Hodnocení firmy Nemocnice Strakonice, a.s.

*
*
*
*
*
26 hodnocení
ludvik74
24.9.2020
*
*
*
*
*

Nejsem vůbec spokojená s lůžkovým na dětským staré sestry hrozně nepříjemné k dceři a hrozně lžou prý že měří ji teplotu ale co jsem sní pobyla 5 dní tak za tu dobu na jipu ji měřili tak dvakrat no prostě mazec už jsem se žádným dítětem nepojedu radši do Plzně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Michaela Lísková
25.11.2019
*
*
*
*
*

Bohužel musím uznat, že ta strašná pověst strakonické nemocnice nelže.. A po dnešní návštěvě akutní neurologie jsem se přesvědčila, že příště opravdu radši na konec světa..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Strakonice už prosím ne
6.8.2019
*
*
*
*
*

Pohotovost absolutně nedoporučuji. Vůbec by strakonice neměli uvadet Že ji provozují. Jet tam s něčím co bolí znamená umřít stářím v bolestech. A ještě do vás kopnou že jste simulant. Dne 3. Srpna jsem měl nehodu na kole. Zaplatil jsem poplatek 90,-. A sedl jsem si do čekárny. Bylo po osmé hodině večer. Vyšla sestra a když jsem ji podával zdravotní kartičku tak si ji odmítla vzít. Že má v osm hodin padla. A všichni co jsme v čekárně máme počkat na přichod jiné sestry, ta má na starost internu a budete čekat. Cituji : vetsinu lidí co tu je ( bylo nás tam asi pět) to trápí už tak dva dny a jdou sem až dnes v sobotu. Pohotovost končí a začíná interna , takže budete čekat. Nám sdělila nepříjemná sestra která se chystala domů. Ale doprovod paní která tam čekala přede mnou ji začal udělovat že její přítelkyni je špatně. Má pár infarktu za sebou a nyní 0 Po fyzické namaze zvrací a je jí špatně. Na to nám sestra sdelila že kritický případ pozná, a že to nikdo z nás není. Odešla domů. Přišla po Delší chvilce jiná sestra vzala si ode mě kartičku a tu zvracející paní do ordinace. Během deseti minut vyšla ven a sdělovala blízkým že musí čekat na výsledky. A já byl konečně na řadě . Další dvě hodiny se nic nedělo. Jen přišla mladá blond lékařka, a po dotazů pána jak to vypadá. Mu bylo vysim hlasem sděleno že toho má moc a má si počkat. Potom už jsem čekání vzdal. Když se opět otevřeli dveře poprosil jsem paní lékařku jestli by mi vrátila kartičku. Že se pojedu ošetřit jinam. V tu chvíli byla paní doktorka milá, vrátila mi kartičku se sdělením že bych musel čekat ( zjevně ironicky) po třech hodinách čekání, které mi stalo 90,- poplatek za pohotovost 90,- za parkování plus kafe a vodu jsem opustil nemocnici bez ošetření. Jel jsem dalších 40 km do Sušice. Tam ne jen ze byly ochotny mě vyšetřit, ještě mi pomalu politovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
mikulas.b
8.3.2019
*
*
*
*
*

Vlasta Byla jsem na gynekologické operaci, co můžu říct k pobytu nemá to chybu ,vše perfektní sestra jedna lepší než druhá.Jídlo výborné. doktoři super .Jak někdo může stále nadávat?

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
B.D.
25.1.2019
*
*
*
*
*

Nejhorší Nemocnice! Problémy s ošetřením na pohotovosti. Se zlomený loktem a doporučením na Ct odmítnutí z důvodu svátku že přeci nebudou volat doktora když to není akutní. Nevím jak to poznali v čekárně že to není akutní o 3dny později operace v ČB. Mou kamarádku přivezly sanitou po 30hod nevolnosti. Druhý den ji donutili podepsat revers i když se nezlepsila s tím že zabírá místo a zvracet si může i doma. Toto je vrchol neslusnosti a jednání nechutné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
vendula.slepickova
25.11.2018
*
*
*
*
*

Chirurgická ambulance, MUDr. Martin Kuncl, milé a ochotné sestřičky na ambulanci i na rentgenu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petra.kopi
23.9.2018
*
*
*
*
*

Dětské oddělení - veliká spokojenost. Profesionální přístup. Všichni ochotni, milí a vše naprosto perfektně vysvětleno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
ota.volyne
11.9.2018
*
*
*
*
*

Bylo by dobré kdyby při výjezdu na vrátnici nedělali zaměstnanci zbytečné problémy doprovodu invalidním pacientům a nechali je vyjet když zanechají pacirnta v nemocnici zbytečně se tvoří kolony ze kterých nelze vyjet. Za mne za tyto zbytečné problémy 0 Kdyby si to ta dáma dala aspoň vysvětlit ale ona si stála na svém a nic sni nehlo. Naštěstí jsem byl i vlekarne a mnel sem propustkovy lístek tak ze sem nakonec dlouho nezdrzoval ostatní. Doufám ze to nekdo bude číst a zamyslí se nad chováním svých zaměstnanců a něco stím udělá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
rebel11279
15.8.2018
*
*
*
*
*

CHci vyjádřit svůj názor na nemocnici ,zvlášt chirurgii,při úrazu a hospitalizaci ,velká spokojenost se všemi lékaři ......

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petracervinkova
24.6.2018
*
*
*
*
*

Už týden jezdim do strakonické nemocnice na oddělení chirurgie s přítelem, který ma šílené křeče břicha . Porad zvraci a porad křeče. Co sní to vyzvraci. Doktorum to stále říkáme jaký ma potíže a stále nám tvrdí ze je to po antibiotikach ,který už dobral před 14 dni. Obvodní doktor mu řekl ze to není normální at se obratime na nemocnici znovu ,protože ty mu vystavili neschopenku . Pokaždé mu jen prohmataji břicho a řeknou ze je vše v pořádku . Takže žádný rentgen, sono prostě nic. To bych mohla byt i doktor já a říkat ze jsou všichni v pořádku i když budou umírat. Ta nemocnice začíná byt horší a horší .Nebo by měli vyměnit doktory

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
  • Radomyšlská 336
  • Strakonice - Strakonice I
  • Jihočeský
  • 386 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Sekce a Štítky

Powered by

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo