Hodnocení firmy Pavel Kocián

*
*
*
*
*
33 hodnocení
Obruča Jiří
20.10.2017
*
*
*
*
*

Od prvního kontaktu vynikající a rychlá domluva. Návrh řešení, vyřízení dotací, projektu, samotná dodávka, realizace. Dodaná práce a materiál na nejvyšší úrovni. Systém funguje na výbornou, máme "přebytky" teplé vody i když je škaredě, opravdu jsem nečekal takovou účinnost. Nemohl jsem si vybrat lepší firmu. Škoda, že není více takových firem. Budu Vás všude doporučovat ! Děkujeme za perfektně odvedenou práci. Obručovi Drásov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
radim.slovak
9.7.2017
*
*
*
*
*

Radim a Jana Slovákovi, Chrast u Chrudimi. Pan Kocián dne 21.5.2017 instaloval solární ohřev vody. Vše proběhlo hladce i přesto, že jsme museli zásobník protáhnout střechou. Majitel firmy se zůčastnil instalace osobně, a vše připravil pro úspěšné získání dotace. Od té doby plynový kotel nepoužíváme, ale se zimou budeme asi muset, což je škoda, protože nás velmi těší tento krok vedoucí ke snížení závislosti na energetických firmách. Doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr a Soňa Jindrovi, Zvánovice
23.3.2017
*
*
*
*
*

Je radost, když člověk v dnešní době narazí na řemeslníky, jakými je pan Kocián a jeho "parta". Od prvního kontaktu bylo jednání opravdu rychlé (od kalkulace po realizaci uběhly 4 dny), vstřícné, nic nebyl problém a vše běželo jako "na drátkách". Realizace proběhla s až nevídanou profesionalitou, velmi rychle (asi 5 hodin) a včetně závěrečného úklidu. Ještě několik dnů po realizaci jsme byli kontaktováni panem Kociánem s dotazem, zda je vše v pořádku, jestli není se systémem problém atd. Přiznám se, že to nás překvapilo asi nejvíc. Takový zájem o zákazníka a jeho spokojenost i po zaplacení faktury, to se moc nevidí... Navíc systém na ohřev TUV funguje absolutně bezvadně, dokonce zdaleka předčil naše očekávání, protože i během zimních zatažených dnů funguje a od namontování jsme zaznamenali velmi citelnou úsporu uhlí v našem automatu (pro dohřátí TUV se nyní kotel zapne tak 2x týdně, předtím to bylo 2x denně) a elektrickou patronu jsme ještě nepustili. V létě to asi bude "masakr". :-) Pane Kociáne, držím palce, jen tak dál!!! Petr a Soňa Jindrovi, Zvánovice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Dušan Chadim
4.3.2017
*
*
*
*
*

Když se dávám na všechny předchozí komentáře, tak už nemám, co bych dodal, neb naprosto dobře vystihují tuto skvělou firmu. Není pro mě větší radostí, když potkáte takového člověka jako pana Kociána, a hned máte dobrý pocit, že bude práce udělána dobře nejen po stránce profesní, ale i se vstřícným lidským přístupem. Uctivá poklona :-). Dušan z Kostelce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
P.Tlustoš
4.3.2017
*
*
*
*
*

Velice profesionální přístup . Ochota a vstřícnost od majitele p. Kociána se v dnešní době jen tak nevidí. Montáž od prvního kontaktu i přes nepřízeň počasí proběhla do týdne. Maximální spokojenost . Tuto firmu nelze než doporučit ,patří ke špičce v oboru. Ještě jednou děkujeme Tlustošovi Ostrovačice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
JK-Mladá Boleslav
17.2.2017
*
*
*
*
*

Kloubouk dolů! Venku -10, ometli střechu od sněhu, namontovali panely, odmontovali bojler, dali nový, udělali díry do betonového stropu a to všechno za přibližně 5 hodin!! Rychlost a preciznost! Zametli po sobě a na závěr vytáhli vysavač a vše i vyluxovali. Za mě naprosto perfektní a nadstandartní! Přeji mnoho spokojených klietů jako jsem já. JK Mladá Boleslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Zdenek Sedlec
7.12.2016
*
*
*
*
*

Opravdu seriozni jednani , vse na cem jsme se domluvily dodrzeli odvedli perfekni praci v prvotridni kvalite vse po roce funguje bez sebemensich zavad nebo poruch vse perfektni jsme moc spokojeni ,co se tyce funkcnosti systemu 100%, tuto firmu muzem jen doporucit, hodne takovych ferovych a serioznich firem,jako je tato Loudovi Sedlec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
t.valenta
31.7.2016
*
*
*
*
*

Tímto chválím přístup p. Kociána k práci a to za : 1.od prvního tel. kontaktu ohledně solárního ohřevu vody to trvalo 5 dní ( včetně SO a NE ) do doby než byl solární ohřev vody kompletně namontován a spuštěn . 2. 1 týden trvalo zajištění PD na solární ohřev včetně následné pomoci při zpracování žádosti o dotaci . 3. dotace mi byla proplacena SFŽP cca po 5 týdnech od odeslání žádosti o dotaci na SFŽP 4. Přístup k práci je naprosto profesionální T.Valenta , H.Lhota

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vladimir.mikan
16.6.2016
*
*
*
*
*

Oceňuji a doporučuji za velmi solidní a vstřícné jednání: 1. při přípravě a výběru optimální varianty i vyloučení nevhodných možností 2. vlastní realizace proběhla rychle a dle dohody 3. pomoc s dotacemi do detailů připravili, poté získání proběhlo hladce. Pan Kocián jedná korektně a vstřícně , co slíbil také splnil. Odborný, obchodní a lidský přístup je mimořádný. Ing. Vladimír Mikan, Rybníček, p.Jičín

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vlad.kony
3.6.2016
*
*
*
*
*

Návrh ,dodávka ,realizace ,servis a vyřízení dotací na solární ohřev .Takto si představuji dobře prosperující firmu .Děkujeme za perfektně odvedenou práci . Koníčkovi Lipovka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Stádlec 56
  • 391 62 Stádlec
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo