Hodnocení firmy Pavel Kocián

*
*
*
*
*
48 hodnocení
Libor
7.2.2020
*
*
*
*
*

S panem Kociánem je vynikající spolupráce. Co řekne, to splní. Je to rovněž velmi milý a přátelský člověk. Instalovaný solární systém funguje bez problémů. Pan Kocián mi také hodně pomohl s vyřízením dotace. Dávám 5 hvězdiček, ale dal bych 10, kdyby to šlo :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
miroslav.strapko
14.12.2019
*
*
*
*
*

Provedl jsem hodnocení firmy p.Kociána na základě spolehlivosti,časové,pracovní,ale i lidské slušnosti a ochotě!!! Dotace došla včas.Děkuji! M.Strapko

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Turkovi
18.11.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána jsme si našli na internetu. Jeho poradenství a následná realizace byla profesionální, komunikace výborná. Solární ohřev funguje, dotaci jsme dostali 30 dnů po odevzdání dokladů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
viktor.ange
6.11.2019
*
*
*
*
*

“Dobrý den,tímto bych chtěl poděkovat firmě pana Kociána za příkladně odvedenou práci na našem domě.Vše funguje jak má.Tuto firmu mohu všem zájemcům doporučit.Za firmu Epes Rades V.Č”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
fiala.fanousek
8.10.2019
*
*
*
*
*

Pan Kocián provedl precizní práci při instalaci sol.systému na mém domě.Děkuji a přeji hodně úspěchů jak v práci,tak i osobním životě.Fialavi,Bobrová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Stanislav Kaiseršot
30.9.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána velmi rád doporučím. Od prvního kontaktu až do konce realizace vždy vstřícná komunikace. Pan Kocián trpělivě odpověděl na všechny mé dotazy. Realizace byla provedena profesionálně, rychle a precizně. Systém funguje bez chybičky. Pomoc při žádosti o dotaci byla příkladná. Dotace následně v pořádku schválena a vyplacena. Je vidět, že pan Kocián je nejen odborník, ale to co dělá ho i baví .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zikova.dubec
24.9.2019
*
*
*
*
*

S firmou pana Kociána jsme byli velice spokojeni. Skvělá komunikace, profesionální práce. Můžeme jen doporučit! Zíkovi, Dubec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
otas
19.9.2019
*
*
*
*
*

Realizace zahájena do 10ti dnů od poptávky a zprovoznění systému proběhlo během 1 dne. Bezproblémová komunikace. Stoprocentní provedení. Dotace vyřízena a do měsíce od realizace přistála dotace na účtu. Mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milada.kristenova
10.6.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána musím ohodnotit jenom kladně. Pan Kocián je v dnešní době ojedinělý případ člověka s lidským přístupem, velkou ochotou a nadšením pro svou práci. Přijede vždy na čas, který je domluvený a precizně udělá vše, co je třeba udělat. Když se objeví nějaká překážka, udělá i to, co nemusí, jen aby bylo vše v pořádku a zákazník byl spokojený. Zkrátka firmu pana Kociána mohu s klidným svědomím doporučit všem, kteří uvažují o instalaci solárních panelů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
davuru74
30.5.2019
*
*
*
*
*

Hodnocení s nejvyšším počtem hvězd. Velmi rychlá reakce na poptávku. Realizace a zprovoznění systému během 1,5 dne. Komunikace s firmou nadstandardní. Provedení velmi dobré. Systém bez problému funguje. Dotace vyřízena - během 20 dnů od realizace jsem měl dotační příspěvek na účtu. Mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Stádlec 56
  • 391 62 Stádlec
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo