Hodnocení firmy Pavel Kocián

*
*
*
*
*
44 hodnocení
fiala.fanousek
8.10.2019
*
*
*
*
*

Pan Kocián provedl precizní práci při instalaci sol.systému na mém domě.Děkuji a přeji hodně úspěchů jak v práci,tak i osobním životě.Fialavi,Bobrová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Stanislav Kaiseršot
30.9.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána velmi rád doporučím. Od prvního kontaktu až do konce realizace vždy vstřícná komunikace. Pan Kocián trpělivě odpověděl na všechny mé dotazy. Realizace byla provedena profesionálně, rychle a precizně. Systém funguje bez chybičky. Pomoc při žádosti o dotaci byla příkladná. Dotace následně v pořádku schválena a vyplacena. Je vidět, že pan Kocián je nejen odborník, ale to co dělá ho i baví .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
zikova.dubec
24.9.2019
*
*
*
*
*

S firmou pana Kociána jsme byli velice spokojeni. Skvělá komunikace, profesionální práce. Můžeme jen doporučit! Zíkovi, Dubec

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
otas
19.9.2019
*
*
*
*
*

Realizace zahájena do 10ti dnů od poptávky a zprovoznění systému proběhlo během 1 dne. Bezproblémová komunikace. Stoprocentní provedení. Dotace vyřízena a do měsíce od realizace přistála dotace na účtu. Mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
milada.kristenova
10.6.2019
*
*
*
*
*

Firmu pana Kociána musím ohodnotit jenom kladně. Pan Kocián je v dnešní době ojedinělý případ člověka s lidským přístupem, velkou ochotou a nadšením pro svou práci. Přijede vždy na čas, který je domluvený a precizně udělá vše, co je třeba udělat. Když se objeví nějaká překážka, udělá i to, co nemusí, jen aby bylo vše v pořádku a zákazník byl spokojený. Zkrátka firmu pana Kociána mohu s klidným svědomím doporučit všem, kteří uvažují o instalaci solárních panelů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
davuru74
30.5.2019
*
*
*
*
*

Hodnocení s nejvyšším počtem hvězd. Velmi rychlá reakce na poptávku. Realizace a zprovoznění systému během 1,5 dne. Komunikace s firmou nadstandardní. Provedení velmi dobré. Systém bez problému funguje. Dotace vyřízena - během 20 dnů od realizace jsem měl dotační příspěvek na účtu. Mohu jedině doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
rygalr
30.5.2019
*
*
*
*
*

Jsme se ženou víc než spokojeni, výsledek předčil očekávání. Solární systém perfektně funguje a jeho vysoká účinnost nás každý den příjemně překvapuje. Rovněž všechny tvrzení na zajištění dotace byly perfektně zajištěny. Instalace proběhla s vysokou odborností a precizností, v předem domluveném čase. Všem doporučujeme, Rygálovi z Kryštofova Údolí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kkokko
10.3.2019
*
*
*
*
*

Tuto firmu jsme si vybrali podle kladných recenzí a opravdu tomu bylo tak jak všichni psali , vynikajici a rychlá domluva. Hned od prvního kontaktu s panem Kocianem vse proběhlo úplně v pořádku. Vše perfektně vysvětleno a dodrzeno. Uzasnej přístup, což se v dnešní době uz moc nevidí. My za posledni rok se setkali s tolika firem a remeslnikama, kdyz jsme si stavěli domeček, ale vždy byl nějaký problém. Proto si moc vážíme přístupu a práce od pana Kociana. Takových lidi se uz moc nevidí. Práce byla udělaná rychle a tak jak bylo vše domluvena. Jen škoda, ze ta instalace trvala jen dva dny:) Jsme spokojeni, je 28.2. a voda horká, nahraty cely bojler i v únoru :) takže super. Snad to vydrží už na pořad vše :) Děkujeme moc a určitě všem doporučuji. Krejcova Iveta Citonice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
david.scerba
29.1.2019
*
*
*
*
*

My jsme se také rozhodli pro solární systém. Nejprve jsme měli vybránu firmu, která nás cca 2 měsíce tahala za nos. Spíše slibovali, ale konkrétně jsme po dvou měsících neměli v ruce nic, natož na střeše. Tudíž jsme hledali někoho jiného. Po zhlédnutí recenzí na firmu pana Kociána, jsme zkusili poptat jeho. Nabídka byla okamžitě vystavena. Ihned jsme se dohodli na realizaci. Zároveň byly připraveny veškeré podklady a instrukce, jak zažádat o dotaci. Vše proběhlo bez problémů. Pan Kocián se vždy přizpůsobil našemu požadavku na montáž. Pracovalo se převážně v neděli. Vše probíhalo velice rychle. Práce je dělána s rozmyslem, aby uspořádání bylo nejenom funkční, ale také aby vyhovovalo zákazníkovi. Pak jsme už jen domluvili termín oživení systému a již pomalu osm měsíců používáme teplou vodu ze solárního systému. Abych nezapomněl, tak dotace byla také kladně vyřízena a peníze byli vyplaceny na náš účet. V současné době mohu a také tak činím, firmu pana Kociána jen doporučit. Na panu Kociánovi a jeho zaměstnancích je vidět, že jsou ještě řemeslníci, kteří nedělají svou práci jen pro peníze, ale že i z toho co dělají, mají radost. Díky pane Kociáne. Ščerba David

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Mirek Bublík
27.1.2019
*
*
*
*
*

V listopadu 2018 (venku bylo 5 pod nulou) mi "kleknul" solární systém od fy Vaillant a to tak, že došlo k havárii výměníku prorezavěním topných spirál od solárka a tlaková ohřívaná voda se dostala do okruhu solárka, a co hlavně, hrozilo že dojde k prorezavění i okruhu plynového kolte, tlaková voda se dostane i tam a buď odstaví kotel z provozu a nebo ho (v horším případě) zhavaruje zcela. Prekérní situace, venku mrzlo ... a nastal "boj o čas". Oslovil jsem řadu dodavatelů solárních systémů, ale jen jeden z nich projevil nejen profesionální, ale i lidský přístup. Fy Solární systémy Kocián přijela okamžitě (o víkendu) ... demontovala nefunkční, namontovala nové ... a tři dny po nahlášení systém opět fungoval. Oceňuji nejen rychlost zásahu odpovídající mé havarijní situaci, ale i profesionální práci ... zrušili si svůj volný víkend, přijeli, demontovali (a odvezli si k likvidaci), namontovali, nastavili, zprovoznili, uklidili po sobě a vše je od té doby funkční !!! Tomu já říkám kvalitní služba pro zákazníka !!! Ještě jednou touto cestou firmě Solární systémy Kocián za odvedenou práci děkuji a vřele doporučuji ostatním zákazníkům.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Stádlec 56
  • 391 62 Stádlec
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo