždy na mě paní Veselá pamatuje, vždy obdržím krásné zahuštěné vlásky úžasně bohaté, takže za mě bezkonkurenční obchůdek, super služby a nejvřelejší osobní přístup! Nikdy mě nezklamou! Děkuji a těším se na další nákup!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kristýna Kováčová
5.10.2016
*
*
*
*
*

Přidávám recenzi, protože jsem velmi spokojená s obchůdkem, nakupuji tady už spoustu let a je to jediný obchod, který jen nepřeposílá vlasy, ale vyrábí a upravuje, takže mi vždycky vyrobí clip in vlásky podle mých zadaných rozměrů na míru a bez příplatku! Vždy dostanu krásné hodnotnější vlásky než objednám, delší, hustější, zkrátka si nemohu vynachválit proto chválím i věřejně! Vlasy jsou kvalitní i po nespočtu umytích, jsou super a zkrátka můžu jen vřele doporučit, taky je to jediná stálice mezi prodejci, obchůdek funguje už 8 let a proto je zárukou kvality, doporučuji!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Nikola.vagnerova
6.7.2016
*
*
*
*
*

Nejlepší vlasy,doporučuji, vydrží téměř vše ..objednávám pouze tu :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Karol
5.7.2016
*
*
*
*
*

Clip in vlasy nosím už delší dobu, proto mám zkušenosti se spousty jinýmy eshopy, salony, kde jsou clip in vlasy ke koupy. Eshop Topvlasy.eu však musím vyzvdvihnout :) Vlasy mi vždy příjdou krásně husté, kvalitní a vždy se jich nemůžu dočkat. Velkým bonusem k tomu je ještě paní Jarmilka - sympaticka, milá a vždy dělá vše pro spokojenost zákaznic. Kdyby šlo víc hvězdiček dám klidně deset :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
terda.h
26.6.2016
*
*
*
*
*

Také se přidávám ke kladnému hodnocení vlásků i jednání. Vlásky jsem nosila dennodenně, cca jednou za 3 měsíce barvila, každý týden kulmovala i žehlila...navíc nikdy nikdo nepoznal, že jsou prodloužené. Dokonce moje vlastní kadeřnice chválila, jakou mám díky nim hřívu a divila se, jak jsou kvalitní. K ošetření jsem, do konečků, používala meruňkový olej a kdybych si je vlastní vinou nezničila u moře při serfování (nezapletla jsem je do copu a slaná voda z nich udělala "nerozmotatelný" dred) měla bych je ještě teď. Takhle jsem je musela po 7 měsících vyhodit. Ale kupuji další, opět u Topvlasy.eu... Předtím jsem měla dvoje z jiných e-shopů, ale jejich kvalita byla vždy děsná. Takže doporučuji všem!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
evataylor
21.3.2016
*
*
*
*
*

nejlepší obchudek co znám,vlásky josu kvalitní nejlepší ze všech,vydrží barvení,jakýkoliv zátěže,jsou prostě nejelpší.Paní Veselá je velice vstřícná a vždy vyjde vstříc Vašemu přání .Vřele doporučuji,málokde se setkáte s takovou kvalitou vlasů a vstřícnou prodávající.Tento obchůdek je prostě nejlepší a nejkvalitnější.Kdyby to šlo,přidám hvězdičky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Leontýna
28.11.2015
*
*
*
*
*

Naprosto bezkonkurenční vlasy, nakoupila jsem zde již potřetí a jsem stále velmi spokojena. Paní je milá a ochotná vyjít vstříc při objednávkách, které třeba nemá uvedené v nabídce. Vlasy jsou kvalitní, s plnými konečky, neztrácejí na kvalitě ani po několikátém umytí. Vlasy mi vydržely cca rok, pak se začaly trochu zacuchávat a prořídly, což je důsledek mého žehlení a kulmování, jinak by vydržely jistě ještě déle :) I tak ale vydržely mnohem déle než vlasy od jiných prodejců, proto nakupuji už jen tady. Ceny jsou také velice příjemné a dá se říct, že za málo peněz (ve srovnání s konkurencí) dostanete opravdu hodně muziky. Určitě doporučuji! :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
mim.hk
6.11.2015
*
*
*
*
*

Dnes mi dorazily clip in vlasy,hned jsem cvičně zkusila připnout-a jsou krásné a jak vlastní-VELKA' RADOST ! Dala jsem na kladné recenze od majitelek ,,nových vlasů''od této firmy a vyplatilo se .Už dlouho mě nikdo tak nepotěšil ! A ten přístup firmy ke klientovi -milý a vstřícný.ALE TO HLAVNI'-VLASY JSOU V O STUPEŇ VYŠŠI' KVALITĚ A 2 PRAMENY NAVI'C JAKO DA'REK :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sisinka
16.8.2015
*
*
*
*
*

- Velká spokojenost s nákupem, přidávám recenzi po 3 měsících denního nošení vlasů - Nákup: Dvojitá Maxi sada / 210 g. - Vlasy jsou nejkvalitnější jaké jsem kdy kupovala. - Oceňuji zejména plnost konečků vlasů, které jsou bez tenčení. - Hustotu vlasů jsem doma převážila na místo uváděných 210 gramů jsem obdržela sadu 228 gramů vlasů. - Vlasy zůstaly jemné i po umytích, ani po následném obarvení neztratily svoji kvalitu, vlasy nehrubnou a necuchají se. Ochota prodávajícího, super komunikace, a především super kvalita zboží. Doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Kranichova 1072/18
  • Šumperk
  • 787 01
  • mapa
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo