Hodnocení firmy Astrolog Jiří Kubík

*
*
*
*
*
41 hodnocení
Hajlichovaromana
29.2.2020
*
*
*
*
*

Úžasný a pravdivý výklad plný empatie a pochopení . Pan Kubík je velmi vstřícný - mohu doporučit - budete spokojení 👍🏻👍🏻👍🏻

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Alena K.
19.2.2020
*
*
*
*
*

Jiří Kubík-astrolog badatel,velmi empatický člověk který do výkladu nezapojuje své ego,ale znalosti ,schopnost analýzy a touhu po poznání.Doporučuji. Alena Kojdlova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Gabriela
14.2.2020
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost, mužu doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Monika
6.2.2020
*
*
*
*
*

P. Kubik i po vykladu pred 4 ety odpovida a rychle! na dotazy. Rada se k nemu vracim 😊 dekuji moc

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
602311674
26.11.2019
*
*
*
*
*

Konečně pravdivý horoskop, který mě dostal. Všechno ryze, tak jak to opravdu je . Nikdy bych nevěřila, co všechno se nechá z horoskopu vyčíst- poklona a velké díky, pane Kubíku. Všem doporučuji - děkuji Romana Hajlichová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
anelezanna
26.11.2019
*
*
*
*
*

Pan Kubík je skvělý astrolog a úžasný lektor astrologie..Velmi vnímavý,empatický,přátelský a s obrovským darem řeči, že i člověk který astrologii nerozumí, bude schopný se orientovat ve výkladu... Dokáže z horoskopu vyčíst profil člověka přesně tak jak je a tím pomůže i nasměrovat a pochopit souvislosti. Velká přesnost výkladu.. Určitě vřele doporučuji 👌

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Barbora
10.11.2019
*
*
*
*
*

Pan Kubík je vynikakuci astrolog, ma velmi ludsky a chapavy pristup k cloveku. Prebrali sme niekolko horoskopov a jeho interpretacie boli velmi presne. Rozpravala by som sa s nim aj cely den, keby sa dalo a urcite by som aj absolvovala u neho kurz astrologie, keby som nezila tak daleko. 😉 Velmi pekne Vam dakujem pan Kubik za siroko obsiahly vyklad niekolkych horoskopov. Ste super. Barbora

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Daniel
15.9.2019
*
*
*
*
*

Je mi 26 let. V minulém roce se v mém životě začalo dít mnoho neočekávaných změn a nahromadilo se mi mnoho nezodpovězených otázek. Ačkoliv patřím mezi drtivou většinu lidí, kteří nemají moc pojem o tom, jak astrologie funguje, tak o to víc jsem se o této vědě chtěl dozvědět. Dal jsem tomu šanci a byl jsem velmi příjemně překvapen. Pro mě osobně pan Kubík je příklad správného astrologa, který vám pomocí svých bohatých astrologických zkušenosti dokáže skvěle zodpovědět nebo napovědět na širokou škálu otázek. Tuto zkušenost beru jako vlastní obohacení a neocenitelné rady. Konzultace funguje pohodlně skrze skype a posléze dostanete ještě nahrávku ve formátu mp3. Dle mého názoru vám odkrytí vašeho horoskopu může jenom pomoci při hledání nebo nasměrování svého vlastního Já. Závěr je asi takovej, že pokud potřebujete nebo chcete vědět odpovědi či nápovědy na vámi dané otázky, tak poté je pan Kubík jasná volba. Těším se na další setkání. Daniel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
honzicka99
8.9.2019
*
*
*
*
*

Vynikajicí :o)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Michaela K
15.8.2019
*
*
*
*
*

Astrologa Jiřího Kubíka jsem navštívila v době, kdy jsem cítila potřebu změny, v práci a ve vztahu něco delší dobu nefungovalo a přes moji snahu a otevřenost jsem nenacházela uspokojení. Při první návštěvě jsem si udělala trochu pořádek v tom, co se ve mně děje, zvědomila jsem určité procesy (některé, které jsem považovala za procesy někoho jiného, jsem zjistila, že jsou mé vlastní). Uvědomila jsem si, které silné stránky můžu v práci uplatnit, pochopila jsem, proč narážím na překážky a našla cestu. Obecně jsem začala v životě víc využívat i fyzický potenciál, nejen mentální, a dělá mi to radost. Pochopila jsem, co je mi vlastní a o co se snažím kvůli očekávání okolí. Tlak okolí stále vnímám, ale už vidím spíš volbu, ne povinnost. Při druhé konzultaci jsem do ní zapojila i svého přítele, protože jsem měla pocit, že mě moc nechápe, a že vyvíjí tlak, abych chápala některé věci pro něj jednoduché (svět možností a virtuální realita), pochopila jsem, že je mi to cizí, protože uvažuju jinak, a i on pochopil mě (úplně to ale nevzdal, a svým způsobem, ač je to pro mě obtížné, jsem za to ráda). Našli jsme řešení, kdy se novinkám budeme věnovat a jsme (místy) velmi spokojení. Osobně oceňuji pragmatický přístup astrologa Jiřího Kubíka, informace dávají smysl a jsou mi blízké, určitě nejde jen o obecnou rovinu. Když se nad nimi člověk zamyslí a pustí je k sobě, je to dar a šance na změnu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Přidat hodnocení
  • Sokolovská 1110/88
  • Plzeň - Bolevec
  • 323 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo