Hodnocení firmy MVDr. Jitka Drozdová

*
*
*
*
*
8 hodnocení
peta.neli
30.7.2018
*
*
*
*
*

Příjemná paní, ale pozor u malých hlodavců. Já jsem k ní šla s morčátkem, protože byla hubenoučká, nejedla, skoro nepila (takže jsme ji museli dokrmovat sami) pořád jenom ležela a nekakala. To vše jsem paní veterinářce řekla. Ona potom si ji prohlédla, ostříhala jí drápky -(i když to nebylo vůbec třeba) a poté oznámila, že je vše v pořádku. Mě se to nezdálo a tak jsem šla ještě k jinému zvěrolékaři v Lobzích. Tam mi zdělili, že morče v pořádku rozhodně není a přímo trpěla.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marketaskalova
14.5.2018
*
*
*
*
*

Teď už je díky paní doktorce Drozdové spokojená. Děkujeme.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kantor
11.10.2017
*
*
*
*
*

Nejlepší paní doktorka pro všechny naše kočky. Před cca 7 lety úspěšně provedla zákrok u jedné kočky, loni zachránila doslova za 5 minut dvanáct poměrně složitou operací kočku Čertinku. Mezi tím mnohokrát pomohla, doporučila, poradila na té nejprofesionálnější úrovni. Děkuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robali
3.12.2015
*
*
*
*
*

Musím ohodnotit samými hvězdičkami. Chodíme s několika kočičkami k paní doktorce už pár let, prvního kocourka nám na této veterině zachránili, ačkoli na jiné chtěli utratit, tam to bylo "prý" neléčitelné. Nemůžu uvěřit, že by někdo byl s p. doktorkou tak nespokojen.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marie-mottlova
13.9.2015
*
*
*
*
*

mam pani doktorku rada,, a moje zvirata take,,, co řici lepsiho? diky že JE ..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kristyna-Gotthardtova
7.9.2015
*
*
*
*
*

Je to uplně na hovno doktorka , díky ní má náš kocour v břiše nádory , zvetsený játra atd ... rikala ze to snad bude v pohodě atd... kocourr furt ubiral na váze tak jsme tam k ní šli a mela dovolenou šli jsme k jinému a ten nám řekl ze ma v břiše nádory , játra chcené žloutenkou .. rozkopat tý doktorce držku protoze kdyz si nevi rady tak at nas posle jinam a ne rict snad to bude v pohode ... za me uz nikdy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
zdenka1502
20.4.2015
*
*
*
*
*

MVDr. Drozdová je člověk na svém místě. Oceňuji nejen odbornou stránku, ale i její lidský přístup. Do této ordinace jsem chodila nejdříve se svým pejskem, nyní již 10 let s kočičkou. Paní doktorka nám pomáhá nejen při zdravotních potížích nebo pravidelném očkování. Je ochotna pomoci i při udržování srsti mojí dlouhosrsté kočky Micky. Za to jí patří velké díky. Zdeňka Nová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
ulcova.martina
2.10.2014
*
*
*
*
*

Zatím nemohu hodnotit,neboť se k Vám teprve s pejskem chystám,ale věřím,že budu moc spokojena.Protože veterina,kam chodím je nevyhovující a na Vás jsem slyšela výborné hodnocení.Těším se,že se o tom přesvědčím sama.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Bolevecká náves 16/22
  • Plzeň - Bolevec
  • 323 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0010:00 14:3018:00
  • Út 8:0010:00 14:3018:00
  • St 8:0010:00 14:3018:00
  • Čt 8:0010:00 14:3018:00
  • 8:0010:00 14:3018:00
  • So 8:0010:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo