Hodnocení firmy Zaslat.cz

*
*
*
*
*
799 hodnocení
Stepankovamilena
5.3.2021
*
*
*
*
*

Využila jsem služeb poprvé a veliká spokojenost, velmi rychlé doručení na Slovensko. Dokonce o den dříve, než bylo uvedeno při objednávce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
b.hyvnarova
5.3.2021
*
*
*
*
*

Služba je rychlá a spolehlivá, pracovníci ochotní. Děkuji. :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
haska.petr
5.3.2021
*
*
*
*
*

Jednoduché objednání dopravy

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
huranaryby
4.3.2021
*
*
*
*
*

Řekl bych v pohodě.Jen objednání služby v pátek a vyzvednutí zásilky v úterý....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jani
4.3.2021
*
*
*
*
*

absolutne perfektni operace, po zadani parametru baliku mi bylo nabidnuto par moznosti prepravy, vyber snadny v pondeli vecer objednano, v utery dopoledne prevzato do prepravy a ve stredu ze strednich cech doruceno na sever

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sedlackovi.hodice
4.3.2021
*
*
*
*
*

Jednoduché a rychle vyřízení. Vše klaplo na jedničku

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
marcela.pokorna10
4.3.2021
*
*
*
*
*

Super...jsem velmi spokojená a doporučuji !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dc
4.3.2021
*
*
*
*
*

Preprava 5ti baliku (120 kg) do Spanelska. Vybrana byla nejlevnejsi moznost - prepravce UPS. Vyzvednuti a doruceni probehlo dle planu. Pozoruhodny byl rozdil v cene prepravy, tj. cca 4x levnejsi kdyz byla preprava objednana skrze Zaslat.cz nez kdyz byla poptavana primo u UPS.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
linda9
3.3.2021
*
*
*
*
*

Se společností Zaslat.cz jsem naprosto spokojená. Jen je třeba dát pozor, kterého dopravce si zvolíte. Rozhodla jsem se poslat balíček přes GLS a to bylo hrozné, dva dny jsem marně čekala na kurýra, než si vyzvedne zásilku, ačkoli vše bylo řádně objednané a zaplacené. Nakonec jsem objednávku stornovala a balík poslala prostřednictvím dpd a už všechno šlo jako po másle. Pracovnice Zaslat.cz mi ochotně a účinně tuto situaci pomohly vyřešit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Matěj
3.3.2021
*
*
*
*
*

Se službou Zaslat.cz jsem byl velmi spokojen, neboť jednoduchost výběru dopravce a všech ostatních věcí je excelentní, ovšem dopravce kterého jsem si zvolil nebyl schopen doručit zásilku v pořádku i přesto že byla označená jako křehká a bohužel došlo k poškození.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Sukova 49/4
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 9:0017:00
  • Út 9:0017:00
  • St 9:0017:00
  • Čt 9:0017:00
  • 9:0017:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo