Hodnocení firmy Vymáhání a odkup pohledávek s.r.o.

*
*
*
*
*
12 hodnocení
Znechucená
10.11.2019
*
*
*
*
*

Take patrim mezi podvedene,nikdo se mnou nekomunikuje, smlouvu nemuzu tudiz ani zrusit, p.Šulek neodpovida na sms ani maily.Cekala jsem skoro 2 roky na penize, uplne marne..pokud nekdo zvazuje zalobu,pripojim se..marketa.rybkova@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pepe1256
24.10.2019
*
*
*
*
*

Také jsem jeden z těch, který naletěl, byl podveden a okraden. Otevřeně této o společnosti: v tuto chvíli je zastoupená panem Radkem Šulkem, který vystupuje za firmu. První setkání s nimi bylo takové, že okamžitě chtěli podepsat smlouvu a zaplatit zálohu ve výši 10% z vymáhané částky (samozřejmě před tím plno sladkých slovíček, jak s vašim dlužníkem nezatočí, apod). Pak požadují další % z vymáhané částky, jako že práci odvedli (a to požadují dosti nátlakovým způsobem), ale výsledek jejich práce je prakticky NULA. Jediné je, že se vám váš dlužník ozve, jako že to oni s ním řeší, ale to je vše... Výsledek a jejich postup pak už ŽÁDNÝ!!! Slibují, že od dlužníka zajistí splátkový kalendář, vymůžou z něj nemovitost, kterou pak jejich investor prodá, apod. Jsou to kecy, lži, nesmysly. Po vyinkosování pěněz, které oni požadují s nimi už kontakt nenavážete. Hlavně jim nevěřte a na žádnou osobní schůzku nepřistupujte, pokud se nechcete účastnit jejich podvodné hry. Já jim naletěl, ale jsem dosmrti vyléčen z podobných praktik a společností.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
betka.beata
16.10.2019
*
*
*
*
*

Škoda,že jsem to trestní oznámení podala jen sama,proto bylo taky neúspěšné. Podvod sice shledali,ale prý nemají viníka.Firma neustále mění vlastníky a jednatele. Jen jestli mluvíme o stejné firmě. IČO 27566510. Trestní oznámení řešila policie v Klatovech. Usnesení k vyžádání na emailu: betka.beata@seznam.cz

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.6.2019
*
*
*
*
*

.Asi máte všichni pravdu, že se jedná o podvodnou firmu a v dnešní době zkrachovalou. Telefony neexistují, imejli jsou nedoručitelné, nové tel. číslo 949692454 rovněž neexistuje. Všichni, kdo jsme přistoupili na jednání s nimi nebo případně jsme jim postoupily pohledávku, bychom měli podat trestní oznámení pro podvod.. Policie by se měla zajímat kolik podvodů a v jaké výši způsobily věřitelům škodu a zodpovědné osoby stíhat. Pokud někdo zpracuje hromadnou žalobu rozhodně se připojím.Ještě v roce 2018 uzavírali smlouvy, takže věc není promlčena

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
lojza
24.11.2017
*
*
*
*
*

Za půl roku s dlužníkem nic neudělali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenny87
21.11.2017
*
*
*
*
*

Podvodníci. Nevymůžou nic, není ani snaha. Pohledávku označí za nevymahatelnou. Jen vás namanipulují k zaplacení tučné zálohy, kterou nenazývají zálohou, ale náklady na vymáhání a vstup do VIP sekce, že prý nevymahatelnou pohledávku prodají za 80% její hodnoty, naprostá hovadina, každý obchodník s cennými papíry vám řekne, že taková pohledávka nemá cenu větší než 5 až 10%. Jenže oni hrajou na to, že klient je zoufalý a nechá se utáhnout na takovou báchorku. Odměnou vám za to je další finanční ztráta a arogantní chování. Tato firma zřejmě vymůže jen sem tam něco snadno vymahatelného, ale spíše tak na oko, aby se neřeklo. Jinak odrbávají své "VIP" klienty a z toho žijí. Realita je krutá, smiřte se s tím, že jste o pohledávky přišli a nezvěšujte své dluhy tím, že se pod vlivem vyhlídky jejich navrácení necháte zmanipulovat a třeba si i půjčíte na požadovanou zálohu, aby mohli dát vaší pohledávku k odprodeji. Ten, kdo by ji koupil, by ji totiž musel vymáhat, a jak by to asi udělal, když není vymahatelná a firma se ohání tím, že vše je legální. Nebuďte naivní a nevěřte na sladké plky, jak už brzo budete mít své penízky i s úroky zpět a už vůbec nevěřte na nějakou daňovou optimalizaci, jako že si firma, která vaši pohledávku údajně odkoupí, dá tuto svou investici do nákladů a tím si poníží základ daně a vám dají oněch 80%, je to naprostá zhovadilost. Vrchol hyenismu, vydělávat na neštěstí lidí, kteří se ocitli v zoufalé situaci. Doufám, že se za tohle budou odpovědní smažit ve vlastní šťávě.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Koutný
2.8.2017
*
*
*
*
*

dluh jsem odepsal řekli mi na rovinu že dlužník nic nemá a i jsem sním mohl mluvit ozval se mi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
2.8.2017
*
*
*
*
*

Dobry den kdyz to tak ctu tak si rikam hruza kam jsem se dostala ale na druhou stranu za dobu trvani a pri mnozstvi zakazek jen priblizne 1 nespokojeny zakaznik rocne to docela jde..neplatila jsem nic a vse bylo ok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
Lenka Strnadova
26.6.2017
*
*
*
*
*

Zdravim všechny, je to společnost neschopna cokoliv vymoci. Budou vas stahovat o poplatky za nesmyslne navstevy a pak vas budou chtit dostat před rozhodci soud, který mají zmanipulovany. NIC NEPLATIT A PRYC OD NICH. Když proti nim pujdete s pravnikem a k soudu, nezmůžou nic, jejich reputace je hodne spatna a smlouvu lehce napadnete a rozbijete.. Lenka S.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano5 ne1
Lucie
30.3.2016
*
*
*
*
*

Od této společnosti si nenechte vymáhat dluhy!!! Přesně jak píšou lidé přede mnou - šmelináři na druhou!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Přidat hodnocení
  • Římská 2135/45
  • Praha 2 - Vinohrady
  • 120 00
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo