Hodnocení firmy Astrolog Jiří Kubík

*
*
*
*
*
47 hodnocení
Hajlichovaromana
30.7.2020
*
*
*
*
*

Skvělý a přehledný výklad. Velmi doporučuji. Pan Kubík má velkou empatii a událostem, které v horoskopu vidí , dává trefné pojmenování. Neudělala bych už závažný krok ve svém životě bez konzultace s panem Kubíkem. Velmi mu děkuji např. za vybraný vhodný termín k důležité zkoušce- byla úspěšná . Jeho videa na kanálu YT jsou velmi obohacující. Z prognózy korona viru pro ČR , kterou si lze datumově ověřit, úplně mrazí, jak je přesná . Velmi doporučuji a děkuji . Romana Hajlichová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Hajlichovaromana
23.7.2020
*
*
*
*
*

Úžasný výklad už opakovaně se mi potvrdilo- pan Kubík dokáže vypočítat vhodný termín k důležitým zkouškám . Jeho výklad je srozumitelný a plný empatie. Ovšem také velmi přesným . Jeho přednášky jsou obohacující - velmi vzdělaný pán . Já moc děkuji opět za skvělý výklad .

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
alize10
22.7.2020
*
*
*
*
*

Vřele doporučuji👍

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Marie Košťál Bernátová
27.4.2020
*
*
*
*
*

Pana Kubika mohu za sebe jen doporucit. Moji optikou videno - moc se mi libi pristup, jak sdeluje nase vnitřní nastavení, a k tomu priklada moznosti, jak muzeme z konstelaci realne neco pochopit a vytezit. Proto chapu, ze pro ty, kteri chteji jasne a presne "cteni budoucnosti" podle nejake sablony, bude vyklad pana Kubika zrejme zklamanim. Kazdy clovek je original a me se moc libi, ze pan Kubik z toho vychazi a neříká vse podle poradi a nezahlti vas informacemi, ktere v tuhle chvili sice jsou pravda, ale nejsou aktualni. Zabyva se opravdu aktualnimi tematy a hlavnimi tematy zivota. Nahlizi na horoskop jako na celek a ta "bolava" temata krasne propoji s realitou. Ano, verim ze nekteri, i kdyz jich ocividne moc neni, nemusi byt spokojeni. Nicmene otazka je, co od vykladu ocekavate. Pokud Vam jde o to, porozumnet svemu nitru v souvislosti s událostmi, ktere se Vam staly, nebo deji, pak jste na spravne adrese. Za me pecka :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
melswist
23.4.2020
*
*
*
*
*

Niekedy sa nam stane, ze sa v zivote v spleti uzasnych prilezitosti, poucnych udalosti, neuveritelnych situacii, pomaly a tazko nadobudnutych vrcholov a neziadanych strmych padov ... nejako zamotame. A bludime... Mozno vtedy prichadza cas, ked je nutne objavit prave SEBA. Vybrala som sa na tuto cestu a musim povedat, ze bola a stale je, naozaj dobrodruzna. Pred par dnami bola jednou z nich cesta astrologie, niecoho, co sama neviem ponat, nerozumiem jej, a napriek tomu je v tom nieco, co proste funguje. Stretla som na nej astrologa, ktory ma astrologiu rad. Stretla som pana Kubika. Pred troma rokmi som ho nahodou zacala pocuvat na Youtube. Postupne dozrel cas, ze som mala moznost sa s nim rozpravat. Na moju prosbu reagoval naozaj rychlo a velmi ustretovo. Stretla som na nej prijemneho, nadhladoveho, empatickeho a priameho cloveka, s ktorym som mala jeden z najprijemnejsich rozhovorov o samej sebe a situaciach so mnou suvisiacich, napriek tomu, ze „pravda nemusi byt vzdy krasna rovnako ako krasa nemusi byt vzdy pravdiva“/tento citat som si pozicala... Som naozaj velmi dosledna :) a preto dakujem za jeho trpezlivost, ustretovost a zhovievavost. Nikam sa neponahlal, na vsetky otazky neunavne odpovedal, a kedze som bola neunavna aj ja, obavam sa, ze som ho obrala o polku jeho nedelneho obeda..., prepacte :) Niektore veci niekde sami v sebe tusime, nieco citime, nad niecim premyslame, ... ale nevieme to uchopit. Je to ako bludenie v londynskej hmle. Rozhovor s nim mi ponukol dosadit si veci do skladacky, ktora uz dava zmysel. A dnes chapem. Ak mate niekto podobny umysel, mozem iba povedat, ze tato cesta nebola marna .. Pan Kubik, vrelo a srdecne DAKUJEM. Melita

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Lenka Anna
15.4.2020
*
*
*
*
*

Jiří Kubík astrologii rozumí, výklad byl jasný, srozumitelný. Nějakou dobu jsem jeho výklady sledovala na YT, abych viděla, jak pracuje, zda mi to vyhovuje a byla jsem mile překvapena. Hodně věcí do sebe zapadlo. Obecně byla konzultace příjemná, dozvěděla jsem se víc než jsem očekávala. Mohu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Hajlichovaromana
29.2.2020
*
*
*
*
*

Úžasný a pravdivý výklad plný empatie a pochopení . Pan Kubík je velmi vstřícný - mohu doporučit - budete spokojení 👍🏻👍🏻👍🏻

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Alena K.
19.2.2020
*
*
*
*
*

Jiří Kubík-astrolog badatel,velmi empatický člověk který do výkladu nezapojuje své ego,ale znalosti ,schopnost analýzy a touhu po poznání.Doporučuji. Alena Kojdlova

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Gabriela
14.2.2020
*
*
*
*
*

Maximální spokojenost, mužu doporučit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Monika
6.2.2020
*
*
*
*
*

P. Kubik i po vykladu pred 4 ety odpovida a rychle! na dotazy. Rada se k nemu vracim 😊 dekuji moc

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne0
Přidat hodnocení
  • Sokolovská 1110/88
  • Plzeň - Bolevec
  • 323 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo