Hodnocení firmy Pavel Kocián

*
*
*
*
*
37 hodnocení
kkokko
10.3.2019
*
*
*
*
*

Tuto firmu jsme si vybrali podle kladných recenzí a opravdu tomu bylo tak jak všichni psali , vynikajici a rychlá domluva. Hned od prvního kontaktu s panem Kocianem vse proběhlo úplně v pořádku. Vše perfektně vysvětleno a dodrzeno. Uzasnej přístup, což se v dnešní době uz moc nevidí. My za posledni rok se setkali s tolika firem a remeslnikama, kdyz jsme si stavěli domeček, ale vždy byl nějaký problém. Proto si moc vážíme přístupu a práce od pana Kociana. Takových lidi se uz moc nevidí. Práce byla udělaná rychle a tak jak bylo vše domluvena. Jen škoda, ze ta instalace trvala jen dva dny:) Jsme spokojeni, je 28.2. a voda horká, nahraty cely bojler i v únoru :) takže super. Snad to vydrží už na pořad vše :) Děkujeme moc a určitě všem doporučuji. Krejcova Iveta Citonice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
david.scerba
29.1.2019
*
*
*
*
*

My jsme se také rozhodli pro solární systém. Nejprve jsme měli vybránu firmu, která nás cca 2 měsíce tahala za nos. Spíše slibovali, ale konkrétně jsme po dvou měsících neměli v ruce nic, natož na střeše. Tudíž jsme hledali někoho jiného. Po zhlédnutí recenzí na firmu pana Kociána, jsme zkusili poptat jeho. Nabídka byla okamžitě vystavena. Ihned jsme se dohodli na realizaci. Zároveň byly připraveny veškeré podklady a instrukce, jak zažádat o dotaci. Vše proběhlo bez problémů. Pan Kocián se vždy přizpůsobil našemu požadavku na montáž. Pracovalo se převážně v neděli. Vše probíhalo velice rychle. Práce je dělána s rozmyslem, aby uspořádání bylo nejenom funkční, ale také aby vyhovovalo zákazníkovi. Pak jsme už jen domluvili termín oživení systému a již pomalu osm měsíců používáme teplou vodu ze solárního systému. Abych nezapomněl, tak dotace byla také kladně vyřízena a peníze byli vyplaceny na náš účet. V současné době mohu a také tak činím, firmu pana Kociána jen doporučit. Na panu Kociánovi a jeho zaměstnancích je vidět, že jsou ještě řemeslníci, kteří nedělají svou práci jen pro peníze, ale že i z toho co dělají, mají radost. Díky pane Kociáne. Ščerba David

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Mirek Bublík
27.1.2019
*
*
*
*
*

V listopadu 2018 (venku bylo 5 pod nulou) mi "kleknul" solární systém od fy Vaillant a to tak, že došlo k havárii výměníku prorezavěním topných spirál od solárka a tlaková ohřívaná voda se dostala do okruhu solárka, a co hlavně, hrozilo že dojde k prorezavění i okruhu plynového kolte, tlaková voda se dostane i tam a buď odstaví kotel z provozu a nebo ho (v horším případě) zhavaruje zcela. Prekérní situace, venku mrzlo ... a nastal "boj o čas". Oslovil jsem řadu dodavatelů solárních systémů, ale jen jeden z nich projevil nejen profesionální, ale i lidský přístup. Fy Solární systémy Kocián přijela okamžitě (o víkendu) ... demontovala nefunkční, namontovala nové ... a tři dny po nahlášení systém opět fungoval. Oceňuji nejen rychlost zásahu odpovídající mé havarijní situaci, ale i profesionální práci ... zrušili si svůj volný víkend, přijeli, demontovali (a odvezli si k likvidaci), namontovali, nastavili, zprovoznili, uklidili po sobě a vše je od té doby funkční !!! Tomu já říkám kvalitní služba pro zákazníka !!! Ještě jednou touto cestou firmě Solární systémy Kocián za odvedenou práci děkuji a vřele doporučuji ostatním zákazníkům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
tomasmacek
25.1.2019
*
*
*
*
*

Tomáš Macek Klimkovice S firmou a s průběhem prací jsme byli velmi spokojeni. Byl vidět naprostý profesionální přístup ve všech ohledech. Montáž probíhala velmi rychle. Rovněž uvedení do provozu a školení obsluhy proběhlo tak, jak to má být. Navíc nám bylo pomoženo s dotací a projektem pro ní. Ve výsledku tuto firmu doporučuji všem svým známým

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Obruča Jiří
20.10.2017
*
*
*
*
*

Od prvního kontaktu vynikající a rychlá domluva. Návrh řešení, vyřízení dotací, projektu, samotná dodávka, realizace. Dodaná práce a materiál na nejvyšší úrovni. Systém funguje na výbornou, máme "přebytky" teplé vody i když je škaredě, opravdu jsem nečekal takovou účinnost. Nemohl jsem si vybrat lepší firmu. Škoda, že není více takových firem. Budu Vás všude doporučovat ! Děkujeme za perfektně odvedenou práci. Obručovi Drásov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
radim.slovak
9.7.2017
*
*
*
*
*

Radim a Jana Slovákovi, Chrast u Chrudimi. Pan Kocián dne 21.5.2017 instaloval solární ohřev vody. Vše proběhlo hladce i přesto, že jsme museli zásobník protáhnout střechou. Majitel firmy se zůčastnil instalace osobně, a vše připravil pro úspěšné získání dotace. Od té doby plynový kotel nepoužíváme, ale se zimou budeme asi muset, což je škoda, protože nás velmi těší tento krok vedoucí ke snížení závislosti na energetických firmách. Doporučujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr a Soňa Jindrovi, Zvánovice
23.3.2017
*
*
*
*
*

Je radost, když člověk v dnešní době narazí na řemeslníky, jakými je pan Kocián a jeho "parta". Od prvního kontaktu bylo jednání opravdu rychlé (od kalkulace po realizaci uběhly 4 dny), vstřícné, nic nebyl problém a vše běželo jako "na drátkách". Realizace proběhla s až nevídanou profesionalitou, velmi rychle (asi 5 hodin) a včetně závěrečného úklidu. Ještě několik dnů po realizaci jsme byli kontaktováni panem Kociánem s dotazem, zda je vše v pořádku, jestli není se systémem problém atd. Přiznám se, že to nás překvapilo asi nejvíc. Takový zájem o zákazníka a jeho spokojenost i po zaplacení faktury, to se moc nevidí... Navíc systém na ohřev TUV funguje absolutně bezvadně, dokonce zdaleka předčil naše očekávání, protože i během zimních zatažených dnů funguje a od namontování jsme zaznamenali velmi citelnou úsporu uhlí v našem automatu (pro dohřátí TUV se nyní kotel zapne tak 2x týdně, předtím to bylo 2x denně) a elektrickou patronu jsme ještě nepustili. V létě to asi bude "masakr". :-) Pane Kociáne, držím palce, jen tak dál!!! Petr a Soňa Jindrovi, Zvánovice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Dušan Chadim
4.3.2017
*
*
*
*
*

Když se dávám na všechny předchozí komentáře, tak už nemám, co bych dodal, neb naprosto dobře vystihují tuto skvělou firmu. Není pro mě větší radostí, když potkáte takového člověka jako pana Kociána, a hned máte dobrý pocit, že bude práce udělána dobře nejen po stránce profesní, ale i se vstřícným lidským přístupem. Uctivá poklona :-). Dušan z Kostelce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
P.Tlustoš
4.3.2017
*
*
*
*
*

Velice profesionální přístup . Ochota a vstřícnost od majitele p. Kociána se v dnešní době jen tak nevidí. Montáž od prvního kontaktu i přes nepřízeň počasí proběhla do týdne. Maximální spokojenost . Tuto firmu nelze než doporučit ,patří ke špičce v oboru. Ještě jednou děkujeme Tlustošovi Ostrovačice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
JK-Mladá Boleslav
17.2.2017
*
*
*
*
*

Kloubouk dolů! Venku -10, ometli střechu od sněhu, namontovali panely, odmontovali bojler, dali nový, udělali díry do betonového stropu a to všechno za přibližně 5 hodin!! Rychlost a preciznost! Zametli po sobě a na závěr vytáhli vysavač a vše i vyluxovali. Za mě naprosto perfektní a nadstandartní! Přeji mnoho spokojených klietů jako jsem já. JK Mladá Boleslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Stádlec 56
  • 391 62 Stádlec
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo