Hodnocení firmy Masarykovo sanatorium Dobříš

*
*
*
*
*
27 hodnocení
milena.zahradnickova
23.6.2019
*
*
*
*
*

Můj manžel byl hospotalizován na lůžkovém rehabilitačním oddělení 2 od 11.3.2019 do 20.6.2019. Děkuji všem sestřičkám, ošetřovatelům, fyzioperateům a v neposlední řadě paní doktorce Sladovníkové za bezchybnou péči. Všichni byli ochotní, vstřícní a empatičtí a komunikovali i s rodinnými příslušníky. Je také nutné vyzvednout i pořádek, který byl v celé budově i venkovních plochách. Doporučuji všem, kdo hledají důstojné zařízení pro své rodinné příslušníky. Milena Zahradníčková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne4
17.2.2019
*
*
*
*
*

Varuji před tímto sanatoriem. Tatínka sem převezli sanitou ve čtvrtek a hned v pátek jsme ho byli navštívit. Šli jsme po schodech nahoru, smrad houstnul.........opravdu hnus! V posteli jsme našli prázdnou láhev od pití. V dudlíku byla díra, že by se tam vešel prst. Její obsah byl na pyžamu a na přikrývce. Před ošetřující sestrou jsem se zmínila o holení, ale ta byla tak arogantní, až jsem jí bohužel musela upozornit, že já se s ní snad bavím slušně. Tak jak se asi chová ke klientům, kteří se nemohou bránit??? Taťku jsem musela otřít. Měl na pyžamu a ve vousech ještě zbytky od oběda. Ubrousek jsem vyhodila u něj na pokoji do záchodu. Záchod byl celý podělaný a to ti chudáci , měli všichni pleny, tak se tak asi vylévají mísy a záchod nikdo neumyje. Čekali jsme , že v neděli při návštěvě to třeba bude lepší. Ovšem taťka na neděli přes noc zemřel. Hodina smrti byla zaznamenána i v minutách, jako kdyby u něj zrovna byli. Celá naše rodina je úplně zděšena, protože ani to poslední, jako zavřít mrtvému oči a pusu, tam nikdo neudělal. To je prostě hnus a to nejde ani odůvodnit ani odpustit. Nedokážu ani najít slova, jak bych celý personál pojmenovala................................... Rodina zesnulého

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano27 ne5
olina.koren
30.1.2019
*
*
*
*
*

Před 9 měsíci byla naše maminka přijata do sanatoria Medi Help, s.r.o Dobříš , pavilon 3.A. V tu dobu byla nepojízdná a ve všem odkázána na péči sestřiček a sanitárek. Její stav nebyl vůbec lehký... Ale nikdo to nevzdal a den po dni ji dávali dohromady . Jen a jen díky péči všech mohla před týdnem , po ukončení léčby, odejít domů po svých. Všem děkujeme , jmenovitě MUDr. Nevařil, staniční sestra Alenka, všechny sestřičky a sanitárky z oddělení 3. A , paní uklízečka a samozřejmě skvělé terapeutky . Maminka se setkala se skvělým přístupem, měla štěstí na lidi kolem sebe a ty ji svým povzbuzováním a radami, péčí, ochotou, lidskostí, vtipem i pohlazením dostali do cíle. Děkujeme Pro rodiny ležících pacientů vzkazujeme, že jsou v dobrých rukou a o jejich nejmilejší je dobře postaráno. Tuhle práci nemůže vykonávat každý, sestřičky a sanitárky se nezastaví celý den,pečují o pacienty, pořád dokola mění prádlo a převlíkají postele, někdy i několikrát denně..nosí jídlo až pod nos , když je třeba tak krmí a pořád s úsměvem a vtipem popohání všechny k lepším výsledkům a když to zrovna nejde tak i pohladí, vyslechnou... Jsou to profesionálové, všichni do jednoho. Strava byla dobrá, ovoce téměř každý den. Pomazánky skvělé :) , zdravíme i kuchaře a kuchařky. Zdravíme všechny kdo se podílel na uzdravení naší maminky O. K. Přejeme Vám VŠEM hodně zdraví, štěstí . S pozdravem Olina K. dcera

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
3.10.2018
*
*
*
*
*

Nedoporučuji absolutně ne a nikdy.Babičku která měla jednu kyčel po operaci jsme dali na takzvané sanatorium Dobříš alias medvídek help buřtíka Kuřete a dodnes litujem.Nekompetentní personál typu staniční sestry Pekárková který rozhoduje a ani neví o čem.Pacienti sanatoria jsou namíchaní cik cak(Blázen a nemohou na nohy ktej ho musí strpět atd.).Smrad na pokojích že máte co dělat aby jste se při vstupu nepoblil.Nadstandartní pokoj je akorát k smíchu když se musíte shnánět vlastní toaleták za 300 denně.Po jídle dostanete akorát prujem tudíž jste odkázáni na časté vynášení tkz gramofonu.Abych nezapoměl vše na vodě bez ovoce!.Bohužel prý špatně placený personál se spolehá na to co dostane od lidí.Je to pouze LDN s disfunkční rehabilitací!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne5
Věra Cinková
17.9.2018
*
*
*
*
*

V srpnu jsem umístila svojí maminku do Medi Help, s.r.o. Byla přijata na oddělení 4A. Sociální pracovnice byla velice příjemná a usměvavá. Moji žádost o umístění maminky vyřídila s úsměvem. Personál na oddělení 4A byl velice příjemný a ochotný. Maminka byla nadšená a cítila se tam velice dobře. Děkuji panu primáři Mudr. Pavlu Kuřeti za skvělý personál, který se hezky o maminku postaral. Při vyzvednutí maminky jsem komunikovala i s lékařem panem Mudr. Milošem Nevařilem. Byl velice ochotný, než jsem si zabalila věci maminky, tak už byla propouštěcí zpráva připravená. Druhý den mi z oddělení volali, jestli je vše v pořádku s maminkou, žasla jsem, to se mi nikdy nestalo. Celému personálu za dobré postarání se o maminku a ochotu velice děkuji dcera Věra Cinková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
7.7.2018
*
*
*
*
*

Maminka zde leží 3. měsic po hospitalizaci na PB JIP.Její stav je stabilizovaný a v současném době je nechodící a trpí stařeckou demencí,takže potřebuje 24 h.péči. Pro tyto lidi je zdejší sanatorium zcela nevyhovující. Na odd. jsou celý den 2 sestry (někdy část dne i 1), spolu se sanitarkou k pacientům chodi jen v určitý čas, snídaně, obědy (dvakrát denně plena!),večeře.Hygiena jednou týdne koupání, pacienti jsou cítit moči, což se ostatně nese i celým zařizenim.Sestry i sanitárky jsou arogantní, pacienti 1se bojí zazvonit, maminka již několikrát spadla z postele a opatření. .zavřená, 5neštastná v posteli! Sanitárky jsou neochotné vše nad jejich povinností je nereálné..bojíme se o něco požádat.Vozíky na oddělení nefunkční, úklid špatný.Máme možnost chodit za maminkou každý den, hodně věcí ji zajišťujeme sami..neumím si představit, že by tam byla bez nás! Sanatorium je spíše vhodné pro doléčení a lidi ještě samostatné..ostatně zdejší rehabilitace funguje pouze pro takové pacienty 😕

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne5
Verunka.pitulova
4.6.2018
*
*
*
*
*

Příšerná péče o staré nemocné lidi. Dědeček je po mozkové mrtvici ochrnuty na levou ruku a nohu, tady se však cvičí pár minut denně mimo víkend. Jsou tu dvě sestry na celé oddělení a nestihají, nevěnují se. Můžete zvonit na sesternu ale nikdo nepřijde a nebo přijdou s odpovědí, že nemají čas. Nárok na dvě pleny denně? Tak kde to jsme? Děda se bál zvonit na sestry, že potrebuje na záchod, zvedl se sám na vozík, upadl a zlomil si krček v kyčli. Při každé návštěvě sanatoria jsme poslouchali ostatní pacienty jak si stěžují na zdejší péči. Ani toaletní papír tu zde není v ceně kterou za pobyt pacienta platíte. Jeden společný záchod pro 6 nemocných lidí. Lidi tu jsou utlumení, nemluví, zírají. Duchem nepřítomni. Toto sanatorium na mě působí spíše jak pro lidi na dožití.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne5
25.12.2017
*
*
*
*
*

Dva mesice jsem chodila za kamaradkou do tohoto sanatoria a tak jsem videla tezkou praci sestricek a dalsiho personalu ,jak po fyzicke strance ,tak hlavne po psychicke.To umi zhodnotit clovek,ktery se doma o takoveho stareho nemocneho nekdy staral.Sestricky a ostatni jsou profesionalove ,je to tu na urovni oproti nekterym jinym L D N.Lide si ale musi uvedomit,ze jsou zde pacienti ve vysokem veku a s vaznymi nemocemi, dementni a proto nelze ocekavat vetsinou zlepseni, spise naopak.Ato si prave nekteri pribuzni nechteji pripustit.Timto se chci zastat personalu,ze to nemaji mnohdy lehky prave s rodinami nemocnych, kteri nechapou,ze maminka v devadesati letech jeste pred 14 ti dny jeste chodila a varila a ted je lezici amuze za to samozrejme personal . Nekteri pribuzni mi pripadali,ze po personalu vyzaduji nemozne, to co jim nejsou schopni sami poskytnout a tim si tak uklidnuji sve spatne svedomi a vybijeji se na personalu.Samozrejme budou lidi spokojeny a nespokojeny jako vsude ,ale ja sama jsem o teto praci nemela paru,az do ted a musim rict , ze je to spis poslani a ty holky toho maji fakt az nad hlavu. Musim vsak podotknout, ze jsem od zadne neslysela zadne postezovani a ze by je prace nebavila.Jeste kdyz k tomu primyslime, ze kazda ma rodinu a do toho sluzby nocni , sodoty, nedele , svatky, tak holky klobouk dolu a drzte se a nenechte se nikym a nicim otravit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano12 ne3
Syn
29.9.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, od minulého týdne je " u Vás " v sanatoriu naše maminka. Leží a posedává na oddělení 3A. Veškerý, dosavadní přístup všeho personálu hodnotím jako " silná dobrá ". Děkuji. Všem nám zúčastněným na hospitalizaci této dobré ženy přeji, aby má spokojenost byla trvalá. Hezký den, Petr Kirchner

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano29 ne29
denny.jitka
20.9.2017
*
*
*
*
*

Byla jsem hospitalizovaná v sanatoriu po zlomenině pánve acetabula na 3B. Touto cestou bych chtěla poděkovat zdravotnímu personálu - sestřičkám,sanitářkám za jejich trpělivost a vstřícnost ke mě,neboť jsem byla upoutána celou dobu na lůžku bez pohybu. Bylo to pro mě velmi těžké období a nemohla jsem se smířit s mým zdravotním stavem.Sestřičky a zdravotní bratr mi velmi pomohli zpříjemnit dny čekající než si mě převezou do nemocnice na plánovanou operaci. Při převozu na kontroly do nemocnic jsem měla vždy zabalenou svačinu sebou a počítali se mnou i s návratem s obědem.¨ Co se týče úklidu: Děkuji Katce a její mamince, vždy sehraný pár, výborný úklid, což se o ostatních nedá říct.Viděla jsem na vlastní oči že paní uklízečka Katka si uměla i kleknout na kolena na hrubou podlahu a vykartáčovat celý pokoj! Sanitářky ochotný mi vždy na požádání došli i něco nakoupit. Tímto všem chci moc poděkovat za příjemný pobyt. S pozdravem JITKA OSTRUŽLÍKOVÁ :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano31 ne36
Přidat hodnocení
tel:
+420 318 541 211
fax:
+420 318 522 787
e-mail:
info@medi-help.cz
web:
www.medi-help.cz
  • Na Čihadlech 833
  • Dobříš
  • 263 01
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo