Hodnocení firmy Ryzí Domov - Ryzí okna - výroba oken a dveří

*
*
*
*
*
41 hodnocení
milan.bitnar
24.8.2017
*
*
*
*
*

Jsem hodně zklamán jak kvalitou oken a hlavně s montážníky od paní Mužíkové,kteří předvedli velmi neodbornou práci.Okna byla reklamována odhadem 20 závad do dnes neopraveno.Komunikovat musím sám,ale většinou mě pan Žák neodpovídá. Příklad cca před 14 dny jsem mu psal odpověď žádná nedoporučuji Milan.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano14 ne5
marcela.radousova
24.5.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, chtěla bych poděkovat Vašim montážníkům, včera u nás instalovali okna a vše proběhlo bez větších obtíží. Škoda, že jsme na Vás nenarazili dřív! Ještě jedou děkujeme, Marcela Radoušová s rodinkou :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne13
Veronika
24.2.2017
*
*
*
*
*

I já mohu firmu RYZI DOMOV ohodnotit kladne. Firmu jsem oslovila na internetu. Ozvali se mi ihned. Technik prijel okna změřit. Výroba proběhla v termínu a bez problémů jsme se domluvili na realizaci výměny. Řemeslníci odvedli dobrou práci a vše proběhlo dle mého očekávání. Zatím nemohu hodnotit kvalitu oken, ale jinak doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne8
Procházková, Brno
24.9.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den, se společností RYZÍ DOMOV, konkr. s panem Adamem Žákem, jsme spolupracovali dvakrát. Po první dobré zkušenosti, jsme se na pana Žáka znovu rádi obrátili a opět se nezklamali. Jednání je vždy velmi příjemné a vstřícné, komunikace rychlá a věcná. Vše, co je sjednáno, je do posledního detailu dodrženo - termín, kvalita, cena. Rovněž přístup řemeslníků hodnotíme velmi kladně - přístup, profesionalita, odbornost i zcela normální slušný lidský přístup. Při řešení otázek a realizace zakázek týkajících se oken a dveří jedině s panem Žákem :-) Jedna taková už se opět blíží, takže se těšíme na spolupráci. Procházková, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne7
vtrunda
17.6.2016
*
*
*
*
*

Zdravím, taky jsem si nechal dělat okna a musím chválit RYZÍ DOMOV. Jednání firmy perfektní, řemeslníci šikovní a rychlí. Ze strany firmy se sice při dodaní oken stalo nedopatření, ale vše se v pohodě a bez průtahů vyřešilo. Všichni zaměstnanci si zaslouží pochvalu. Mohu jen doporučit. V. Trunda

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne8
stanprag
15.6.2016
*
*
*
*
*

Děkujeme celému kolektivu pracovníků firmy RYZÍ DOMOV,zejména panu Adamu Žákovi,paní Mužíkové a pánům,kteří nám okna montovali, za příjemné jednání a vzornou, bezchybnou práci,které opravdu rozumí. Jsme rádi,že jsme si výměnu oken objednali právě u této firmy. Ještě jednou Vám všem moc děkujeme. Manž. Staňkovi, Praha 4

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
libus6
30.1.2016
*
*
*
*
*

Náš veliký dík patří firmě RYZÍ DOMOV a.s a celému kolektivu.Paní Maděričová u které jsme okna objednávali byla moc příjemná a milá a také pán který byl okna zaměřit a pánové kteří nám okna montovali ,jsou to všichni profíci na svém místě a super lidičky ,kteří odvedli skvělou práci né na 100% ale na 200 %.Kéž by takových firem bylo více.Ještě jednou Vám všem moc děkujeme a všem doporučujeme. Libuše a Václav Veselých Kladno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne2
niki229
23.7.2015
*
*
*
*
*

Máme nová okna od firmy Ryzí okna. Chtěli zálohu 70% což nám přišlo moc a to bylo asi jediné co se mi na jejich nabídce nelíbilo, ale šli jsme do toho a nelitujeme. Dokonce jim výroba oken trvala asi jen měsíc. Takže kdo váhá nemusí :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne8
carlos1975
11.7.2015
*
*
*
*
*

Nová okna máme od firmy Ryzí domov a. s. Všechno dopadlo tak jak jsme si přáli a nemáme jim co vytknout, profesionální přístup, kvalitně odvedená práce. Určitě je doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
milenanovotna
30.6.2015
*
*
*
*
*

Tuto firmu můžu doporučit. S okny jsem velmi spokojená, v zimě byl poznat opravdu velký rozdíl v topení než jsme byli zvyklí u předchozích oken. Nemám co vytknout, dobrá kvalita za dobré peníze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Přidat hodnocení
  • Janovského 921/45
  • Praha 7 - Holešovice
  • 170 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo