Hodnocení firmy Pension U Jiřího

*
*
*
*
*
8 hodnocení
pavelbarton3
21.8.2016
*
*
*
*
*

Super ochotný a vstřícný personál. Vynikající kuchyně, krásné prostředí. Vřele doporučuji. Byl jsem tam několik let po sobě a nemám žádné špatné zkušenosti. S pozdravem Bartoň

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
votavovi
8.11.2015
*
*
*
*
*

Do Pensionu U Jiřího jezdíme skoro každoročně už osm krat .Co se týče ubytování, stravy, a dalších služeb, jsme nadmíru spokojeni. Tento pension můžeme vřele doporučit, zvlášť rodinám s dětmi. prijemna rodinna atmosféra. votavovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
gajdova5
21.7.2015
*
*
*
*
*

Po třídenní návštěvě jsme byli nad míru spokojeni. Obsluha velmi příjemná a rychlá :-). Jídlo velké porce a výborné, levné :-) Ubytování pěkné. Doporučuji. Gajdová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jezek.23
20.7.2015
*
*
*
*
*

Hospůdka nám byla doporučována. Prý výborně vaří. Přišli jsme na večeři, byli jsme ve čtyřech. Po objednání pití jsme si chtěli objednat jídlo. Všude na cedulích bylo napsáno výpečky se zelím a knedlíkem. Když jsme měli o to zájem, tak neměli. Pak jsme chtěli medailonky se slaninou a hříbky. To nám servírka řekla, že slanina není. Další chtěl špagety s boloňskou. Boloňská není a završení bylo v tom, že jsme chtěli kuřecí maso se sýrem a šunkou a servírka opět oznámila, že taky není. Nakonec si každý musel vybrat něco jiného a jak to donesli na stůl no otřes doslova. Jídlo naprosto bez chuti a to jsme si ještě museli donést příbory od vedlejšího stolu. Servírka neřešila, že příbor nemáme a klidně by nás to nechala jíst rukama. A nejjednodušší jídlo (palačinky) donesli až v případě připomenutí, že jsme je měli objednány. Takový zážitek jsem už dlouho neměla. Nikomu nedpoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
persticky
18.1.2015
*
*
*
*
*

Poprvé jsme ( je nás 6 - manželské páry) zde byli ubytováni v roce 2010 a od té doby tam jezdíme každý rok na týdenní pobyty s polopenzí. Jsme pokaždé nadšeni vstřícností personálu i majitelů penzionu a také vždy výbornou stravou.To vše za ( pro důchodce) velmi dobrou cenu. Ruda se svou partou

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Pepa a Vlaďka Brno
7.1.2015
*
*
*
*
*

Do Pensionu U Jiřího jezdíme každoročně už osm let ( když to výjde, tak i 2x ročně).Co se týče ubytování, stravy, a dalších služeb, jsme nadmíru spokojeni. Tento pension můžeme vřele doporučit, zvlášť rodinám s dětmi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Eva Hadačová
21.9.2014
*
*
*
*
*

Příjemné prostředí,rychlá,usměvavá a milá obsluha,výborné jídlo,velké porce.Lepší katův šleh jsem nikde nejedla,bramborák vynikající.Měli by pořádat školení pro jiné provozovatele restaurací jak to má správně fungovat a vypadat.Všem zaměstnancům i majitelům velký dík a rádi zde budeme jezdit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
cammelia
11.8.2014
*
*
*
*
*

Měli jsme rezervovaný apartmán pro šest osob, platit se mělo za čtyři postele dvě děti na rozkládacím gauči zdarma. Přijeli jsme bohužel dost pozdě navečer, děti byly unavené a my neměli moc sílu a prostor zkoumat kvalitu pokoje - provozní tlačila na okamžité zaplacení celého pobytu a měli jsme jít rychle na objednanou večeři (polopenze). Po zaplacení, nakrmení dětí a vynosení zavazadel jsme teprve zjistili, co jsme zaplatili. Ve zkratce - pokoj byl studený a vlhký, s plísní prosyceným vzduchem. Spaní - doslova mokré peřiny (dětem i dospělým bylo zima, jak je to studilo), cuckaté polštáře a peřiny. Koupelna - děsivě socialistická (kývající se WC, poloslepé zrcadlo, malé záchodové umývátko místo normálního umyvadla, plesnivý závěs u sprchy...). Světla - na šestiramenném lustru celkem dvě žárovky a čtyři prázdné objímky. Skříň - nešly zavřít dveře, takže trvale otevřené trčely do prostoru (skříň šla "z kopce"). Rozkládací gauč - po rozložení zabral zbytek prostoru, takže se muselo lézt přes něj, byl zatuchlý a mokrý jako vše okolo. Umístění pokoje - přímo přes chodbičku proti vstupu do lokálu, takže při každém otevření pokoje je vidět z lokálu až do k nám do postele. Hned vedle je hlavní silnice. Majitelka se dušovala, že jsou nejlevnější v Jeseníkách, že si zatím nikdo nestěžoval, že je podle ní všechno v pořádku, že se tam možná jen předchozí ubytovaní sprchovali a nestihlo se to vyvětrat...Neměli jsme jam jít s dětmi na noc, tak jsme zůstali na jedno přespání. Nakonec nám vrátili peníze, ale strhli si nevratnou zálohu 30% plus jsme zaplatili tu jednu noc. Celkem nás tedy noc v tomto horovém doupěti vyšla na 4500 :-( Nejsme nijak zhýčkaní, ale tohle bylo moc i na nás. Takhle snad nevypadají ani ubytovny pro zahraniční dělníky...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne5
Přidat hodnocení
  • Ludvíkov 36
  • 793 26 Ludvíkov
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo