Hodnocení firmy Rhenus Home Delivery s.r.o.

*
*
*
*
*
78 hodnocení
jaronovaa
27.11.2020
*
*
*
*
*

Nejhorší přepravní společnost. Už jsem dostala čtvrtý termín doručení. Po druhem plánovaném a neuskutečněnem doručení jsem volala na zákaznickou linku že už si nebudu brát další den dovolené abych byla doma, tak jsme se domluvili o dalším terminu který bude vyhovovat i mně a že už to bude jistě. Bohužel už mám další změněny termín a je jim to jedno že nemůžu být doma po každé když mi napíšou sms o termínu doručování. NEDOPORUČUJI !!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavel
14.11.2020
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost s dopravou, oba pánové byli slušní a zdvořilí, ochotně vynesli postel a odvezli starou .Za mne 100 % Pavel Kmoch

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
phantom_der_nacht
17.10.2020
*
*
*
*
*

Příšerná přepravní společnost. Domluva nulová, řidič arogantní a naprosto neochotný jakkoliv zákazníkovi vyhovět. Děkuji, nechci.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
quoing_najisto.cz
17.9.2020
*
*
*
*
*

Firmou oznámené doručení neproběhlo, protože Alza údajně nedodala objednané zboží. Když se druhý den v pátek neozvali objednávku jsem zrušil. Po víkendu mi volal doručovatel, že mi vezou objednané zboží :-D

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ailin
7.9.2020
*
*
*
*
*

Souhlasím se zápornými recenzemi. Otřesná firma. Avizovaný balík nedoručili, náhradní termín prý za TÝDEN !!!! Šílené. Pokud by mi měli něco ještě vézt, raději zruším objednávku. Už nikdy více.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
luk.kloucek
3.9.2020
*
*
*
*
*

Nejhorší přepravní společnost, se kterou jsem se zatím setkal. Jejich komunikace se zákazníky takřka neexistuje. Doručení zásilky o 3 hodiny později, než bylo uvedeno v SMS, na kterou nelze odpovědět a kontaktovat řidiče, aby zákazník věděl, co má tedy dělat. Řidič arogantní, agresivní a nepříjemný, když jsem mu vyčinil o 3 hodiny pozdější dodání bez jakékoli omluvy nebo upozornění na změnu času. Nemluvě o jeho cirkusovém čísle, že si mé zaplacené zboží nechá a odjede pryč po podepsání dodacího listu. Máte-li možnost, vyberte jakoukoli jinou přepravní společnost. Stejně jako já. Jedna hvězda, protože nelze dát nula. S pozdravem Klouček

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne1
Anna
1.9.2020
*
*
*
*
*

Otřesný a arogantní přístup techniků, co měli přijet zapojit novou ledničku a odvézt starou. Starou ledničku nakonec po 3 dnech odvezli, ale nechali na chodbě rozházené kartony od nové ledničky. Na dispečink se lze dovolat jen s obtížemi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
roman
26.6.2020
*
*
*
*
*

Objednávka z Alzy, zaplaceno předem, termín doručení potvrzený 15:00-17:00.. Rhemus nedoručil, natož aby se někdo ozval.. Alza v zákaznické sekci udává jen tupě doručení do 21:00 a to i několik hodin po... update 1 - Alza druhý den překlopila do vyřízeno, voláno na callcentrum že je od nich moc hezké uzavření objednávky, ale já zboží nemám.. posmutnělá slečna slíbila, že zjistí více.. (bohužel nestalo se) update 2 - po třech dnech.. už ani Alza není schopná zjistit natož řešit kde je mnou zaplacená lednička natož jestli a kdy ji někdo doručí..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Dklukin
23.6.2020
*
*
*
*
*

Nechápu, jak taková firma může existovat. Skoro 14dni čekám, než se vrátí zboží zpátky do Alza.cz Zaměstnanci se vysmívají do telefonu. Poškozují tím i Alza.cz a divím, že s nimi vůbec spolupracují. Dejte si pozor, kdo u e-shopů dělá dopravu, aby tam náhodou nebyla tato spediční firma...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
huskova.al
23.6.2020
*
*
*
*
*

Dobrý den. Stalo se mi to stejné jako v predchazejicim příspěvku. Zaplacená lednice v nedohlednu.. nikdo nezazvonil Ano asi prozvonili. Bohužel jsem byla v koupelne. Na zahradě byl syn, ale u domu žádné auto nezaparkovalo. Volám na telefonní číslo a nikdo to nezveda. Pouze přišla sms o nemožnosti doručení zboží. Bezva služby..

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Na Trojce 369
  • Nučice
  • 252 16
  • mapa
Všechny sekce
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo