Hodnocení firmy Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří

*
*
*
*
*
29 hodnocení
J.Dolansky
9.6.2020
*
*
*
*
*

Doporučuji! Profesionální jednání, prozákaznický přístup, precizní realizace. Kéž by takto fungovala každá česká firma.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
msteigerova
25.3.2020
*
*
*
*
*

Firma se mnou poměrně dlouho ochotně řešila mé specifické požadavky na velikost, tvar, barvu a polohu oken při rekonstrukci. Sami mě upozornili, že mnou vybraný profil se již dodává pouze jako recyklovaný a navrhli záměnu. Výrovky jsou kvalitní, osazení výplní dobré, cena byla spíše nižší. Příště bych si je vybrala znovu Zákaznice z Černošic

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hartl
2.2.2020
*
*
*
*
*

Firma Ryzí okna nám realizovala výměnu oken v celém domě (od sklepa po půdu, celkem 20 oken). Už od začátku jsme byly velmi spokojení s jednáním. Paní Fillová, která zpracovala nejednu předběžnou cenovou kalkulaci byla vždy velmi ochotná. Předběžná kalkulace byla do 48 hod. doručena a v porovnání s finální cenou velmi blízká. Samotná realizace byla náročná, jelikož se jednalo o celý dům. Instalace oken (vč. demontáže starých a začištění) byla hotová za necelé 4 dny. Naprosté spokojenosti s firmou Ryzí okna brání jen fakt, kdy jeden z pracovníků odcizil hodinky, které byly po celou dobu práce uloženy ve stolu překrytém plachtou. Ihned po zjištění krádeže jsme kontaktovali firmu, ale ta vše popřela s tím, že za své pracovníky ručí. Policie bohužel případ odložila, jelikož se jí nepodařilo zkontaktovat všechny zahraniční zaměstnance, které se na realizaci oken podíleli. Tímto upozorňuji na rizikové chování zaměstnanců této firmy. S pozdravem, Hartl

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří 3.2.2020

Dobrý den pane Hartle, Vaše ztráta hodinek nás velmi mrzí. Pracovníci, kteří u Vás byli, pracují u naší společnosti dlouhá léta a za celou dobu se nikdy nic neztratilo. Byli jsme rádi, že toto prošetřila i policie, taktéž s kladným závěrem ve vztahu k našim pracovníkům. Přeji at Vám nová okna slouží mnoho let, a věřím, že se pohřešované hodinky brzy najdou. S pozdravem a přáním poklidného dne, Adam Žák, jednatel společnosti RYZI DOMOV a.s.

DavidDavid
30.1.2020
*
*
*
*
*

MOHU JEN DOPORUČIT!!. Komunikace, dodání a montáž tak, jak jsme se domluvili. Byl to velký projekt, kde se jednalo o preciznost a správné dodržení technologických postupů. Kluci to zvládli na výbornou. V předchozích letech jsem se již s podobnými firmami setkal, ale nikdo mi nevyšel tak vstříc, jako firma RyzíDomov.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
Filip
30.1.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, firmu Ryzí okna mohu doporučit. Vše probíhalo již od nabídky, kterou mi cenila p.Hudcová vstřícně i přes mé občasné změny. Nebyl žádný problém např.při změně na úplně jiný typ profilu okna až po odstín okna. Následné zaměření s panem Votočkou- také bez problému. Montáž proběhla v domluveném termínu, montážníci udělali vše dle domluvy a ochotně mi vyšli vstříc s požadavky na provedení. Nemohu si stěžovat a vřele doporučuji s pozdravem Procházka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Petr P.
29.1.2020
*
*
*
*
*

Firmu Ryzí-okna můžu doporučit. Jako firma spolupracuji s touto firmou a vždy bez problémů , přijedou, zaměří, nacení a rázem objednají, technici namotují a vše proběhne rychle, pečlivě a bez závad. Ochotná a vstřícná komunikace doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Pavel D
27.1.2020
*
*
*
*
*

Před rokem u nás byla provedena komplet výměna oken na RD a nové fr. okno a za mě naprostá spokojenost. (Profil VEKA, 3-sklo). Celkem mě překvapily některé negativní recenze na moravskou část firmy, protože moje zkušebost je opačná a to dokonce i s všemi pracovníky, s kterými jsem něco řešil. Do firmy jsem se vždy dovolal na “první pokus” a musím říct, že při realizaci mi vedení i montážníci vyšli vstříc. (Např. Termín montáže, úprava kování na fr. oknu, více cenových nabídek, více způsobů montáže) Stejně tak montážníci byli příjemní a dalo se s nimi domluvit. Okna po roce dle mého názoru v pohodě - netáhne, doléhají, jsou rovná atp. a rozhodně působí kvalitněji než dřívěji kupovaná okna od jiné místní firmy (Oknostyl). Jinak nabídku jsem si nechal dělat i u firem Decro Bzenec a VPO Protivanov. Ryzi Okna vyšla cenově nejlépe (Nutno brát s rezervou: nesrovnávám vzhledem k nabídce firem totálně stejné profily)a v průměru měla rozhodně nejlepší dohledatelné recenze. Za mě dobrý :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
eldoradoo
18.1.2020
*
*
*
*
*

Firmu Ryzí okna mohu jen doporučit. Rychlé zaměření, ochotná a milá pracovnice, která realizovala nacenění oken a poradila s výběrem dekoru a dalšího příslušenství. Co se týče montáže, tak naprostá spokojenost, pracovníci přijeli dle domluveného času a jejich práce byla odvedena velmi precizně, obávali jsme se zničených obkladů a parapetů, ale vše "přežilo", dali si opravdu záležet. Za mě tedy skvělá práce a mohu jen doporučit dále. S pozdravem Malášková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
petvac
7.12.2019
*
*
*
*
*

Pro firmu Ryzí okna jsem se rozhodl na základě doporučení mého známého, kt. firma také plastová okna instalovala. Úvodní jednání proběhla s panem Novotným, který vše zaměřil a předložil velice kvalitně zpracovanou nabidku vč.solidni cenové kalkulace. Po odsouhlasení byl předběžné stanoven termín osazení nových oken. Tento byl dodržen, pracovníci provedli osazení nových oken kvalitně, stará okna odvezli a provedli po osazení oken úklid.Vzhledem k tomu, že byt byl dále kompletně rekonstruován, dohodl jsem se , že osazení žaluzií bude provedeno až po této rekonstrukci. I v tomto mi bylo vyhověno a žaluzie budou v nejbližší době firmou Ryzí okna osazeny, neboť rekonstrukce bytu je již provedena. V Brně 7.12.2019. Ing.Petr Václavek, Vídeňská 37, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
lukasmacat
6.12.2019
*
*
*
*
*

S firmou Ryzi domov jsem velmi spokojen vzhledem k celkovému průběhu, od nabídky až po samotnou výměnu. Tato firma nám byla doporučena známými a já mohu také jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Přidat hodnocení
  • Janovského 921/45
  • Praha 7 - Holešovice
  • 170 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo