Hodnocení firmy Astrolog Jiří Kubík

*
*
*
*
*
44 hodnocení
Daniel
15.9.2019
*
*
*
*
*

Je mi 26 let. V minulém roce se v mém životě začalo dít mnoho neočekávaných změn a nahromadilo se mi mnoho nezodpovězených otázek. Ačkoliv patřím mezi drtivou většinu lidí, kteří nemají moc pojem o tom, jak astrologie funguje, tak o to víc jsem se o této vědě chtěl dozvědět. Dal jsem tomu šanci a byl jsem velmi příjemně překvapen. Pro mě osobně pan Kubík je příklad správného astrologa, který vám pomocí svých bohatých astrologických zkušenosti dokáže skvěle zodpovědět nebo napovědět na širokou škálu otázek. Tuto zkušenost beru jako vlastní obohacení a neocenitelné rady. Konzultace funguje pohodlně skrze skype a posléze dostanete ještě nahrávku ve formátu mp3. Dle mého názoru vám odkrytí vašeho horoskopu může jenom pomoci při hledání nebo nasměrování svého vlastního Já. Závěr je asi takovej, že pokud potřebujete nebo chcete vědět odpovědi či nápovědy na vámi dané otázky, tak poté je pan Kubík jasná volba. Těším se na další setkání. Daniel

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
honzicka99
8.9.2019
*
*
*
*
*

Vynikajicí :o)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Michaela K
15.8.2019
*
*
*
*
*

Astrologa Jiřího Kubíka jsem navštívila v době, kdy jsem cítila potřebu změny, v práci a ve vztahu něco delší dobu nefungovalo a přes moji snahu a otevřenost jsem nenacházela uspokojení. Při první návštěvě jsem si udělala trochu pořádek v tom, co se ve mně děje, zvědomila jsem určité procesy (některé, které jsem považovala za procesy někoho jiného, jsem zjistila, že jsou mé vlastní). Uvědomila jsem si, které silné stránky můžu v práci uplatnit, pochopila jsem, proč narážím na překážky a našla cestu. Obecně jsem začala v životě víc využívat i fyzický potenciál, nejen mentální, a dělá mi to radost. Pochopila jsem, co je mi vlastní a o co se snažím kvůli očekávání okolí. Tlak okolí stále vnímám, ale už vidím spíš volbu, ne povinnost. Při druhé konzultaci jsem do ní zapojila i svého přítele, protože jsem měla pocit, že mě moc nechápe, a že vyvíjí tlak, abych chápala některé věci pro něj jednoduché (svět možností a virtuální realita), pochopila jsem, že je mi to cizí, protože uvažuju jinak, a i on pochopil mě (úplně to ale nevzdal, a svým způsobem, ač je to pro mě obtížné, jsem za to ráda). Našli jsme řešení, kdy se novinkám budeme věnovat a jsme (místy) velmi spokojení. Osobně oceňuji pragmatický přístup astrologa Jiřího Kubíka, informace dávají smysl a jsou mi blízké, určitě nejde jen o obecnou rovinu. Když se nad nimi člověk zamyslí a pustí je k sobě, je to dar a šance na změnu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
smidova.michala
10.8.2019
*
*
*
*
*

Astrologii od pana Kubika mohu jen doporučit. Profesionální a zároveň lidský přístup. Velmi mi pomohl utřídit a pochopit pár věcí v mém životě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kristyna H.
12.7.2019
*
*
*
*
*

Pana Kubíka mohu jen doporučit. Astrologické konzultace s ním jsou v mnoha směrech přínosné, člověku leckdy mohou otevřít oči. V problematice se vyzná a vše dokážei sympatickým způsobem vysvětlit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Šári
3.7.2019
*
*
*
*
*

Konzultace s panem Kubíkem mi byla nápomocná a v mnohém mi otevřela oči. Je úžasné, jak dokáže naprosto trefně vyjádřit a shrnout to, co se ve vás odehrává. Člověk má pocit, že do něj vidí a cítí se jako nahý, když se dotkne třeba temnějších stránek vaší osobnosti, které znáte jen vy samy. Má dar řeči a líbí se mi, že popisuje věci upřímně, tak jak jsou, bez přikrášlování nebo zbytečné omáčky okolo. Při telefonické konzultaci zaznělo velké množství informací, které jsem potřebovala nejprve vstřebat a popřemýšlet nad nimi, proto jsem neposkytla takovou zpětnou vazbu a nedoptala se, jak bych chtěla. Spousta věcí dojde člověku až posléze. Rozhovor po telefonu se sice moc příjemným, ale přesto vlastně cizím člověkem o těch nejosobnějších otázkách, nemusí být pro uzavřenější jedince úplně to pravé ořechové. Přesto stojí poskytnuté informace za to :-) Pan Kubík je moc milý a příjemný člověk jak po hlase, tak z jeho astro videí prezentovaných na youtube. Nebylo to mé první "setkání" s astrologem, a přijde mi velice zajímavé sledovat, jak každý astrolog popisuje identické konstelace nebo aspekty v mém horoskopu trochu jinak, takže se setkávám s různými výklady některých částí mé osobnosti nebo trochu odlišnými prognozami do budoucna založenými ale na stejném základě. Takže určitě není dobré brát výklad jako dogma. Každý astrolog do výkladu vkládá i kus sebe a svého vidění světa, a co nevidí jeden, na to poukáže třeba zase druhý, proto je fajn si to poslechnout z více stran. Každopádně přístup pana Kubíka mi vyhovuje zatím nejvíce. Po výkladu ještě více přiživil můj zájem proniknout do tajů astrologie a přihlásit se do jeho kurzu. Pokud se tedy poohlížíte po skvělém astrologovi, určitě vsaďte na pana Kubíka! :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
16.6.2019
*
*
*
*
*

Pana Kubíka vřele doporučuji! Horoskop prezentuje velice příjemným a srozumitelným způsobem. Získané informace se dají lehce aplikovat do každodenního života. Nepříjemné věci dokáže podat diplomaticky, ale zároveň pravdivě. Navíc oceňuji ochotu a jeho lidský přístup. Jeho astrologických služeb využívám opakovaně. Moc doporučuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sonakonig
12.6.2019
*
*
*
*
*

Doporučuji. Zajímavé :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
malinovskapetra
11.6.2019
*
*
*
*
*

Absolvovala jsem dálkově 1.ročník kurzu astrologie vedený panem Kubíkem a jeho profesionální a vlídný přístup při výkladu horoskopů mě nadchl. Vřele kurz doporučuji, naučila jsem se mnoho nového. A rozhodně budu dál pokračovat 😊

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Šárka
11.6.2019
*
*
*
*
*

Velmi doporučuji Jirkovy služby. Profesionalita, objektivita, srozumitelnost, empatie, vstřícnost a nekonečná trpělivost. Skvělý učitel i rádce na cestě životem.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Sokolovská 1110/88
  • Plzeň - Bolevec
  • 323 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo