Hodnocení firmy Pavel Kocián

*
*
*
*
*
60 hodnocení
Královi
21.7.2020
*
*
*
*
*

Po problematické domluvě s firmou, která nám solární systémy na náš dům před lety instalovala, jsme oslovili firmu p.Kociána, kterou jsme našli na internetu - přístup profesionální, rychlá domluva termínu opravy i samotná oprava solárního systému, velmi dobrá cena, příjemné jednání...… Děkujeme, a přejeme hodně spokojených zákazníků! Martin a Jana Královi, Králův Dvůr u Berouna

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
vladamysl
1.3.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, s prací panem Kociánem jsem víc jak spokojený. Jeho práce, kterou dělal v roce 2013 je precizní a do dneška nevyžadovala žádných oprav a proto jsem mu svěřil i další zakázku. V roce 2015 provedl instalaci složitější instalace a náročnější na administrativu. Se vším pomohl a zařídil i dotaci od státu. Také tato zakázka je perfektní a do dneška je bez závad. Dalším zájemcům vřele doporučuji. Pan Kocián má ke každé zakázce individuální přístup a je nápomocen při vyřizování dotací. Vladimír Mysliveček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne1
Libor
7.2.2020
*
*
*
*
*

S panem Kociánem je vynikající spolupráce. Co řekne, to splní. Je to rovněž velmi milý a přátelský člověk. Instalovaný solární systém funguje bez problémů. Pan Kocián mi také hodně pomohl s vyřízením dotace. Dávám 5 hvězdiček, ale dal bych 10, kdyby to šlo :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne0
miroslav.strapko
14.12.2019
*
*
*
*
*

Provedl jsem hodnocení firmy p.Kociána na základě spolehlivosti,časové,pracovní,ale i lidské slušnosti a ochotě!!! Dotace došla včas.Děkuji! M.Strapko

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Turkovi
18.11.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána jsme si našli na internetu. Jeho poradenství a následná realizace byla profesionální, komunikace výborná. Solární ohřev funguje, dotaci jsme dostali 30 dnů po odevzdání dokladů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
viktor.ange
6.11.2019
*
*
*
*
*

“Dobrý den,tímto bych chtěl poděkovat firmě pana Kociána za příkladně odvedenou práci na našem domě.Vše funguje jak má.Tuto firmu mohu všem zájemcům doporučit.Za firmu Epes Rades V.Č”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
fiala.fanousek
8.10.2019
*
*
*
*
*

Pan Kocián provedl precizní práci při instalaci sol.systému na mém domě.Děkuji a přeji hodně úspěchů jak v práci,tak i osobním životě.Fialavi,Bobrová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Stanislav Kaiseršot
30.9.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána velmi rád doporučím. Od prvního kontaktu až do konce realizace vždy vstřícná komunikace. Pan Kocián trpělivě odpověděl na všechny mé dotazy. Realizace byla provedena profesionálně, rychle a precizně. Systém funguje bez chybičky. Pomoc při žádosti o dotaci byla příkladná. Dotace následně v pořádku schválena a vyplacena. Je vidět, že pan Kocián je nejen odborník, ale to co dělá ho i baví .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
zikova.dubec
24.9.2019
*
*
*
*
*

S firmou pana Kociána jsme byli velice spokojeni. Skvělá komunikace, profesionální práce. Můžeme jen doporučit! Zíkovi, Dubec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
otas
19.9.2019
*
*
*
*
*

Realizace zahájena do 10ti dnů od poptávky a zprovoznění systému proběhlo během 1 dne. Bezproblémová komunikace. Stoprocentní provedení. Dotace vyřízena a do měsíce od realizace přistála dotace na účtu. Mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Libuši 669
  • Bechyně
  • 391 65
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo