Hodnocení firmy MVDr. Zuzana Mravíková

*
*
*
*
*
10 hodnocení
p.doudova
5.12.2018
*
*
*
*
*

Jsem velice spokojena s péčí paní doktorky. Je velice obětavá a milá, profesně je dle mého názoru velice dobrá.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Magdaléna Rotter
13.6.2017
*
*
*
*
*

Pokud sháníte veterináře, který miluje zvířata a udělá opravdu vše, aby je zachránil a aby jim pomohl, rozhodně zkuste tuto ordinaci. S paní doktorkou se dá vždy dohodnout a poradí téměř s čímkoli a hlavně kdykoli, když je to nezbytné, tak i v noci. Lepší přístup k Vašim čtyřnohým parťákům těžko najdete.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Soukupová Soňa
12.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorky si velmi vážím právě pro její přístup. Chodíme k ní s fenkou od štěňátka už 11 let. Prodělaly jsme několikeré léčení i operace, vzhledem k jejímu včasnému vyšetření ( posílala se krev do Německa do laboratoře ) jsme mohli začít včas s ledvinovou dietou. K poslední vážné operaci nás doporučila na specializované pracoviště, se kterým byla neustále v kontaktu. Díky pooperačnímu průběhu jsme spolu prakticky u ní v ordinaci strávily půl víkendu a pro vážné onemocnění mého psa je možné se na ni kdykoliv obrátit, což mi přináší alespoň částečnou úlevu v náročné situaci. Pokud mohu zhodnotit finanční otázku, tak platíme hotově i na účet, záleží na objektivní situaci, a rozhodně mi nepřijde, že by paní doktorce šlo o peníze, spíš naopak! S.Soukupová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Voseckajarka
10.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorka Mravíková je spolehlivá, ochotná a je vidět, že ji práce baví. Lze se na ni obrátit o víkendech i v noci. (Máťa, Téra, Monty)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
VU
9.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorku navštěvujeme mnoho let s našimi kočičkami a už druhým pejskem. Jsme velmi spokojeni i s operacemi (kastrace a několikrát čištění zubů v narkose). Zajímala se ještě večer, jak probíhá zotavování naší Peggy po trhání zubů. Na vyšetření se můžeme vždy předem domluvit a vyhneme se delšímu čekání v čekárně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
krejbich
9.6.2017
*
*
*
*
*

Paní doktorka má velice pěkný přístup k mému čtyřnohému miláčkovi,má mou plnou důvěru, a kdyby uměl můj pejsek mluvit, jistě by se mnou souhlasil.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
wirer
8.6.2017
*
*
*
*
*

K paní doktorce chodíme s naší fenou již pět let. Naše fena (bernský salašnický pes) ji zbožňuje. Po operaci byla paní doktorka ochotna i v noci s námi komunikovat, poradit nám a i nás uklidnit. Odvedla skvělou práci . Neměnili bychom Od Bessie

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
grace
6.6.2017
*
*
*
*
*

Výborná paní doktorka - s přístupem nevšedním - člověk na svém místě - vřele doporučuji !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Petra Stará
5.6.2017
*
*
*
*
*

Velmi ochotná, milá a vstřícná paní doktorka, se skvělým přístupem ke zvířátkům. Opravdu mohu všem doporučit. Petra Stará

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
derby57
30.12.2015
*
*
*
*
*

Krásný přístup ke zvířátkům i k jejich páníčkům, děkuji za záchranu mé psí dámy - nikdo ji nevěděl pomoct, ale pani doktorka mi ji vrátila do života. Díky díky za každé nové ráno, které s ní můžu strávit! Všem vřele doporučuju, Je perfektní! Ještě jednou díky a přeju hodně úspěchů do další práce! Já už jinam nikdy nepůjdu!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Erbenova 383
  • Chrudim - Chrudim IV
  • 537 01
  • Budova bývalé veteriny vedle gymnázia
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 14:0018:00
  • Út 14:0018:00
  • St 14:0018:00
  • Čt 14:0018:00
  • 14:0018:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo