Hodnocení firmy Rhenus Home Delivery s.r.o.

*
*
*
*
*
64 hodnocení
Lenka - Praha
6.9.2019
*
*
*
*
*

Dnes mi společnost doručovala sedačku z Jysku. Včera přišla SMS, že dorazí mezi 8-11h. Ráno mi volali, že do hodiny jsou u mě. Dorazili cca za 40 minut. Zboží dovezli až do bytu a odjeli. Po tom, co jsem si přečetla místní recenze jsem se dost děsila, aby mi zboží vůbec bylo doručeno. Ale za mě absolutně bez problémů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Hana
24.8.2019
*
*
*
*
*

Objednala jsem pračku a sušičku spolu se základní instalaci na provozovnu (jedna se o kosmetiky salon, takže jsme chtěli spotřebiče zapojit, protože jsme tam pouze ženské). Jedna hvězdička, že zboží dorazilo v pořádku. Přišel mi pouze email z alzy, že zásilku odeslali. V sobotu mě překvapil telefon, že do hodiny přijedou. Přijela dvě vyfetla neskutečně smrděli. Zboží tedy vynesli a vybalili, ale nikde nebylo uvedeno, že si mám připravit nářadí a jaké nářadí hlavně. Takže nikdo nic nezapojil a pánové odjeli. Pri pohledu na ně bych měla i obavy jim svěřit zapojení spotřebičů. Bylo by dobré informovat, co si klienti mají připravit k instalaci. Nyní budu někoho shánět, aby provedl instalaci a znovu za to zaplatím. Takže za mě ne tato společnost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
A
13.6.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, dnes mi společnost po prvé přivezla balíček(postel, matraci a rošt) z jysku, jelikož nebyla jiná možnost dopravy,. Přišla mi SMS, že balíček budou doručovat mezi 10-13,.. v půl 2 jsem jim chtěla volat, ale žádný kontakt... A poté mi přišla SMS, že se zpozdí a přijedou do 15:00.. V půl 3 mi někdo chodí barákem a byl to soused! Společně s nějakým mladým klukem, který ani pořádně nevěděl co mi veze a na kolik je dobírka.. Nikdo mi dopředu nevolal, ani hodinu, ani 10 minut, jak psali ostatní, že zavolat mají! Když jsem jim to řekla, nic mi na to neodpověděli.. Šli jsme tedy k silnici (byli na špatném místě, kdyby zavolali, tak je nasměruju).. U auta stal druhý muž a začali vyndavat věci ven..Ani jeden nevěděl kolik věcí to má být a trvalo jim to dlouho, nemohli to vůbec najít...Když jsem měla jít platit, neměli nic na vrácení.. Naprosto nechápu tento přístup a už nikdy více!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
12.6.2019
*
*
*
*
*

Dodani ok,ale aby dva mladici nutili zenu v 9.mesici tehotenstvi,aby si rozmenila ,ze nemaji penize nazpatek a sami sedeli v aute a koukali to je silna kava.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Dani.n
12.6.2019
*
*
*
*
*

Dodani sice az ve 22 hodin misto do 20 hodin, ale jinak dodano v terminu, o zpozdeni informovali, vylozeni bez problémů, zbozi v poradku, slo o dodavku z Jysku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
0272761501
4.6.2019
*
*
*
*
*

Jsem velmi spokojená s Vaší přepravní službou. Byla jsem skvěle informována o čase dodávky, velmi vstřícní pracovníci přepravy. Vše bylo naprosto v pořádku. M.Lukavcová, Praha 4

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
16934
1.6.2019
*
*
*
*
*

Obvykle nehodnotim, ale nekomu muze pomoci. Objednal jsem si z alzy pracku a lednici, dozvedel se, ze ji bude prepravovat tahle spolecnist a nasel spatna hodnoceni na teto strance. Nicmene celkove hodnotim 4* z 5*. Dopredu nemate telefon na kuryra, ale mel jsem z predchoziho dne sms, ze mi budou dorucovat zasilku mezi 15. a 18., 15:15 telefonat, ze v 16 jsou u me. V 16 byli u me, vse vynesli. Pravda, mohli by byt trosku ochotnejsi, ale rozhodne jsem nezazil co popisuji jini, ze by neprijeli, nechali si priplacet za predplaceny vynos atp. Brno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
slavicem
16.3.2019
*
*
*
*
*

Objednal jsem si šatní skříň z e-shopu JYSK (s dodáním do Žatce), kde byly jediná možnost přepravy a to firmou RHENUS, se kterou jsem dosud neměl příležitost komunikovat. Také jsem si vyhledal na netu zkušenosti jiných zákazníků a docela jsem se vyděsil, kolik negativních hodnocení firma má. Měl jsem asi ale štěstí na dobrou závozovou osádku - den předem SMS s 3hodinovým intervalem dodání, druhý den telefon s upřesněním času příjezdu a 10 minut před vlastním dodáním další telefon. Měl jsem zaplacen výnos do bytu, oba pánové bez jakýchkoliv řečí krabice vzali a až do bytu donesli. Byli natolik ochootní a profesionální, že dostali navíc nějaký peníz na svačinu - co si budeme povídat, firma peníze za výnos zinkasuje, ale pracovníci z toho asi moc nevidí. Takže za mně plný počet hvězdiček.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
zuza-axis
7.3.2019
*
*
*
*
*

Objednávala jsem pohovku. Po přečtení recenzí na firmu Rhenus, jsem dostala docela strach, kdy zboží dodají. Den předem poslali sms s tříhodinovým intervalem, ve kterém zboží následující den dodají a asi 15 minut před příjezdem mi volali. Přijeli dva pánové, byli příjemní a ochotní. Sedačku opravdu donesli až na místo určení. Jsem maximálně spokojena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kotty
6.2.2019
*
*
*
*
*

Zasilka dorazila neposkozena a v predem stanoveny cas, o prijezdu jsem byl informovany prostrednictvim SMS. Do budoucna bych nicmene uvital, pokud by mi prisel i mail s odkazem na track & trace, ktery se na strankach dopravce hleda docela obtizne. Nakladak byl taky popsany jako nejake stehovani, coz nepusobi uplne profesionalne. Ale celkove vzato jsem spokojeny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Trojce 369
  • Nučice
  • 252 16
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo