Hodnocení firmy STÁŇA CZ s.r.o. - Second hand

*
*
*
*
*
14 hodnocení
lenkasteblova
17.1.2019
*
*
*
*
*

Velice příjemná a milá domluva,pan majitel ochotně poradí s výběrem zboží ,krasné zboží,doprava zdarma,vřele doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kvalitnisecondhand
5.1.2018
*
*
*
*
*

Spokojenost, jako vždy, pěkné zboží... jako bonus příjemná komunikace s majitelem. Jen tak dál ! Já za sebe moc děkuji za Vaši vstřícnost a ochotu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
D.F
13.10.2017
*
*
*
*
*

Vstřícný přístup a rychle jednání i odesláni . Zatím jsem brala jeden druh zboží , ale předčil mé očekávání . Těším se na další nákupy i spolupráci . Děkuju a doporučuji !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Simi Horáčkova
8.6.2017
*
*
*
*
*

Brala jsem secondhandové oblečení od pana Stáňi poprvé, balík předčil mé očekávání, věci krásné , moderní , jednaní na 1* , vřele tohoto pána doporučuji a určitě jsem nenakupovala naposledy. Moc děkuji Simča-Liberec.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ludbergkct
26.4.2017
*
*
*
*
*

Original second hand zbozi je krasne temer bez odpadu a obleceni podle posledni mody . Doporucuji. Zkousela jsem mnoho dodavatelu ale nikdo nemel tak hezke zbozi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
ZB
28.1.2017
*
*
*
*
*

Výborný spolehlivý prodejce, vstřícný zboží v top stavu..děkuji Těším se na další****

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
pravdova.jarmila
11.1.2017
*
*
*
*
*

krasne zbozi velka ochota prijemny pristup k vyberu zbozi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Simi Horáčkova
27.9.2016
*
*
*
*
*

Zatím jsem měla jen dotazy, zboží jsem nebrala, ale velká spokojenost , pan Stáňa pokaždé rychle odpověděl, i mi nafotil fotky. takže se moc těším na spolupráci s touto firmou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kateřina
24.1.2016
*
*
*
*
*

Velmi vstřícný a ochotný přístup pana Stáňi, vždy nové a zajímavé zboží, velmi dobre kvality a velkého výběru a k tomu služba dodání je suprovni. Můžu všem vřele doporučit. Velká spokojenost, jen tak dál. Kateřina

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Secondhand Sobik
9.3.2015
*
*
*
*
*

Kvalitní zboží, vstřícný majitel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Slívova 1946/7
  • Ostrava - Slezská Ostrava
  • 710 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Návštěva skladu je možná jen po telefonické domluvě!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo