Hodnocení firmy MVDr. Zdeněk Haluza (Brno - Husovice)

*
*
*
*
*
12 hodnocení
R.Janoštík
1.5.2019
*
*
*
*
*

Pan doktor Haluza nám byl doporučen zhruba před jedenácti lety. Po špatných zkušenostech jinde jsme uvítali možnost svěřit Cherie - naši fenku boxera - do jeho rukou. Během té doby jí pan doktor nejméně dvakrát zachránil život a při jakýchkoliv problémech ji vždy ochotně a s péčí sobě vlastní léčil. Pro vysokou odbornost bych jej každému s čistým svědomím doporučil. Pane doktore, děkuji Vám i Vaší asistentce za příkladný přístup a erudovanou práci, kterou děláte zjevně rád.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Roman Krebs
11.5.2016
*
*
*
*
*

Před patnácti lety jsme od příbuzných dostali štěně a na jejich radu jsme chodili k veterináři - doktoru Haluzovi. Psík , protože ke všemu čichal a kdeco oblizoval trpěl častými infekcemi, měl i slabší ledviny - dostával dietní granule. Za tyto roky jsem pana doktora poznal jako vysoce odborného a pečlivého lékaře, což jsem si potvrdil i při hovorech v čekárně. Jsem přesvědčen, že díky jeho péči se náš psík dožil tohoto / pro psy / vysokého věku . Kdybych se rozhodl pořídit dalšího pejska, neváhal bych chodit opět k doktoru Haluzovi. Mohu vřele doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Robin
26.4.2016
*
*
*
*
*

Pan Doktor Haluza je skvělý veterinář, kterému na našich miláčcích skutečně záleží. Není mnoho ordinací, ve kterých bychom si nepřipadali, že víc než náš pes zajímá pana doktora či paní doktorku naše peněženka. Ordinace MvDr Haluzy je jedna z nich. Pan doktor je vstřícný, svá vyšetření a navrhovaný způsob léčby vysvětlí a je ochotný se o našeho Kenyho postarat i mimo ordinační hodiny. Za nás palec nahoru.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
aksudil
18.4.2016
*
*
*
*
*

Paní Zlatuše! Podle toho, jak popisujete léčbu Vašeho psa, je jasné, že nejste až tak dobrá chovatelka a majitelka psů a že dokonce snad ani nenavštěvujete lékaře sama se sebou. Jinak by jste takhle pitomě nemohla hodnotit práci veterináře, o které nemáte ani páru-nebo jste snad erudovaná v oboru? Pan doktor je ten nejlepší veterinář jakého znám, chodíme k němu s několika generacemi psů již 22 let. A mohu Vám jen poradit-pakliže nejste spokojena, navštěvujte Veterinu, kde vás stáhnou z kůže a rozhodně nepojedou navštívit nemocného psa v noci k Vám domů. Péče a o stárnoucí zvířata a jejich léčba je náročná, stejně jako u lidí.To by jste měla mít především na paměti, než začnete takto psát o vynikajícím lékaři, který nemá možnost se bránit

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Vítková
9.4.2016
*
*
*
*
*

Pan doktor Zdeněk Haluza? Vynikající veterinář, po 25 letech bohatých zkušeností mohu jednoznačně říci, že pan veterinář Haluza, jako jeden z mála, bere své povolání opravdu jako životní poslání, zodpovědně a srdcem. Osobně znám desítky lidí, kteří jako celá moje početná rodina, dají za pana Haluzu hlavu do ohně a nenechají na něj plivat nesmysly! Vítková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zuzana.svehlikova
5.4.2016
*
*
*
*
*

Za mě to byla první a poslední návštěva. Doktor se choval povýšeně, dostala jsem školení jak se správně vyslovuje název léku Opthalmoseptonex a dozvěděla jsem se jak jsem nemožná, že ho králíkovi kapu do oka, když ten očividně potřebuje antibiotické kapky, protože má přece serózní mukolitický výtok (nebo co) a tohle mi vysvětloval navíc otočen zády a sledujíc z okna provoz na ulici. Ke králíčkovi se choval dost drsně, do oka mu rval pinzetu až jsem měla strach, že mu ho vypíchne. Myslím, že oko se dá vyšetřit i bez pinzety. Navíc mu ho tak podráždil, že ho měl rudé až do rána. Radši budu jezdit za původním veterinářem MVDr. Göpfertem, který je moc fajn a chová se slušně jak ke králíkovi, tak k majiteli přes půl města než tohle. NIKDY VÍC!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne3
majhu
3.4.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den,k panu doktorovi chodíme relativně často poslední tři roky,z toho 1,5 roku se dvěma psi.Od první návštěvy mám zkušenosti více než pozitivní.Naši fenku dokázal zachránit ,díky skvělé diagnoze a okamžité reakci, z parvovirozy,kterou se nakazila přesto,že byla jiným veterinářem očkována.Od této počáteční zkušenosti pan doktor Haluza nelitoval svého,byť i volného času a přijímal nás v jakoukoliv denní i noční hodinu kterýkoliv den v týdnu,a to bez jakéhokoliv příplatku,což dělá dodnes a pro všechny své klienty,mohu-li posoudit.Jeho přístup považuji za zcela profesionální a své certifikace si podle mého názoru zaslouží.Doporučila jsem pana doktora i několika přátelům a ti jsou s jeho prací také spokojeni.M.Husáková,J.Čermák

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kjitka23
30.3.2016
*
*
*
*
*

Nejlepší lékař pro naše pejsky.Kdykoliv je potřeba tak vždy je na telefonu a pokud je nutné ošetření a je lékař v Brně ordinuje kdykoliv a kteroukoliv hodinu večer,v noci i o víkendu.Diagnostik je velmi dobrý,vždy diagnozu určí správně.Několikrát bylol nutné ošetření v narkoze a vše bylo úplně bez problémů.Tohoto veterináře bych neměnila a doporučila všem ostatním.Dříve před pár lety jsme byli v péči veterináře v místě bydliště,také jsme několikrát byli na veterině takže máme možnost srovnávat a neměnili bychom v žádném případě.Moc děkujeme za péči a lidský přístup Kučerovi

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
treznerova
30.3.2016
*
*
*
*
*

MVDr. Zdeňka Haluzu znám již skoro 30 let a to ještě z doby, kdy pracoval jako asistent na katedře diagnostiky, terapie a prevence (Univerzita veterinární a farmaceutická v Brně). Od prosince 1989 byl v jeho léčení náš kartouzský kocour, který velmi vážně onemocněl v době, kdy mu nebyl ještě ani rok. Pan doktor ho však tím, že určil správnou diagnozu a následně správnou léčbu "shrábl hrobařovi přímo z lopaty" a kocour se dožil 12.let. Dalším jeho pacientem byl náš druhý kocour britský černě mramorovaný (rok narození 2000), který shodou okolnosti měl rovněž velmi vážné zdravotní problémy v roce 2003. Díky obrovské péči pana doktora, který k nám jezdil celý týden 2x denně, včetně soboty a neděle, aby aplikoval injekčně příslušné léky, se podařilo kocoura zachránil. Kocour letos oslaví 16.narozeniny. Rovněž musím zmínit ještě naše 2 kočičky, které byly rovněž v péči pana doktora a ty se jeho zásluhou shodně dožily 17.let. Za celou tu dobu, tj. 27 let, jsem se nesetkala se sebemenší neochotou ze strany pana doktora. Kdykoliv jsme potřebovali, vždy se velmi ochotně ujal léčby našich "chlupatců". Na závěr chci touto cestou panu MVDr.Zdeňku Haluzovi poděkovat za trpělivost, vzornou péči a profesionální přístup k pacientům, protože stanovit správnou diagnozu u zvířat je velice těžké a vyžaduje to obrovskou zkušenost a zaujetí pro věc. Kamila Treznerová, Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miroslava Ševčíková
30.3.2016
*
*
*
*
*

Pan doktor Haluza je profesionál každým coulem. Nikdy jsem nepochybovala o tom, že by nevěděl, co má dělat. Množství certifikátů a diplomů na zdech není náhodou. Je to člověk, který se nespokojí se standardem a tam, kde jiní polevují, on pokračuje. Ošetření mého pejska bral vždy zodpovědně a dotáhl ho do konce, byť zdravotní stav by nasvědčoval, že pejsek je už v pořádku. Na vlastní náklady léčí zvířata, kterým péči nikdo nezaplatí - a že jich v okolí Husovic je víc než dost. Kolik takových doktorů znáte? A co se týče ordinačních hodin, o tom snad ani nebudu mluvit. Nezáleží na tom, jestli je pracovní týden nebo víkend. Pokud běží léčba, tak se prostě léčí bez rozdílu. Vážená paní Zlatuše, ztráta pejska je vždy hrozná věc a dá se pochopit Vaše rozhořčení. Ovšem z toho, co píšete, to vypadá, že pejsek už byl staršího věku, a to už samo o sobě nese komplikace, tělíčko ochabuje. Diagnóza je ošemetná věc a některé symptomy jsou bohužel společné pro více nemocí. Máte-li pocit, že p. doktor s pejsky "nezachází dobře", pak si prosím uvědomte, že při práci, jakou vykonává, se nelze s každým zvířetem mazlit dvacet minut a pak teprve začít ordinovat, takhle to jednoduše nefunguje, protože v čekárně je dalších deset zvířat, která ošetření potřebují, často akutně. Vážení psů kvůli stanovení potřebné dávky léků pan doktor nemá zapotřebí, jelikož praxe ho naučila správnému odhadu (který mimochodem není tak těžký, když se na psy díváte každý den osm hodin po dobu několika let, to už do oka chytnete). Nemyslím, že jeden špatný komentář může panu doktorovi nějakým způsobem uškodit. Za něj mluví zkušenosti a nepřeberné množství spokojených majitelů, kteří se za ním vracejí již několik desítek let a nadále se vracet budou. Uvědomte si, prosím, jednu důležitou skutečnost, a to, že se jedná o psychicky velice náročnou práci - zvířata Vám zkrátka neřeknou, co je bolí. A ráda bych viděla toho smělce, který by se odvážil znevažovat práci kvalitního veterináře jen proto, že jeho pejsek neustál nápor závažné nemoci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Svitavská 832/25
  • Brno - Husovice
  • 614 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0012:00 14:0018:00
  • Út 9:0012:00 14:0018:00
  • St 9:0012:00 14:0018:00
  • 9:0012:00 14:0018:00
  • So 9:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo