Hodnocení firmy MVDr. Zuzana Mravíková

*
*
*
*
*
12 hodnocení
jaroslav.pavlik
26.1.2020
*
*
*
*
*

Chtěl bych se připojit k ostatní s doporučením paní MVDr. Mravíkové. Již před osmi lety nám kastrovala kočku a kocoura, kterých jsme se na chalupě ujali. Naposledy nám paní doktorka vyšla maximálně vstříc, co se termínu týče, když nám provedla kastraci u kotátka, kterého jsme ujali v létě, v termínu neděle 22. prosince 2019 před vánocemi !!! Nádherně provedený zákrok, prostě profesionální a přitom racionální a velmi empatický přístup, díky moc!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jaroslav.pavlik
19.1.2020
*
*
*
*
*

Chtěl bych se připojit k ostatní s doporučením paní MVDr. Mravíkové. Již před osmi lety nám kastrovala kočku a kocoura, kterých jsme se na chalupě ujali a byla velmi vstřícná. Naposledy nám paní doktorka vyšla maximálně vstříc, co se termínu týče, když nám provedla kastraci u kotátka, kterého jsme ujali v létě, v termínu neděle 22. prosince 2019 před vánocemi !!! Nádherně provedený zákrok, prostě profesionální a přitom racionální a velmi empatický přístup, díky moc! Pavlíkovi Práčov

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
p.doudova
5.12.2018
*
*
*
*
*

Jsem velice spokojena s péčí paní doktorky. Je velice obětavá a milá, profesně je dle mého názoru velice dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Magdaléna Rotter
13.6.2017
*
*
*
*
*

Pokud sháníte veterináře, který miluje zvířata a udělá opravdu vše, aby je zachránil a aby jim pomohl, rozhodně zkuste tuto ordinaci. S paní doktorkou se dá vždy dohodnout a poradí téměř s čímkoli a hlavně kdykoli, když je to nezbytné, tak i v noci. Lepší přístup k Vašim čtyřnohým parťákům těžko najdete.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Soukupová Soňa
12.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorky si velmi vážím právě pro její přístup. Chodíme k ní s fenkou od štěňátka už 11 let. Prodělaly jsme několikeré léčení i operace, vzhledem k jejímu včasnému vyšetření ( posílala se krev do Německa do laboratoře ) jsme mohli začít včas s ledvinovou dietou. K poslední vážné operaci nás doporučila na specializované pracoviště, se kterým byla neustále v kontaktu. Díky pooperačnímu průběhu jsme spolu prakticky u ní v ordinaci strávily půl víkendu a pro vážné onemocnění mého psa je možné se na ni kdykoliv obrátit, což mi přináší alespoň částečnou úlevu v náročné situaci. Pokud mohu zhodnotit finanční otázku, tak platíme hotově i na účet, záleží na objektivní situaci, a rozhodně mi nepřijde, že by paní doktorce šlo o peníze, spíš naopak! S.Soukupová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Voseckajarka
10.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorka Mravíková je spolehlivá, ochotná a je vidět, že ji práce baví. Lze se na ni obrátit o víkendech i v noci. (Máťa, Téra, Monty)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
VU
9.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorku navštěvujeme mnoho let s našimi kočičkami a už druhým pejskem. Jsme velmi spokojeni i s operacemi (kastrace a několikrát čištění zubů v narkose). Zajímala se ještě večer, jak probíhá zotavování naší Peggy po trhání zubů. Na vyšetření se můžeme vždy předem domluvit a vyhneme se delšímu čekání v čekárně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
krejbich
9.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorka má velice pěkný přístup k mému čtyřnohému miláčkovi,má mou plnou důvěru, a kdyby uměl můj pejsek mluvit, jistě by se mnou souhlasil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
wirer
8.6.2017
*
*
*
*
*

K paní doktorce chodíme s naší fenou již pět let. Naše fena (bernský salašnický pes) ji zbožňuje. Po operaci byla paní doktorka ochotna i v noci s námi komunikovat, poradit nám a i nás uklidnit. Odvedla skvělou práci . Neměnili bychom Od Bessie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
grace
6.6.2017
*
*
*
*
*

Výborná paní doktorka - s přístupem nevšedním - člověk na svém místě - vřele doporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Erbenova 383
  • Chrudim - Chrudim IV
  • 537 01
  • Budova bývalé veteriny vedle gymnázia
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 14:0018:00
  • Út 14:0018:00
  • St 14:0018:00
  • Čt 14:0018:00
  • 14:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo