Hodnocení firmy Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří

*
*
*
*
*
29 hodnocení
Hartl
2.2.2020
*
*
*
*
*

Firma Ryzí okna nám realizovala výměnu oken v celém domě (od sklepa po půdu, celkem 20 oken). Už od začátku jsme byly velmi spokojení s jednáním. Paní Fillová, která zpracovala nejednu předběžnou cenovou kalkulaci byla vždy velmi ochotná. Předběžná kalkulace byla do 48 hod. doručena a v porovnání s finální cenou velmi blízká. Samotná realizace byla náročná, jelikož se jednalo o celý dům. Instalace oken (vč. demontáže starých a začištění) byla hotová za necelé 4 dny. Naprosté spokojenosti s firmou Ryzí okna brání jen fakt, kdy jeden z pracovníků odcizil hodinky, které byly po celou dobu práce uloženy ve stolu překrytém plachtou. Ihned po zjištění krádeže jsme kontaktovali firmu, ale ta vše popřela s tím, že za své pracovníky ručí. Policie bohužel případ odložila, jelikož se jí nepodařilo zkontaktovat všechny zahraniční zaměstnance, které se na realizaci oken podíleli. Tímto upozorňuji na rizikové chování zaměstnanců této firmy. S pozdravem, Hartl

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří 3.2.2020

Dobrý den pane Hartle, Vaše ztráta hodinek nás velmi mrzí. Pracovníci, kteří u Vás byli, pracují u naší společnosti dlouhá léta a za celou dobu se nikdy nic neztratilo. Byli jsme rádi, že toto prošetřila i policie, taktéž s kladným závěrem ve vztahu k našim pracovníkům. Přeji at Vám nová okna slouží mnoho let, a věřím, že se pohřešované hodinky brzy najdou. S pozdravem a přáním poklidného dne, Adam Žák, jednatel společnosti RYZI DOMOV a.s.

DavidDavid
30.1.2020
*
*
*
*
*

MOHU JEN DOPORUČIT!!. Komunikace, dodání a montáž tak, jak jsme se domluvili. Byl to velký projekt, kde se jednalo o preciznost a správné dodržení technologických postupů. Kluci to zvládli na výbornou. V předchozích letech jsem se již s podobnými firmami setkal, ale nikdo mi nevyšel tak vstříc, jako firma RyzíDomov.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Filip
30.1.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den, firmu Ryzí okna mohu doporučit. Vše probíhalo již od nabídky, kterou mi cenila p.Hudcová vstřícně i přes mé občasné změny. Nebyl žádný problém např.při změně na úplně jiný typ profilu okna až po odstín okna. Následné zaměření s panem Votočkou- také bez problému. Montáž proběhla v domluveném termínu, montážníci udělali vše dle domluvy a ochotně mi vyšli vstříc s požadavky na provedení. Nemohu si stěžovat a vřele doporučuji s pozdravem Procházka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petr P.
29.1.2020
*
*
*
*
*

Firmu Ryzí-okna můžu doporučit. Jako firma spolupracuji s touto firmou a vždy bez problémů , přijedou, zaměří, nacení a rázem objednají, technici namotují a vše proběhne rychle, pečlivě a bez závad. Ochotná a vstřícná komunikace doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel D
27.1.2020
*
*
*
*
*

Před rokem u nás byla provedena komplet výměna oken na RD a nové fr. okno a za mě naprostá spokojenost. (Profil VEKA, 3-sklo). Celkem mě překvapily některé negativní recenze na moravskou část firmy, protože moje zkušebost je opačná a to dokonce i s všemi pracovníky, s kterými jsem něco řešil. Do firmy jsem se vždy dovolal na “první pokus” a musím říct, že při realizaci mi vedení i montážníci vyšli vstříc. (Např. Termín montáže, úprava kování na fr. oknu, více cenových nabídek, více způsobů montáže) Stejně tak montážníci byli příjemní a dalo se s nimi domluvit. Okna po roce dle mého názoru v pohodě - netáhne, doléhají, jsou rovná atp. a rozhodně působí kvalitněji než dřívěji kupovaná okna od jiné místní firmy (Oknostyl). Jinak nabídku jsem si nechal dělat i u firem Decro Bzenec a VPO Protivanov. Ryzi Okna vyšla cenově nejlépe (Nutno brát s rezervou: nesrovnávám vzhledem k nabídce firem totálně stejné profily)a v průměru měla rozhodně nejlepší dohledatelné recenze. Za mě dobrý :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eldoradoo
18.1.2020
*
*
*
*
*

Firmu Ryzí okna mohu jen doporučit. Rychlé zaměření, ochotná a milá pracovnice, která realizovala nacenění oken a poradila s výběrem dekoru a dalšího příslušenství. Co se týče montáže, tak naprostá spokojenost, pracovníci přijeli dle domluveného času a jejich práce byla odvedena velmi precizně, obávali jsme se zničených obkladů a parapetů, ale vše "přežilo", dali si opravdu záležet. Za mě tedy skvělá práce a mohu jen doporučit dále. S pozdravem Malášková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petvac
7.12.2019
*
*
*
*
*

Pro firmu Ryzí okna jsem se rozhodl na základě doporučení mého známého, kt. firma také plastová okna instalovala. Úvodní jednání proběhla s panem Novotným, který vše zaměřil a předložil velice kvalitně zpracovanou nabidku vč.solidni cenové kalkulace. Po odsouhlasení byl předběžné stanoven termín osazení nových oken. Tento byl dodržen, pracovníci provedli osazení nových oken kvalitně, stará okna odvezli a provedli po osazení oken úklid.Vzhledem k tomu, že byt byl dále kompletně rekonstruován, dohodl jsem se , že osazení žaluzií bude provedeno až po této rekonstrukci. I v tomto mi bylo vyhověno a žaluzie budou v nejbližší době firmou Ryzí okna osazeny, neboť rekonstrukce bytu je již provedena. V Brně 7.12.2019. Ing.Petr Václavek, Vídeňská 37, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lukasmacat
6.12.2019
*
*
*
*
*

S firmou Ryzi domov jsem velmi spokojen vzhledem k celkovému průběhu, od nabídky až po samotnou výměnu. Tato firma nám byla doporučena známými a já mohu také jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Honza
11.11.2019
*
*
*
*
*

Potvrzuji hodnocení dragusi a Milan.bitnar. Moravská část. Okna jsou dobré kvality, montáž je špatně.Budu hodnotit moji zkušenost - novostavba. Okna leží na pene, nejsou podložená, jsou že kriva a neustále pracuji. Vstupní dveře nejdou zamykat, po seřízení jdou zamykat ale táhne přes ně vzduch, je tam fuga asi centimetr. Přes balkonové dveře do konce za deště zatekalo do domu. Přístup montazniku a hlavně vedení firmy je katastrofální. Prostě k nám pošlou dělníky (jednou dokonce přijela parta, kde jeden borec byl opilý), pokud jde o dveře nejmíň stokrát prevrtaji zámek, v pantech je ohybaji, brousí jazýček.. Napíše se zápis ze je to křivé namontovany ať to řešíme s panem Žákem (ten samozřejmě neodpovídá). Teď novinka v pondělí řeknou že v v patek v 16 00 přijedou a prostě nepřijdou, po volání se pořád někdo odkazuje na někoho - hrůza. Dejte si pozor na tuto firmu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří 11.11.2019

Dobrý den Honzo,   Vaše negativní recenze nás velmi mrzí. Rád bych celou situaci prověřil, bohužel nemám od Vás žádné kontaktní ani identifikační údaje, na základě kterých by bylo možné blíže identifikovat Vaši zakázku. Níže uvádím své kontaktní údaje a poprosím Vás o zaslání čísla smlouvy o dílo + telefonický kontakt na Vás. Spojím se s Vámi telefonicky a celou věc společně prošetříme. Pokud z naší strany skutečně došlo k pochybení, osobně s Vámi celou věc dořeším.   S pozdravem a přáním poklidného dne,   Adam Žák jednatel společnosti RYZÍ DOMOV a.s. tel.: +420 212 241 414 e-mail: adam.zak@ryzi-okna.cz .

dragusa
11.11.2019
*
*
*
*
*

S firmou Ryzí okna jsem velice nespokojená, hlavně tedy s Brněnskou pobočkou a jejich týmem. Prováděli u nás montáž loni na jaře. Okna jsou namontovaná zekřiva, což má dopad do funkce.Proběhlo u nás několik oprav, bohužel většina z nich opakovaně protože montéři nejsou schopni dát okna a dveře dohromady,něco je neopravitelné. Co se týče servisu tak v poslední době vůbec nefungují, domluvíme se na termín oni nepřijedou ani nezavolají aby se omluvili. To se stalo už 4x po sobě! Totální nespolehlivost a neodbornost montérů. Vyčerpáno spoustu dnů dovolené kvůli opravám oken, zbytečně. Náhrada za ušlí čas a neopravitelné prvky žádná.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří
Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří 11.11.2019

Dobrý den dragusa,   Vaše negativní recenze nás velmi mrzí. Rád bych celou situaci prověřil, bohužel nemám od Vás žádné kontaktní ani identifikační údaje, ani jméno, na základě kterých by bylo možné blíže identifikovat Vaši zakázku. Níže uvádím své kontaktní údaje a poprosím Vás o zaslání čísla smlouvy o dílo + telefonický kontakt na Vás. Spojím se s Vámi telefonicky a celou věc společně prošetříme. Pokud z naší strany skutečně došlo k pochybení, osobně s Vámi celou věc dořeším.   S pozdravem a přáním poklidného dne,   Adam Žák jednatel společnosti RYZÍ DOMOV a.s. tel.: +420 212 241 414 e-mail: adam.zak@ryzi-okna.cz .

Přidat hodnocení
  • Janovského 921/45, 17000 Praha 7 - Holešovice

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Máme právě otevřeno

  • Brno: Po-Pá 8:00-17:00 Praha: Po telefonické domluvě.!

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo