Hodnocení firmy BILLA, spol. s r. o.

*
*
*
*
*
14 hodnocení
skocdopolejinofefa
17.7.2020
*
*
*
*
*

V prodejně v Benešově se pletou prodavačky na place, když v pracovní době přerovnávají zboží v regálech a dávají zboží s kratší dobou spotřeby dopředu a to s delší dobou spotřeb dozadu. Blokují úzké uličky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Tomas
22.3.2020
*
*
*
*
*

Billa Moravské Budějovice Dnes jsem byl na nákupu, vzal jsem i sebou matku, která bydlí vedle. Paní prodavačka stála u dveří a odmítla nás pustit dovnitř, slušně jsem jí vysvětlil, že máme každý svojí domácnost a že každá domácnost má zvoleného jednoho člena, který chodí nakupovat, tudíž dvě domácnost = dva nakupující lidé (měli jsme každý svůj košík). Paní prodavačka začala být ještě více nepříjemná a začala s výhružkama policie. Chápu, že s pandemií koronavir COVID-19 těžká situace, ale slušnost k zákazníkům by měla být vždy! A přijde mi nevhodné aby se paní prodavačka chlubila před kolegyněmi, že jí to naplňuje, když může "buzerovat" lidi. Opravdu přehnané. Ale když o chvíli později přijely 3. pánové v jednom autě a šli všichni společně do prodejny bez košíků, tak neřekla půl slova? Zaujatost nebo jen nevhodné chování k některým nakupujícím? Další věc nedoplněné pečivo, chybějící cenovky u piva. Pokud mi bychom měli podle paní prodavačky platit pokutu, tak ale za chybějící cenovky je také pokuta a né malá. Kdybych měl stejné chování jako paní prodavačka, tak to pošlu na tzv. čojku sám dělám marketing delší dobu a vím, že za tohle také není malá pokuta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zákazník
12.3.2020
*
*
*
*
*

Billa Hradec Králové třída Edvarda Beneše,no jedním slovem hrůza,neochotné prodavačky,zboží musíte hlídat, dají slevu na zboží a na účtence je jiná cena,a to není poprvé,věčně hlídat účtenky, namarkované zboží které jste si nezakoupil,a potom se dohadujte....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Fredy.23
17.2.2020
*
*
*
*
*

Nehorázná drzost... zákazník si zakoupí zboží... a chtějí po něm aby to buď 2x zaplatil nebo aby vrátil zboží... měly by se stydět za to že okrádají své zákazníky... človek je pak akorát naštvaný a o této obchodní síti pak pochybuje... Billa Mladá Boleslav v Bondy centru

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vasek986
7.9.2019
*
*
*
*
*

V BILLE v prodejně Vinoř Mladoboleslavská je neskutečný nepořádek špína, sociální zařízení WC hnus prostory kolem špína, nádobí neumyté vedoucí nedokáže jedna s lidmi propouští zaměstnance a nemá náhradu a tím přetěžuje zbylí zaměstnance kteří to stejně nemůžou stihnout. Zboží na paletách venku na sluníčku zboží v akci je nedostatek cukr moučka není měsíc. Za bývalého vedení panem Trnkou bylo vše v pořádku dokázal všechno zajistit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vasek986
12.2.2019
*
*
*
*
*

V Bille Mladoboleslavská neskutečný bordel na prodejně všude palety se zbožím košíky s krabicemi uličkami se nedá ani projet zboží v akci není po celou dobu bordel v cenovkách hlavně lahůdky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
PV
28.9.2018
*
*
*
*
*

Billa (konkrétně v OC Krakov) se hodně zhoršila, konkrétně ovoce a zelenina opravdu hrůza - natlučené, přezrálé, plesnivé, lítají jim tam kolem toho mušky, okurka "naše bio" bez chuti, prostě hnus.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
KJ
13.9.2018
*
*
*
*
*

Billa v obchodním centru Krakov katastrofa! Člověk si tam nemůže prohlédnout ani víno zdůraznuji prohlédnout nesahat a odejít bez něj ovšem s jiným nákupem. Za pokladnou mě zastaví jaký si ukrajinec a říká ať mu ukážu tašku já se ptám proč bych to měla dělat? Koukala jsem na chlast tak ať mu ji ukážu neměla jsem čas se s ním dohadovat,tak jsem mu jí ukázala abych mohla odejít. Takže milí lidé v Krakově nekoukejte na alkoholu jestli si ho nebudete kupovat jinak je možné že vás čeká tato nepříjemná situace jako mě. Člověk si pak za pokladnou připadat jak nějaký zloděj neuvěřitelný!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
K.G
15.7.2018
*
*
*
*
*

Kvalita ovoce se velmi zhoršila... Nejvíce mi vadí oddělení lahudek. Přijdete, zeptají se co to bude a pak veškerá pozornost patří dalšímu člověku co tam pracuje. Což to by mi tak nevadilo, ale když mezi sebou vedou rozhovor před zákazníky typu: “já za nim přijdu a rozbijumu držku” pak padají ostrá slova to je čů..., píč..., krá..., no proste strašný. A to za mnou ve frontě stojí paní a kouká na ne a nestačí se divit co si to vůbec dovoluji se takhle chovat a ještě k tomu před zákazníky! Přijde slečna za pult nejspíš byla na cigarete venku a ani si neuměje ruce, smrdí od kouře a jde obsluhovat zákazníky. Mají sice rukavice, ale jde vydet ze základní pracovní hygienu tu nedodržují!!! Připadajími ty zaměstnanci jako bývali trestanci co pustili z basy!! Potetovany od hlavy až k patě samima nesmyslama... Vůbec nejsou milí a ani ochotni!! O nic lepší to není ani na pokladnách. Pokladní se začnou před zákazníky hádat, dohadovat.... Obsluhují a otáčejí se na sebe vybavují se. Ať se baví, ale ne když obsluhují zákazníky. Pracovní morálka tu upadá! Vidím ze by tu mohl pracovat úplně každý. Na další nákupy plánují změnit prodejnu... I když to mám kousek. Sama sem pracovala jako prodavačka a tohle chování bych si nikdy nedovolila! Pan/í vedoucí by si měl lépe zaskolit své zaměstnance co se tyče chování před zákazníky! Praha Pruhonice

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
kopretinka
2.2.2018
*
*
*
*
*

Kvalita ovoce a zeleniny strašná! Často plesnivé! Dokonce i předražená bio jablka na tácku, doma rozbalíte a ve spodu hnijou, u bubáků plíseň, 4 kusy za 55 Kč. Fuj! Mandarinky v síťce téměř všechny jsem musela vyhodit! Ačkoli mám Billu po ruce, raději si zajedu dál do jiného obchodu. Sem už ne!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Modletice 67
  • 251 01 Modletice
  • Sídlo společnosti
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0016:30
  • Út 9:0016:30
  • St 9:0016:30
  • Čt 9:0016:30
  • 9:0016:30
  • Máme právě otevřeno

  • Infolinka - v tyto časy ZDARMA!

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo