Hodnocení firmy Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov

*
*
*
*
*
129 hodnocení
jitka
5.11.2021
*
*
*
*
*

Objednali jsem si u firmy Svět oken vstupní dveře do domu a 14 oken. Nejen že se jim rozchází informace o termínu dodání v cenové nabídce a smlouvě o dílo, ale ani ten delší ze SoD nedodrželi. Zaplacená likvidace odpadu byla provedena napůl, uklízeli jsme po montérech i obaly od svačin, plechovky od pití a krabičky od cigaret zanechané v prostorech domu a na hromadě odpadu. Že by po sobě hoši zametli schodiště od prachu, o tom si můžete nechat zdát, prý tohle je standard Světa oken. Rozetu od vložky jsem dostala do ruky,prý nemá cenu ji montovat, jelkož jsem si od nich neobjednala vložku. Chyběly dva šroub k upevnění, náhradní neměli. Montáž madla byla provedena po dalších deseti dnech, neměli závrtnou matici. Když jsem požadovala finanční kompenzaci za úklid odpadu, bylo mi sděleno, že je můj problém, že jsme to uklidili, prý by k nám montéry poslali znovu. Za mne Svět oken již ne. Ne kvůli kvalitě nebo nekvalitě zboží, to posoudíme po první zimě, ale kvůli chování a jednání jejich pracovníků. Inkasují dopředu, mají své jisté.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 5.11.2021

Dobrý den, Jitko, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojeni. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

josef.korenek
7.10.2021
*
*
*
*
*

Realizace 9 oken 1 dveřní sestava, termín: 09/2021. Dodání díla po termínu (=zdůvodněno krizí materiálu 1/2 r.2021, uznána sleva. Montážníci: kvalitní, včas, velmi šikovní!, instalace nešizená, dodávka rychlá. Drobná reklamace rozbitého skla dveří /přeprava - bez problému na r. protokol. Celkový dojem okna/profily Gealan 8000 - velmi povedené, vše funční. Montáž - velmi dobrá až výborná, odborníci na místě. Obchodní místo - Bruntál - velmi příjemná komunikace a servis před prodejem. Dobře investované peníze. Doporučuji.”

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
M.Jandera
5.10.2021
*
*
*
*
*

My jsme kontaktovali pobočku v Havlíčkově Brodě ohledně výměny všech našich oken za nová plastová. Objednávku s námi vyřídila paní Šindelářová, která byla velmi vstřícná a ochotně nám poradila. Jsme rádi, že vše proběhlo v domluveném termínu a montáž se nezdržela (hlavně s nadcházející zimou). Taky bychom chtěli pochválit montéry, kteří prováděli výměnu u nás doma. Byli velmi ohleduplní a celou dobu pracovali v respirátorech. Věříme, že okna budou dobře izolovat a že nám to pomůže ušetřit za vytápění.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
novotnymichal
21.9.2021
*
*
*
*
*

Dne 3.6. jsem si objednal a hned zaplatil malou boční zástěnu na lodžii viz. foto. Tento malý kus nebyla schopna firma vyrobit a dodat v termínu a přijeli mi ho namontovat až 9.9. 2021. Navíc měli přijet mezi 8 a 9 hodinou, cestou se jim porouchalo auto a přijeli až ve 13 hodin, čímž jsem si musel zbytečně vzít den dovolené.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 22.9.2021

Dobrý den, pane Novotný, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojeni. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

olgerda
17.9.2021
*
*
*
*
*

Po mailu zaslaném na vedení společnosti se moje záležitost vyjasnila a firma mi ihned poslala nový pasující zámek, který patřil k zakázce. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kolarova.bara
15.9.2021
*
*
*
*
*

U Světa oken jsme si nechali vyměnit plastová okna a vstupní dveře v našem domě. Obrátili jsme se na pobočku v Mělníce. Chceme poděkovat paní Choltové, která nám pomohla s výběrem a vždy s námi ochotně komunikovala. Další poděkování patří montérovi panu Landovi za pečlivé zasazení a také celkové začištění nových oken. Velmi opatrně postupoval také při demontáži, aby se co nejméně prášilo a nepoškodilo se vybavení místností. Navíc přišel přesně v domluvený čas a to se teď tak často nevidí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
klepacek.f
2.8.2021
*
*
*
*
*

Firma Svět Oken, ani skoro po dvou letech, nedodala ani nenamontovala zboží které je zaplacene. Reklamace dveří které vůbec netěsní, také nikdo neřeší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 3.8.2021

Dobrý den, pane Klepáčku, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojeni. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

kjasek
20.5.2021
*
*
*
*
*

Zakázka – montáž oken na chatě. U pobočky „Tábor“ jsem si nechal vyměnit okna na chatě (8 oken různé velikosti) Obavy, které jsem měl po zhlédnutí reportáže na Čt, se naštěstí nepotvrdily (jednalo se také o jinou pobočku) a vše proběhlo v naprostém pořádku. Při objednání mi vše bylo vysvětleno, jednání velice slušné a rychlé. Technik mi při zaměření ještě poradil jaká okna jsou pro chatu nejvhodnější ( a nebyly to ta nejdražší, jak by se dalo očekávat) a odvedl profesionální práci. Po podepsání smlouvy a vyrobení oken se mnou spojil technik a domluvili jsme den montáže. Samotná demontáž a montáž nových oken proběhla velice rychle a kvalitně. Montážní technici jednali velice slušně a ochotně. Firma „Šipon“ provedla zednické práce (díra s překladem v obvodové zdi pro nové okno, zazdění a začištění dvou otvorů po starých oknech, které jsme tam již nechtěli a začištění nových oken) rychle a kvalitně. Tuto pobočku mohu pro výměnu oken s klidným svědomím doporučit, ušetříte čas, nervy i peníze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
miruska01
12.2.2021
*
*
*
*
*

S firmou SVĚT OKEN s.r.o. a především s vedoucí pobočky v Děčíně, p. Göttlichovou jsme byli velice spokojeni. Nechali jsme zhotovit dvoje vchodové dveře. Byli jsme seznámeni s postupem od začátku do konce, k naší spokojenosti. Paní Jana nám velice pomohla s výběrem jako takovým. Dostali jsme k dispozici vzorníky a fotografie, rady k velikosti dveří, k našemu atypickému světlíku i něco navíc ze zkušeností ohledně velice slunného místa. Montáž proběhla bez problémů, tak jak stálo ve smlouvě a následné zapracování zedníkem také. Nakonec nás ještě potěšila sleva a teď už si jen užíváme krásně padnoucí dveře, více tepla a světla každý den.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
irena.karpenkova
17.12.2020
*
*
*
*
*

Vše nebylo dodáno v domluveném termínu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Jasenická 1254
  • Vsetín
  • 755 01
  • Areál Zbrojovky
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0011:00 11:3016:00
  • Út 7:0011:00 11:3016:00
  • St 7:0011:00 11:3016:00
  • Čt 7:0011:00 11:3016:00
  • 7:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo