Hodnocení firmy Masarykovo sanatorium Dobříš

*
*
*
*
*
35 hodnocení
pablo.vaner
21.1.2020
*
*
*
*
*

Náhodou jsem narazil na tyto stránky a protože zde momentálně trávím jednu část svého brožovaného života,nedá mi to,abych se také nevyjádřil. Předem podotýkám,že jsem v podobném zařízení poprvé (a doufám,že i naposled),tudíž nemám s čím srovnávat a bude se tedy jednat jen a pouze o můj subjektivní názor a dojem,získaný za asi 16 dní,strávených v tomto zařízení. Tak tedy mé poznatky a přiložím i pár foteček ze svých toulek na vozíku po sanatoriu a blízkém okolí. Sanatorium se nachází v krásném prostředí v přírodě na kopečku nad Dobříší.Budova je poměrně moderní,čtyřpatrová,skvěle zasazená do přírody okolo..Uvítá hned prostorná vstupní hala,zkrášlená mnoha živými rostlinami ve velkých květináčích a velkým akváriem,kde se čile prohání spousta barevných rybiček od Skalárů,přes Ancistrusy,Sumečky,Čichavce perleťové,Zlaté i Modré,dále nějaké Tetry a Labea a spousta jiné havětě.Je na to velmi uklidňující pohled. Ubytování je na pokojích po třech,pokoje mají vlastní sprchu a WC a na přání za příplatek je možné i solo.Pokoje jsou v rámci možností prostorné a světlé,vše,včetně chodeb je udržováno v neustálé čistotě.Na pokojích je televize a funguje i internet. Personál je vstřícný a ochotný,stále dobře naladěný,s neochotou jsem se opravdu dosud nesetkal. Strava je dobrá,pestrá a je jí opravdu dostatek. Jediný nedostatek,abych jen nechválil,je uzavření pravých vstupních dveří s vjezdem (rampou) pro vozíčkáře,pravděpodobně kvůli tomu akváriu,což by šlo lehce vyřešit přemístěním akvária na druhou stranu vestibulu. Druhým nedostatkem je horší stav kolečkových vozíků,Můj konkrétně na jedné straně nebrzdí,na což jsem již několikrát upozorňoval. Bohužel jsem zjistil,že nejdou přidat více,než 4 fotografie,tak zas někdy příště. Proto dávám pouze 4 hvězdičky,jinak bych jich dal všech pět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
evakoc126
27.12.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, Jen bych chtěla reagovat na níže uvedenou recenzi. Zde v sanatoriu ležím již 3. měsíc a jsem s péčí a personálem na oddělení 3.A velmi spokojena. Nikdy se mi nestalo, že by mi nevyšli vstříc a chovali se hrubě. Pacienti se zde pravidelně koupou 1x týdne a pokud je to potřeba, tak i víckrát. Velmi se divím, že se v dnešní době najdou ještě tací lidé, kteří dokážou takhle negativně hodnotit tuto těžkou a obětavou práci. Já sama za sebe celému zdravotnickému personálu děkuji. Eva Kociánová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne18
Stanova11
26.12.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den,chci reagovat na chování zaměstnanců ve vašem zařízení.To jsem ještě nikdy neviděla,aby se někdo choval k nemohoucím pacientům ,tak strašným způsobem.Na zvonek sestry nereagují ani po hodině.Kdyz si osobně dojdeme pro sestru,tak je neochotná drzá,zvyšuje hlas. Na pacienty křičí, uráží je. Po 10 dnech máme zjištěno,že se naše babička ještě ani nevysprchovala. Jidlo se položí na stůl,člověk který se sám nenaji,tak má smůlu,protože mu nikdo nepomůže.Na pacienty křičí i paní z kuchyně co doplňuje čas.Přímo na pokoji mluví o klientech jako o starých dementech.Při volání na oddělení 3A sestry zavěšují telefon,že nejsou informační linky.Zdravotni stav nikoho nezajímá.Vsichni dostanou pleny,ve kterých leží celý den.Při zvonění na sestru,že chce babička na záchod vlitla sestra do pokoje a začala řvát i na nás,že dneska už byla.Pri zvonění na znonek,že není babičce dobře,nám byli dost arogantním způsobem odpovězeno,tak ať leží .I když chce klient něco přidat, pomoc,zavřít okno nikdo nepřijde.A to nemluvím o tom jak se baví sestry o pacientech.Kdyby si aspoň zavřely dveře.Takhle se chovat ke starým lidem je šílené.Toto co se děje na oddělení 3A nenechám bez odezvy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano26 ne2
veronika.27
20.12.2019
*
*
*
*
*

Nejdřív musím i na tomto místě poděkovat všem zaměstnancům sanatoria. Z vlastní několikaměsíční zkušenost na odd. 3Bi mohu sanatorium doporučit nejen jako LDN, ale i jako vhodné zařízení pro všechny věkové kategorie jako poúrazovou následnou péči. Moderní zařízení s naprosto profesionálním přístupem zaměstnanců. K vysoké odborné péči patří i nezbytná empatie, citlivost, pro mě nezbytný smysl pro humor a zachování důstojnosti při velmi obětavé péči. Pokud se vy nebo vaši blízcí dostanou do situace vyžadující tento typ zařízení, doporučuji !!! Veronika Barešová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne5
Aděla Kostková
30.11.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, chtěla bych tímto poděkovat personálu Masarykova sanatoria za příkladnou péči o měho strýčka. Můj zvláštní a největší dík patří týmu rehabilitačního oddělení pod vedením paní Veroniky Svátkové, kterému děkuji za profesionální a zároveň ohleduplné jenání, za Vaši vstřícnost a lidskost. Jste skvělý. Adéla Kostková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
janakvetova
24.11.2019
*
*
*
*
*

Dodatek k mé recenzi z 17.2.2019 Na tak hrozné chování jsme hned po pohřbu tatínka podali stížnost přímo na vedení LDN Dobříš. Ovšem ani po měsíci nebyla žádná reakce. Když jsme se byli osobně informovat v LDN, tak se naše stížnost odbývala ve stoje mezi otevřenými dveřmi. Primář nám oznámil, že odpověď na naší stížnost již posílali, ale do dnešního dne jsme nic neobdrželi - Tak toto je slovo primáře........ Primář byl vzteklý, rudý, arogantní , prolhaný a měl snahu nás ponižovat! Na všechny naše výtky odpovídal, že je to ,,tvrzení proti tvrzení,, Je si dobře vědom, že se sanatorium je soukromé a že domácí pes, domácího psa nežere!!! Jedině se obrátit na televizi. To by měl i s tím svým neschopným personálem konečně vystaráno.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano30 ne2
Kateřina
22.11.2019
*
*
*
*
*

Můj tatínek byl v sanatoriu na LDN 10 dní ,kdyby jsme ho tam nechali tak by zemřel. Byl utlumený,dle primáře měl demenci stupně 9 po propuštění z LDN Dobříš si pamatoval úplně vše a dokončil rehabilitační léčbu na Malvazinkách, kde s demencí nikoho nepříjmou. Utlumení -demence =příspěvek na péči. Primář nepříjemný,mluvil semnou jak z někým frackem a bránil,aby jsme ho vzali domů. Za deset dní nebyl ani jednou vykoupaný. Chtěly jsme,aby mu vyndali cévku,než ho přivezou domů,prý se nemohl vyčůrat sám,doma při vyndání cévky zdravotní seszrizse normálně vyčůral. Samitářka Barbora tahala jednoho pana bez nohy na posteli vleže za ruku,až přepadl,pan přes devadesát let byl celý ohromený a v šoku,ke starým lidem se chovala strašně,větší mrchu jsem nepoznala. LDN Dobříš 3.patro,opravdu,už ne! Pán primář umí,akorát umí vykuřovat před barákem a parsonál si srovnat neumí. Když jsem chtěla tatínka hned domů tak mi řekl,že má hodně práce a že to nedá tak rychle dohromady. Tatínka pustili čtvrtý den,každý den navíc za pacienta od pojišťovny je dobrý. Určitě tam každou hodinu kouří dodnes a nezájem o pacienty trvá. Tyhle starý struktury by měli vyhodit. V níže uvedených ohodnocení je jasné jak si personál píše recenze. Moje předešlé hodnocení bylo smazáno a na to byla připsána velmi pozitivní reakce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano22 ne2
jan.furman
4.11.2019
*
*
*
*
*

Po devíti měsíční hospitalizaci v různých nemocnicích jsem byl převezen s bércovými vředy jako nechodící pacient k dalšímu devítiměsíčnímu pobytu do tohoto sanatoria. Chci poděkovat veškerému personálu, s nímž jsem přišel do styku, za jeho profesionalitu, vstřícnost k pacientům, péče o velmi vážně nemocné je řehole, proto zcela právem mluvíme o poslání. Dík patří všem, bez rozdílu. Primář MUDr. Pavel Kuře, že dokázal účelně vynakládat prostředky na rekonstrukci, že dokázal sanatorium obsadit kvalitním personálem. Dále dík ošetřujícímu lékaři MUDr. Kučerovi a zastupujícímu MUDr. Nevařilovi, staniční sestře Alence, že svým přístupem mi zachránila nohu před amputací, sestrám a bratrovi Monice, Libušce, Janičce, Zdeničce, Marušce, Danielovi a v neposlední řadě ode mne pozdravujte i sestru Máju, t.č. na mateřské. Dík patří i sanitárkám Vendule, Šárce, Petře a Janě a nemůžu nevzpomenout děvčata zajišťující úklid Katku, Pavlínku, Aničku a Verunku. Všichni tito lidé mi pomohli zvládnout pobyt v tak složitém a na psychiku náročném zdravotním zařízení, na oddělení 3 B. Dík. Jan Fürman

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
milena.zahradnickova
23.6.2019
*
*
*
*
*

Můj manžel byl hospotalizován na lůžkovém rehabilitačním oddělení 2 od 11.3.2019 do 20.6.2019. Děkuji všem sestřičkám, ošetřovatelům, fyzioperateům a v neposlední řadě paní doktorce Sladovníkové za bezchybnou péči. Všichni byli ochotní, vstřícní a empatičtí a komunikovali i s rodinnými příslušníky. Je také nutné vyzvednout i pořádek, který byl v celé budově i venkovních plochách. Doporučuji všem, kdo hledají důstojné zařízení pro své rodinné příslušníky. Milena Zahradníčková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne18
17.2.2019
*
*
*
*
*

Varuji před tímto sanatoriem. Tatínka sem převezli sanitou ve čtvrtek a hned v pátek jsme ho byli navštívit. Šli jsme po schodech nahoru, smrad houstnul.........opravdu hnus! V posteli jsme našli prázdnou láhev od pití. V dudlíku byla díra, že by se tam vešel prst. Její obsah byl na pyžamu a na přikrývce. Před ošetřující sestrou jsem se zmínila o holení, ale ta byla tak arogantní, až jsem jí bohužel musela upozornit, že já se s ní snad bavím slušně. Tak jak se asi chová ke klientům, kteří se nemohou bránit??? Taťku jsem musela otřít. Měl na pyžamu a ve vousech ještě zbytky od oběda. Ubrousek jsem vyhodila u něj na pokoji do záchodu. Záchod byl celý podělaný a to ti chudáci , měli všichni pleny, tak se tak asi vylévají mísy a záchod nikdo neumyje. Čekali jsme , že v neděli při návštěvě to třeba bude lepší. Ovšem taťka na neděli přes noc zemřel. Hodina smrti byla zaznamenána i v minutách, jako kdyby u něj zrovna byli. Celá naše rodina je úplně zděšena, protože ani to poslední, jako zavřít mrtvému oči a pusu, tam nikdo neudělal. To je prostě hnus a to nejde ani odůvodnit ani odpustit. Nedokážu ani najít slova, jak bych celý personál pojmenovala................................... Rodina zesnulého

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano28 ne0
Přidat hodnocení
tel:
+420 318 541 211
fax:
+420 318 522 787
e-mail:
info@medi-help.cz
web:
www.medi-help.cz
  • Na Čihadlech 833
  • Dobříš
  • 263 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo