Hodnocení firmy Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov

*
*
*
*
*
119 hodnocení
zajic.jiri
25.4.2020
*
*
*
*
*

Chci poděkovat za naše SVJ, kdy máme od Světa oken vyměné dveře a okna na hlavní chodbě a také všechna sklepní okénka už z minulého roku. A letos v dubnu nám vyměnili všechny zbývající okna. Jsme spokojení jak s prací montérů oken, zedníků při začištění a instalaci parapetů tak i s komunikací na pobočce. Určitě vás budeme doporučovat dále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
lenka
18.2.2020
*
*
*
*
*

Svet oken...vaše Top okna s “top vzhledem”. Zkušenost se Svět oken....Svary na všech oknech vypadají takto.objednavka z jejich nejlepšího profilu gealan 9000...zakázka za 270tis. Reklamace neuznana,pry vzhled nebrání užívání oken a nikde není řečeno jak ma svár vypadat,vzhled se hodnotí z 5m.Mam to pry nafoceno moc zblizka🤔.Přijel tedy nejdříve reklamační technik,který nabídl zaretusovani.předvedl mi jak by oprava probíhala a po půlhodinové snaze svár vypadal jako foto číslo dvě...podotýkám je to přes 20 oken plus dvoje dvere.tedy osm sváru na každém kusu.všechny rámy plus křídla vypadají plus minus stejne.nejdriv tedy ale mam doplatit plnou cenu...potom mi to pry někdy na jaře přijedou zaretusovat.bylo mi jen sděleno,nedoplatim-li zbylých 40tis do sedmi dnů,vystavují se riziku vymáhání penále. Myslite,ze se u nich někdo za toto zodpovědny,chytil za hlavu a pripadne přišel s jiným řešením,nabídl treba nějakou cenovou kompenzaci?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 18.2.2020

Dobrý den, paní Lenko, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojeni. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

moravcik.emil
15.1.2020
*
*
*
*
*

Nechal jsem si od Světa oken namontovat garážová vrata. Ty původní s ručním ovládáním se špatně dovíraly, netěsnily a tím mi do garáže zatékalo a lezly tam i myši. Nová vrata jsou sekční za rozumnou cenu, s motorem a dálkovým ovládáním. Technici přijeli z kraje ledna, montáž byla bez problému a vrata fungují, tak jak mají. Zatím jsem spokojený. Díky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
soucek.kamila
4.1.2020
*
*
*
*
*

Bydlíme ve starším rodinném domku, který rekonstruujeme a potřebovali jsme měnit okna. Věděli jsme, že chceme plastová. Oslovili jsme několik dodavatelů a vybrali Svět oken, přesvědčili nás rozumnou cenou a také jednáním na pobočce v Brně, kde byla paní velmi příjemná a ochotná a srozumitelně nám objasnila technické detaily. Musím přiznat, že jsem z výměny oken měla dost obavy, protože u sestry v bytě ve starším činžáku se plastová okna cca rok po výměně (od menší lokální firmy) začala dost mlžit, hlavně v zimě ačkoli pravidelně větrá a prádlo zde nesuší, aby se zvyšovala vlhkost. Ráno po probuzení jí po oknech stékají potůčky vody, parapet je úplně mokrý. Vodu na oknech pak musí každý den odsát čističem na okna, protože je jí tolik, že by snad ani sama přes den neoschla. A třeba v ložnici jsou už i černé skvrny od plísně, které musí sestra pravidelně stříkat savem, aby aspoň na čas zmizely. Každopádně u nás to v pohodě, okna se nerosí vůbec, máme je od podzimu. A na únor je naplánovaná montáž 6 interiérových dveří, které taky máme domluvené u Světa oken. Doufám, že to bude bez taky problému a dveře budou dle našich představ.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pelant2
23.12.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, s firmou Svět oken opravdu spokojený nejsem. Okna od firmy mám cca rok a půl a je to noční můra. To že nedodržují termíny a montáž oken proběhla o cca tři týdny později bych ještě pochopil, protože to je dnes celkem normální a když člověk staví musí si na to zvyknout. Samotná montáž byla šílenost. Po příjezdu "techniků" mi bylo řečeno, že rohové francouzské okno mi neusadi protože základová deska měla být pod tím oknem vylita samonivelacni štěrkou (při zaměření o tom nepadlo ani slovo). Takto bude prý vyrovnání trvat moc dlouho a montáž nestihnou. Jezdil jsem proto celé dopoledne a sháněl ocelové podložky a vyrovnává základovou desku, aby jsem jim usnadnil práci. Montáž i přesto nestihli, okna nechali v nezabezpečené stavbě a s otázkou jestli se tu krade, na kterou si hned odpověděli, že se určitě nenajde nikdo kdo by se s tím tahal a odjeli. Řekli že přijedou další den odpoledne po jiné montáží a u mě to dokončí. Druhý den opravdu montáž dokončili, ale s tím, že madlo na vchodové dveře namontují až jindy protože zapomněli vrták. Jedině, že bych si sehnal vlastní. Zeptal jsem se proto jaký průměr je potřeba, pan "technik" mi odpověděl že neví, že má vrták kterým to dělá ale velikost nezná. Vydal jsem se proto se šroubem domů, změříl a musel jsem přivést příslušný vrták, aby mi montáž dokončili. Samozřejmě se to neobešlo bez reklamace kvůli poškrábáným ramům což firma vyřešila zavoskovanim. Myslel jsem si, že tím to končí a od oken bude alespoň na pár let klid, bohužel jsem se mýlil. Po nastěhování a příchodu zimi jsem zjistil, že okna i dveře zásadním způsobem profukují a jsou křivá. Po reklamaci trvalo technikovi cca dva měsíce než dorazil. Proběhlo preskleni třech oken a dvou vchodových dveří a technik konstatoval, že jsou všechna okna i dveře špatně ukotvená a budou se muset znovu ukotvit a že se mi někdo ozve aby jsme si dodli nějaký termín, kdy bude možné všechna okna znovu ukotvit. Dva měsíce utekli a nikdo se ani neobtezoval zavolat. Každopádně po roce a půl okna nedrží a rámy jsou zkroucene. Možná je to vinou neodborne montáže, nebo kvalita výrobků je tak mizerná, že jsou to okna maximálně na pět let a pak je můžete všechny vyměnit. Cena za okna je příznivá, ale kvalita je tak špatná, že se to opravdu nevyplatí a znovu bych už volil jinou firmu. Václav Pelant

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 27.12.2019

Dobrý den, pane Pelante, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojeni. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

tulisp
9.12.2019
*
*
*
*
*

Tuto firmu nemůžu doporučit, protože nejen, že mi špatně usadili okna na což jsem přišel až jsem měl vnitřní omítky a chtěl jsem usadit venkovní parapety, ale čekací doba na seřízení dveří delší než dva měsíce mi připadne poněkud nestandartní. Vzhledem k tomu, že Svět oken používá nestandartní závěsy, tak potřebujete autorizovaný servis nebo někoho kdo se s tímto typem již setkal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 9.12.2019

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojeni. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

vacke.mirek
23.11.2019
*
*
*
*
*

Chtěl bych jen v krátkosti poděkovat za zasklení balkonu. Montáž bez problému, zasklení sedlo přesně a montéři pracovali precizně. Měl jsem strach, aby se skla teď přes zimu nerosila, ale pánové montéři poradili, že je třeba řádně větrat a neměl by být problém. Díval jsem se ještě na nabídku interiérových dveří a pravděpodobně necháme na jaře 2020 vyměnit naše staré panelákové, abysme to doma trochu vylepšili.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sestakova
15.11.2019
*
*
*
*
*

Byla jsem velmi spokojena s osobním přístupem na pobočce v Mladé Boleslavi. Bez problémů mi bylo vyhověno s přeložením termínu montáže plastových oken. Paní Řepková s kolegyní byly velmi vstřícné, nejdřív mi poradily při výběru a poté bez problému posunuly domluvený termín montáže. Instalace oken proběhla nečekaně rychle a hlavně kvalitně. Už teď je znatelné, že kolem oken méně protahuje a při větším větru se okna nechvějí a nerachotí, jako ta stará. Na jaře bych chtěla ještě žaluzie, takže určitě poptám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MFejfar
13.11.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den. zasklení lodžie špatné zaměření sliby nesplněny Vážený pane Fejfare dovolte mi, abych se jménem naší firmy omluvila za nedodržení termínu realizace Vaší zakázky ZST1855525 na dodávku- zasklení a to z kapacitních důvodů. Vaši zakázku evidujeme a budeme Vás kontaktovat s návrhem termínu montáže ihned, jakmile to bude možné. Předpokládané zdržení je cca 3 týdny. Dle smlouvy o dílo máte nárok na slevu z prodlení, která Vám bude vyčíslena ke dni dokončení díla. Omlouváme za vzniklé komplikace a děkujeme za trpělivost a pochopení. -- vymezovací lišta do vzniklé mezery na dvakrát po krátké době vypadlé okno ( 3 n..p.) po 14 dnech od návštěvy technika žádný kontakt S pozdravem nespokojený zákazník.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 18.11.2019

Dobrý den pane Fejfare, je nám líto, že nejste spokojen s prací Světa oken. Naše poslední informace jsou, že s Vámi mluvila manažerka Světa oken a bylo dohodnuto, že reklamace bude dokončena v oboustranně odsouhlaseném termínu 21.1.2019. Přeji pěkný den, Petr M. za Svět oken

Pavel Pecina
22.10.2019
*
*
*
*
*

Pavel Pecina Dne 4.10. 2019 jsem zde psal komentař o tom, jak mi Vaše firma namontovala poškrábané dveře. Muśm Vaší firmě dát 👍. K rekalmaci se zatím postavila čelem. Zítra tj. 23. 10. si mají pro pškrábané dveře přijet a opravit je. Nevím, ja dlouho bude trvat oprava, ale doufám, že v řádu několika dní bude náš přístřešek zase použivatlný. Děkuji Pavel Pecina

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jasenická 1254
  • Vsetín
  • 755 01
  • Areál Zbrojovky
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0011:00 11:3016:00
  • Út 7:0011:00 11:3016:00
  • St 7:0011:00 11:3016:00
  • Čt 7:0011:00 11:3016:00
  • 7:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo