Hodnocení firmy Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov

*
*
*
*
*
88 hodnocení
Jaroslav Fila
28.11.2018
*
*
*
*
*

Dovoluji si vás oslovit touto cestou, abych vám vyjádřil pochvalu. S přístupem paní na prodejně a jednáním po celou dobu, kdy jsme domlouvali vše na mé zakázce jsem byl nesmírně spokojený. Věnovala se mi maximálně, snažila se mi pomoci a vyhovět. Slíbená rychlá výroba nám nakonec vyšla, okna byla vyrobena za 5 týdnů a tento týden namontována. Velice děkuji všem za spolupráci a rychlost výroby oken.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kral.vacl
26.11.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, konečně jsem se dostal k napsání reference respektive zkušenosti s fa Svět oken s.r.o. S firmou jsem hodně korespondoval, ale nakonec jsem přes dohodnutí ceny (potud probíhalo vše ke spokojenosti) smlouvu nepodepsal. Důvod byl prostý a divím se, že se nikdo k tomuto problému, zde na stránkách, ještě nezmiňoval (alespoň jsem nedohledal). Zaslaná smlouva ze strany dodavatele, kterou jsem po dohodnutí ceny obdržel, nebyla v žádném případě Smlouvou o dílo (SoD), ale jen rozšířením obchodních podmínek. O jakékoliv změně v protinávrhu ke smlouvě se se mnou dodavatel v žádném případě nehodlal bavit. Po několika mailech a telefonátech jsem obdržel mail se zprávou, že pokud je jejich smlouva pro mne nepřijatelná mohu si nechat zakázku realizovat jiným dodavatelem. Musím říci, že jsem do odchodu na důchod pracoval celý život v investiční výstavbě. Posledních cca 20 let jsem měl na starosti realizaci staveb, kde jsem při uzavírání smluv velmi často stál jak na straně odběratele, tak na straně dodavatele, ale s takovým přístupem jsem se snad nesetkal. Rovněž bych si na straně dodavatele nikdy nedovolil takový mail napsat, hrozila by mi totiž hodinová výpověď, ze strany ředitele. Pravidlem vždy bylo, že zákazníci se neodmítají a o smlouvě se vždy jedná. Smlouva je totiž vždy dohoda dvou stran a jejím výsledkem musí být spokojenost jak na straně dodavatele, tak na straně odběratele. V protinávrhu se navíc jednalo většinou o drobnosti typu úprav k jednoznačnosti výkladu některých odstavců SoD. Zásadní snad bylo pouze požadavek zvýšení zádržného na 10% z celkové ceny díla do odstranění vad a nedodělků. To myslím není až tak moc i z ohledem na požadavek zaplacení 70% zálohy z ceny díla 2 měsíce před dodáním, což je pro fa docela slušná bezúročná půjčka, ale jinak se tomu říká provozní úvěr, který banka celkem slušně úročí. Rovněž jsem požadoval doplnit sankce za opožděný nástup na odstranění reklamací, abych měl záruku, že případné vady budou odstraněny a prodloužení zákonné 2 leté záruky. Nakonec chci ještě zmínit Obchodní podmínky dodavatele, které obecně nikdo při uzavírání smlouvy nečte. Doporučuji rozhodně přečíst, zejména část VIII odstavec e), kde je uvedeno o čem se strany dohodly. Po jeho přečtení, bude každému jasné, že objednatel nemá rozhodně šanci něco řešit soudní cestou. Závěrem tedy musím říci že fa rozhodně nedoporučuji Zakázku jsem objednal u jiného dodavatel a rozhodně toho nelitují. Cena se zvýšila jen minimálně, což bylo vykompenzováno bezproblémovým uzavřením SoD s dohodnutím na všech sporných bodech, pouze 30% zálohou 6 týdnů předem a 5-ti letou zárukou na dodané dílo. Samotná montáž byla provedena kvalitně v dohodnutém termínu. Václav Král

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 28.11.2018

Vážený pane Králi, je nám líto, že nejste spokojen s prací Světa oken, co se úprav znění Smlouvy o dílo týká. V případě, že zákazník nesouhlasí se zněním naší Smlouvy o dílo, snažíme se vždy hledat kompromisní řešení, vždy tak, aby její konečná podoba byla akceptovatelná stranou objednatele i zhotovitele. Požadavky na úpravy Smlouvy o dílo z Vaší strany bohužel výrazně měnily obsah celé smlouvy v mnoha bodech, na což nebylo možné z naší strany přistoupit a proto také jsme Vaše rozhodnutí realizovat s jinou firmou akceptovali. Děkujeme za Vaše pochopení, že na požadavky změny Smlouvy o dílo, pokud ty výrazně mění její obsah, není možné přistoupit. Petr M. za Svět oken.

21.11.2018
*
*
*
*
*

Zákaznik firmy. Musím vyjádřit nespokojenost s přístupoem této firmy k zákazníkovi.Po zaměření rolet a platbě předem ,došlo k výrobě rolet do oken.Rolety a montáž proběhly ke spokojenosti a profesionálním přístupem.Ovšem od takové firmy by člověk nečekal,že dostane polotovar kde si musí po namontování shánět dalšího odborníka na zapojení ROLET.Přitom by stačilo jenom málo aby firma nechala vyrobit odbočky pro napojení dalších motorů rolet,krycí lištu a zásuvku pro připojení a nemusela by se vymlouvat na to že nemá elektrikáře pro napojení výrobku.Myslím že profesionální přístup k zákazníkům firmě chybí.Jako zákazník firmu nedoporučují,dodají polotovar vyinkasují peníze předem a pak výrobek nezapojí hrůza a děs. Jiří Šálek Větrná 51 67172 Miroslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 23.11.2018

Vážený pane Šálku, je nám líto, že nejste spokojen s prací Světa oken, co se týká zapojení elektroinstalace . V každé nabídce, která je nedílnou součástí smlouvy, je vždy výslovně uvedeno, že nezapojujeme elektroinstalace. Taktéž je uvedeno, že cena elektroinstalaci nezahrnuje. Děkuji za pochopení, Petr M. za Svět oken

benesova.m
27.9.2018
*
*
*
*
*

Svět oken montoval u mých rodičů v Kolíně okna. Rodiče jsou dost nedůvěřiví a tak měli obavy, jak to celé dopadne, aby okna rozměrově seděly, protože co pak, když ty staré budou vysazené, aby doma nebyl moc nepořádek a zima atd. Montáž proběhla v termínu podle smlouvy a dělali ji dva bratři, práce jim šla pěkně od ruky a byla během pár hodin hotová. Naši si pochvalovali, že to byli profíci. Okna seděly bez problému. Takže já i rodiče jsme spokojení, že všechno proběhlo hladce, bez nějakých průtahů a problémů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Dagmar Hrádková
18.9.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, i já se řadím k velice nespokojeným zákazníkům a v tuto chvíli firmu NEDOPORUČUJU 22.6.2018 firma ode mne přijala platbu v plné výši na zasklení lodžie. Od samého začátku na této firmě, jsou jen problémy. Pobočku v našem městě jsem ani nenavštívila, protože v době, kdy jsme si s manželem vzali výstup z práce a dovolenou a měli jít podepsat smlouvu, kde na nás již měla čekat slečna, byla pobočka zřejmě z důvodu hezkého počasí uzavřená o dvě hodiny dřív. Smlouvy jsem tedy řešila přímo se Vsetínem, kde musím uznat, jsou slečny velice ochotné. Po zaplacení se rozjela lhůta osmi týdnu, v čemž tedy byl týden dovolené, což mi bylo vysvětleno v momentě, kdy jsem urgovala devátý týden firmu. Sami od sebe nemají potřebu komunikovat. Tak co, zaplaceno přeci mají. Termín montáže mi volala další týden, tedy týden již desátý s tím, že zasklení se namontuje 5.9 .2018 tedy týden jedenáctý. Byli jsme naštvaní, ale dobrá. Manžel si opět vzal dovolenou. Montéři přijeli a namontovali nám oplechování lodžie. To bylo vše, pak sepsali reklamační protokol s tím, že někdo udělal chybu a špatně vyměřil konstrukci. Vím, chyby se opravdu stávají. Monteři byli fajn chlapíci, ale to bohužel nemění nic na tom, že dnes je 18.9.2018 a já stále nemám žádné zprávy o tom, kdy konečně bude nainstalované zasklení. Reklamace ano běží, ale bohužel běží na něco, co vlastně ani nemám. Doufala jsem v nějakou vstřícnost, snad i kompenzaci ,například v podobě rychlé nápravy. Bohužel nic. Obávám se, že pokud nebudu firmu denně já kontaktovat, tak zasklení bude možná až v příštím roce na jaře, protože pokud teplota klesne na 5 stupňů, tak bohužel nelze montovat. Stálo nás to dovolenou v práci a navíc mám skladiště v pokojíku, o čemž firma ví. Zasklení se mi celé válí v bytě, krom jednoho malého, špatně nařezaného kousku, který je v reklamaci. Ráda bych své recenze změnila, ale v tuto chvíli jsem hodně zklamaná přístupem. Jen doufat Vám problém s touto firmou nevyřeší.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 19.9.2018

Dobrý den paní Hrádková, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojen. Bylo by možné od Vás získat doplňující informace k Vaší zakázce, abychom mohli situaci prověřit? Můžete nám tedy prosím sdělit číslo zakázky na email reklama@svet-oken.cz? Předem velmi děkujeme. Petr M. za Svět oken

Patrny S.
17.9.2018
*
*
*
*
*

Máme nových 8 oken, jsme spokojeni. Po novém roce jsme poptali několik firem, postupně dorazily nabídky, všechny přišly během týdne. Cenově některá firma ulítně, některá je podezřele levná. Svět oken byl někde uprostřed společně s ostatními firmami. Koukali jsme na recenze, na každou firmu najdete dobré i špatné. Něčemu se věřit dá, něčemu moc ne. Obešli jsme pár novostaveb v okolí a poptali se. Svět oken vyšel tak nějak nelépe, tak jsme ho vybrali. Pak už to šlo celkem rychle. Přijel technik, okna se zaměřila a podepsala se smlouva. Montáž proběhla asi 3 dny před smluvním termínem. Ovšem několik dní zpoždení by nás taky nerozhodilo. Okna slouží, vše se zdá v pořádku, nemáme důvod si stěžovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vojtech tomas
12.9.2018
*
*
*
*
*

Děkujeme Světu oken z pobočky Halíčkův Brod za výměnu oken v bytovce. Všichni už jsme starší, tak je to pro nás velká věc, strachovali jsme se, aby to dopadlo dobře a naštěstí vše bez problému.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Roman H.
27.8.2018
*
*
*
*
*

Dodání oken se zpozdilo o 4 týdny. Podepsána smlouva a zaplaceno 100% 30.5.2018. Ve smlouvě byla zohledněna i dovolená což by bylo na dodání cca do 8 týdnů. Montáž proběhla 21.8.2018. Přesný termín montáže se pak dozvíte pouze týden dopředu. Při výměně oken a dveří se neuklízí ani na hrubo. S lidmi, kteří nám okna přišli vyměňovat jsme byli jinak spokojení. Okna i dveře zatím vypadají v pořádku. Nález při výměně kratších lišt u dveří byl hned zaznamenán pracovníky do předávacího protokolu a pravděpodobně by měl být brzy napraven. Největší problém nastává když si od této firmy necháte zařídit kompletní výměnu oken i se začištěním. Firmou je vám vysvětleno, že základní smlouva je pouze na montáž oken a poté vám doporučí zedníka na smlouvu druhou na začištění oken a montáž vnitřních parapetů. Nevíme jak v jiném kraji, ale u nás byl na doporučení od Světa oken pan Pavel Starý z Cerhenic. Jedinou práci, kterou nám udělal, bylo nekvalitní zvětšení otvoru na koupelnové okno. Nedokázal zasekat do stěny správně překlad, který nyní vyčuhuje 1cm nad úroveň stěny což má být správně zapuštěno do stěny 1cm, aby se pak dal dozdít a začistit. Bylo velmi složité se s ním domluvit na termínech. Když už termín potvrdil, po 15 minutách čekání si dojednal jinou práci a odjel. (Zvonek nám nefungoval z důvodu vypojení od samotných pracovníku při vyměně oken. Nedokázal nám alespoň zavolat a věděl, že doma jsme). Poté jsme volali do světa oken, kde jsme chtěli probrat neustálé prodlužování celé zakázky. Pan Starý byl o tom obeznámen a začal se nám vysmívat a vymýšlet si různé příběhy. Přijel si už jen vyzvednout své věci a začištění si tak řešíme sami přes doporučeného zedníka z vesnice. Nový zedník na doporučení od známých se přišel podívat, co to bude obnášet a jen kroutil hlavou nad vykonanou prací a cenovou relací za kterou nám to p. Starý chtěl zhotovit. Z tohoto důvodu nemůžu tuto firmu doporučit, jelikož pozdní dodání a doporučený zedník na začištění oken bylo velkým zklamáním. Roman H.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 30.8.2018

Dobrý den pane Romane, jsme upřímně rádi, že jste spokojený se službami poskytnutými samotnou firmou Svět oken. K reklamaci naší práce, zde se budeme snažit, aby vzniklá reklamace byla odstraněna v co nejkratším termínu. Ke stížnosti na zedníka, s doporučovanou zednickou firmou jsme dosud neměli žádné problémy, právě proto jsme ji doporučili. Na základě Vaší stížnosti se celou záležitostí budeme intenzivně zabývat, aby se podobná situace neopakovala. Ohledně této reklamace, pokud není zednické zapravení součástí naší smlouvy o dílo, je nezbytné reklamaci zednického zapravení uplatnit přímo u pana Starého, se kterým jste se domlouval na rozsahu a ceně zednických prací. Děkuji a přeji pěkný den, Petr M. za Svět oken.

namisko
20.8.2018
*
*
*
*
*

Po 7 týdnech cekani na parapet, tak dosli namontovat, ale zjistili, že naměřili špatně, takže budeme čekat další měsíc na nové parapety. Vážně nechápem... takže dohromady na okna trvají 4 měsíce a ještě nejsou hotové. Bohužel jsme už všechno zaplatili. Aspoň doufám, že kvalita oken za to bude stát. Když jsme už zaplatili, myslím si, že nikde na světě to nedělají takovou dobu okna. A to ani nemluvím, o sítích na okna, které jsme zaplatili, ale ještě jsme o nich doteď neslyšeli...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov
Svět oken s.r.o. – váš spokojený a komfortní domov 23.8.2018

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a je nám líto, že nejste s prací Světa oken spokojen. Stěžujete si na špatně zaměřené parapety - hloubku parapetů jste si však výslovně zadával sám, neboť jste plánoval zateplení. Za to, jaká je ve skutečnosti hloubka zateplení, my bohužel nemůžeme. Co se týká délky dodání sítí na okna, to bylo to opět na přání zákazníka, tedy Vás. Sítě čekají k vyzvednutí na pobočce. Dále dle napsané recenze nabýváme dojmu, že na okna jste čekal 4 měsíce, termín montáže je řešen vždy dopředu smluvně - okna byly naopak namontovány ještě před smluvním termínem. Petr M. za Svět oken

...
18.4.2018
*
*
*
*
*

Minulý týden jsme navštívili pobočku ve Znojmě. Paní byla velice příjemná a ochotná nám se vším vyhovět a také poradit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Jasenická 1254
  • Vsetín
  • 755 01
  • areál Zbrojovky
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0011:00 11:3016:00
  • Út 7:0011:00 11:3016:00
  • St 7:0011:00 11:3016:00
  • Čt 7:0011:00 11:3016:00
  • 7:0013:00
  • Máme právě otevřeno

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo