Hodnocení firmy Astrolog Jiří Kubík

*
*
*
*
*
53 hodnocení
alexandra.satrova
5.10.2021
*
*
*
*
*

Pana Kubíka vřele doporučuji! Překvapil mě jak profesionálním, tak lidským přístupem. Každá konzultace mi otevřela oči a pomohla se zorientovat ve vlastním životě. Popis osobností a situací dokonale sedí. Opravdu doporučuji každému, nebudete litovat! :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
vero.jonasova
17.9.2021
*
*
*
*
*

Velmi dobrý astrolog, odhadl neuvěřitelné věci v mím životě a zcela přesně a včas mě upozornil na krizi a problémy ve vztahu, které jsem dlouho přehlížela. Doporučuju!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
carz
15.9.2021
*
*
*
*
*

Pan doktor Kubík je z hlediska astrologie skutečný odborník a předně, co se podání výkladu týče. Poskytované výklady mají reálný a hluboký znalostní základ z oboru astrologie a nadto dokáže brilantně propojit skutečnou situaci klienta s tím, co z hlediska astrologie ví. Doposud nemám s nikým podobným tak dobrou zkušenost. Navíc, pokud jste racionálně uvažující typ, velmi doporučuji obrátit se právě na p. Kubíka. Stručně shrnuto: kvalitní a komplexní znalosti souvislý a systematický výklad = absolutní podpora klienta.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
vjakubikova
12.8.2021
*
*
*
*
*

Celý život jsem nemohla otěhotnět z neznámé příčiny a pan Jiří Kubík mi na podzim loňského roku vyčetl z postavení planet, že letos je velká šance, že otěhotním, nebo porodím dítě, že to tam jasně vidí říkal. A skutečně jsem minulý měsíc v 41 letech poprvé otěhotněla a hned jsem si na něho vzpomněla. Jinak i vše ostatní co mi řekl sedělo.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
iltulipanogiallo
8.2.2021
*
*
*
*
*

Před pár dny jsem se poprvé setkala s astrologií, hvězdami a hlavně s "hvězdným tlumočníkem Jirkou", kterému bych tímto chtěla moc poděkovat. Jsem docela pragmatická a novinové články o horoskopech ve mě důvěru nevzbuzují. Měla jsem ale skvělé doporučení, tak jsem se rozhodla to zkusit. Od konzultace jsem neměla žádná očekávání, netušila jak bude probíhat. O to víc mě "dostala" v tom nejlepším slova smyslu. Jirka je především skvělý psycholog, posluchač a rádce, umí věci jasně pojmenovat a je vtipnej. Po celou dobu jsem měla pocit, že trávím čas s kamarádem, který mě roky zná, a který mi ukazuje možné cesty dalšího směřování. Objasnil mi co a jak mě ovlivňovalo a formovalo, když jsem byla děcko a co mě ovlivňuje dodnes. Uvědomila jsem si díky němu proč se věci dějí tak, jak se dějí a ukázal mi cesty, kterými je možno se dát. A za to vše moc díky, Jirko, Markéta

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano19 ne0
benackova.maruska
23.12.2020
*
*
*
*
*

Musím velmi poděkovat za úžasný a pravdivý výklad horoskopu pana Kubíka. Mám velmi složité životní období a pan Kubík mi poradil a dodal odvahy k dalším krokům. Je velmi empatický, srozumitelně vše vysvětlí. Vše , co v horoskopech vidí, přesně sedí nejen na mě, ale i na všechny členy mé rodiny, vše do sebe zapadá. Je to až s podivem, jak hvězdy určují nás samotné. Pochopila jsem samu sebe, co se ve mně odehrává, pan Kubík mi poradil, jak na sobě pracovat a jak to změnit. Konzultace byla velmi příjemná, přínosná a velmi mi pomohla, proto vřele doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano15 ne0
Hajlichovaromana
30.7.2020
*
*
*
*
*

Skvělý a přehledný výklad. Velmi doporučuji. Pan Kubík má velkou empatii a událostem, které v horoskopu vidí , dává trefné pojmenování. Neudělala bych už závažný krok ve svém životě bez konzultace s panem Kubíkem. Velmi mu děkuji např. za vybraný vhodný termín k důležité zkoušce- byla úspěšná . Jeho videa na kanálu YT jsou velmi obohacující. Z prognózy korona viru pro ČR , kterou si lze datumově ověřit, úplně mrazí, jak je přesná . Velmi doporučuji a děkuji . Romana Hajlichová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne1
Hajlichovaromana
23.7.2020
*
*
*
*
*

Úžasný výklad už opakovaně se mi potvrdilo- pan Kubík dokáže vypočítat vhodný termín k důležitým zkouškám . Jeho výklad je srozumitelný a plný empatie. Ovšem také velmi přesným . Jeho přednášky jsou obohacující - velmi vzdělaný pán . Já moc děkuji opět za skvělý výklad .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne0
alize10
22.7.2020
*
*
*
*
*

Vřele doporučuji👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne1
Marie Košťál Bernátová
27.4.2020
*
*
*
*
*

Pana Kubika mohu za sebe jen doporucit. Moji optikou videno - moc se mi libi pristup, jak sdeluje nase vnitřní nastavení, a k tomu priklada moznosti, jak muzeme z konstelaci realne neco pochopit a vytezit. Proto chapu, ze pro ty, kteri chteji jasne a presne "cteni budoucnosti" podle nejake sablony, bude vyklad pana Kubika zrejme zklamanim. Kazdy clovek je original a me se moc libi, ze pan Kubik z toho vychazi a neříká vse podle poradi a nezahlti vas informacemi, ktere v tuhle chvili sice jsou pravda, ale nejsou aktualni. Zabyva se opravdu aktualnimi tematy a hlavnimi tematy zivota. Nahlizi na horoskop jako na celek a ta "bolava" temata krasne propoji s realitou. Ano, verim ze nekteri, i kdyz jich ocividne moc neni, nemusi byt spokojeni. Nicmene otazka je, co od vykladu ocekavate. Pokud Vam jde o to, porozumnet svemu nitru v souvislosti s událostmi, ktere se Vam staly, nebo deji, pak jste na spravne adrese. Za me pecka :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano18 ne0
Přidat hodnocení
  • Sokolovská 1110/88
  • Plzeň - Bolevec
  • 323 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo